Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.

• Ευχαριστω πολυ για την ολη βοηθεια. Τα καταφερα τελικα με την βοηθεια σου. πιστευω το ξεκλειδωμα θα ειναι ευκολο.

• Οτι θες εχω φιλε, ασχολουμε χρονια με τα pc. Εδω εχω μπλεξει μονο. Ετοιμαζω το teamviewer και σου στελνω μνμ με τα στοιχεια.

• Ουτε απο υπολογιστη μπορω, αναγνωριζει την συσκευη αλλα δεν μπορω να κανω τιποτε. Δεν βλεπει τα αρχεια παρα μονο οταν το συνδεω ανοιγει ενας φακελος αλλα δεν με αφηνει να κανω τιποτε. Προσπαθησα με unbrick αλλα μου πεταει το πιο κατω μνμ. Screenshot by Lightshot Φτου γκαντεμια...

• Ναι συνδεσα ποντικι και παιζει αλλα παλι αφου δεν εχω πληκτρολογιο δεν μπορω να μπω στο web. Τι να κανω τωρα;

• Εμενα παντως απο e-global center εφυγε Δευτερα απο Αγγλια και την επομενη Δευτερα ηταν στα χερια μου. Καθυστερησανε μονο να το στειλουνε κατι μερες. Πληρωσα και μετα απο λιγες μερες ασχοληθηκανε μαζι μου. Επεσα και μεσα στις γιορτες που εχουνε αρκετες αργιες αυτοι. Αφου το στειλανε και πηρα το mail με το tracking number σε 1 βδομαδα ηταν στα χερια μου.

• Δεν μπορω να κατεβασω τιποτε γιατι δεν εχει πληκτρολογιο οποτε δεν μπορω να μπω στο web και στο site οπου θα κατεβασω την developer version. Επισης δεν βρισκω καπου εφαρμογη για updater. Να βαλω την dev με unbrick οπως την εβαλα χθες ή θα κανω καμια βλακεια;

• Πως το κανω αυτο; Που ειναι το updater? Εχεις link? Σε κουραζω τωρα αλλα θα ανταποδωσω με τον τροπο μου αφου τελειωσω.

• Εχω βαλει αυτην εδω χθες οπως ειχα πει και οχι την Κινεζικη. Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download Στον οδηγο γραφει οτι χρειαζεται η developer Τι να κανω τωρα; Να βαλω την κινεζικη developer? Αυτην εδω; Redmi Note 4 Latest China Developer Version Fastboot File Download Ή να βαλω αυτην εδω την global developer; Redmi Note 4 MTK Latest Global Developer Version Fastboot File Download Πες μου σε παρακαλω τι να κανω μπας και προλαβω να το τελειωσω σημερα να το χαρω.

• Καλημερα. Για να ξεκλειδωσω ζηταει... <<Πληροφορία: Για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε θα χρειαστούμε οπωσδήποτε να έχουμε περάσει στο κινητό Official Developer rom.>> Εγω περασα την stable και οχι την developer. Επισης αφου το πληκτρολογιο εχει σφαλμα δεν μπορω να συνδεθω στο mi account μου. Τι κανω τωρα; Υπαρχει τροπος για ξεκλειδωμα με την stable που εβαλα ή να βαλω την developer?

• Φυσικα και θα παω σε ελληνικη rom. Ποια προτεινεις εσυ; Δωσε μου το link αν ειναι ευκολο σε παρακαλω.

• Τα καταφερα. Ακολουθησα τον οδηγο και ολα πηγαν καλα και ολα συμφωνα με τον οδηγο. Ενα πραγμα μονο. Οταν καποια εφραμογη χρειαζεται πληκτρολογιο μου βγαζει σφαλμα και δεν ανοιγει το πληκτολογιο. Μου βγαζει ακυρωση ή αναφορα και οταν παταω αναφορα ανοιγει μια σελιδα με κωδικα μεσα. Εχω θεμα εγω η μηπως χρειαζεται να εγκαταστησω την ελληνικη rom? Αυτο δεν ειναι το επομενο βημα; Ευχαριστω πολύ παντως για την βοηθεια.

• Μολις τελειωσα το φλασαρισμα, συμφωνα με τον οδηγο και ειμαι στην φαση να ανοιξει η συσκευη. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Οποιος το επιχειρησει να διαβασει τον οδηγο οχι 4 αλλα 14 φορες για να κατανοησει πληρως ολες τις κινησεις. Ευχαριστω πολύ για τον ωραιο αυτον οδηγο.

• Αυτο εχω. Δεν ειναι αυτο το 4g? Xiaomi Redmi Note 4 64GB Dual Sim 4G LTE SIM FREE/ UNLOCKED Το γραφει και απο πισω οτι ειναι 4g. Ποια να κατεβασω δηλαδη; Screenshot by Lightshot Το MTK που γραφει ειναι ο επεξαργαστης mediatek? Εδω τωρα ειμαι σωστα;

• Το βρηκα εδω στο forum. Ποια να κατεβασω; Την china η την global? Ο οδηγος λεει οποια επιθυμουμε αλλα νομιζω πως και τωρα οπως το εχω παρει εχει την global πανω. Οποτε δεν θα πρεπει να βαλω μια ελληνικη; Η χρειαζεται πριν την ελληνικη μια κινεζικη η μια διεθνης; Screenshot by Lightshot Ειμαι σωστα εδω; Εχω μπερδευτει λιγακι τωρα με τοσα πολλα που εχετε εδω μεσα.

• Ειμαι εδω. Ποια απο τις 2 να κατεβασω; Screenshot by Lightshot Εχω αυτο το τηλεφωνο... Xiaomi Redmi Note 4 64GB Dual Sim 4G LTE SIM FREE/ UNLOCKED - White Silver Ρωταω για να μην κανω καμια πατατα. Θελει δουλεια το πραγμα απ' οτι βλεπω...

• Ναι note 4 εχω Το redmi note 4 συγκεκριμενα. Ωραια, ακολουθω αυτον τον οδηγο και αν κολλησω βαζω φωνη εδω παλι΄. Ευχαριστω πολύ.

• Μπηκα σε testmode και ετοιμαζομαι να ακουλουθησω τις οδηγιες σου. Ελπιζω να ειμαι σωστα εδω... Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool Χαλαλι σου για τους οδηγους και τις γνωσεις σου...

• Καλημερα κι ευχαριστω πολύ για την βοηθεια. Εκανα ελεγχο και βρηκα οτι ειναι κλειδωμενο το bootloader. Κατεβασα και εγκατεστησα και το MiPcSuite. Συνδεσα το τηλεφωνο αλλα οταν το συνδεω μου λεει <<you need to update your devise before to use misuite. update your device before connecting.>> Τι update να κανω; Απο εκει που γραφει πανω δεξια; Παραθετω στιγμιοτυπο με φωτο. Screenshot by Lightshot

• Ευχαριστω πολύ για την βοηθεια. Αν κολλησω καπου θα επανελθω...

• Ναι, ακολουθωντας τον οδηγο σας μπηκα σε fastboot αλλα επειδη ειμαι εξω δεν το συνδεσα στο computer. Απο εκει που το πηρα το δινουνε ως unlock οποτε λογικα ειναι ξεκλειδωτο. Να συνεχισω την διαδικασια;