Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.
-
Εμενα παντως απο e-global center εφυγε Δευτερα απο Αγγλια και την επομενη Δευτερα ηταν στα χερια μου. Καθυστερησανε μονο να το στειλουνε κατι μερες. Πληρωσα και μετα απο λιγες μερες ασχοληθηκανε μαζι μου. Επεσα και μεσα στις γιορτες που εχουνε αρκετες αργιες αυτοι. Αφου το στειλανε και πηρα το mail με το tracking number σε 1 βδομαδα ηταν στα χερια μου.
-
Εχω βαλει αυτην εδω χθες οπως ειχα πει και οχι την Κινεζικη. Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download Στον οδηγο γραφει οτι χρειαζεται η developer Τι να κανω τωρα; Να βαλω την κινεζικη developer? Αυτην εδω; Redmi Note 4 Latest China Developer Version Fastboot File Download Ή να βαλω αυτην εδω την global developer; Redmi Note 4 MTK Latest Global Developer Version Fastboot File Download Πες μου σε παρακαλω τι να κανω μπας και προλαβω να το τελειωσω σημερα να το χαρω.
-
Καλημερα. Για να ξεκλειδωσω ζηταει... <<Πληροφορία: Για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε θα χρειαστούμε οπωσδήποτε να έχουμε περάσει στο κινητό Official Developer rom.>> Εγω περασα την stable και οχι την developer. Επισης αφου το πληκτρολογιο εχει σφαλμα δεν μπορω να συνδεθω στο mi account μου. Τι κανω τωρα; Υπαρχει τροπος για ξεκλειδωμα με την stable που εβαλα ή να βαλω την developer?
-
Τα καταφερα. Ακολουθησα τον οδηγο και ολα πηγαν καλα και ολα συμφωνα με τον οδηγο. Ενα πραγμα μονο. Οταν καποια εφραμογη χρειαζεται πληκτρολογιο μου βγαζει σφαλμα και δεν ανοιγει το πληκτολογιο. Μου βγαζει ακυρωση ή αναφορα και οταν παταω αναφορα ανοιγει μια σελιδα με κωδικα μεσα. Εχω θεμα εγω η μηπως χρειαζεται να εγκαταστησω την ελληνικη rom? Αυτο δεν ειναι το επομενο βημα; Ευχαριστω πολύ παντως για την βοηθεια.
-
Μολις τελειωσα το φλασαρισμα, συμφωνα με τον οδηγο και ειμαι στην φαση να ανοιξει η συσκευη. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Οποιος το επιχειρησει να διαβασει τον οδηγο οχι 4 αλλα 14 φορες για να κατανοησει πληρως ολες τις κινησεις. Ευχαριστω πολύ για τον ωραιο αυτον οδηγο.
-
Το βρηκα εδω στο forum. Ποια να κατεβασω; Την china η την global? Ο οδηγος λεει οποια επιθυμουμε αλλα νομιζω πως και τωρα οπως το εχω παρει εχει την global πανω. Οποτε δεν θα πρεπει να βαλω μια ελληνικη; Η χρειαζεται πριν την ελληνικη μια κινεζικη η μια διεθνης; Screenshot by Lightshot Ειμαι σωστα εδω; Εχω μπερδευτει λιγακι τωρα με τοσα πολλα που εχετε εδω μεσα.
-
Καλημερα κι ευχαριστω πολύ για την βοηθεια. Εκανα ελεγχο και βρηκα οτι ειναι κλειδωμενο το bootloader. Κατεβασα και εγκατεστησα και το MiPcSuite. Συνδεσα το τηλεφωνο αλλα οταν το συνδεω μου λεει <<you need to update your devise before to use misuite. update your device before connecting.>> Τι update να κανω; Απο εκει που γραφει πανω δεξια; Παραθετω στιγμιοτυπο με φωτο. Screenshot by Lightshot