Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Καλησπερα. Επιτελους μετα απο μερες πηρα το καινουργιο μου κινητο xiaomi redmi note 4 αλλά δεν προχωραει πιο κατω παρα μονο μου βγαζει την επιλογη γλωσσας. Δεν εχει ελληνικα, επιλεγω αγγλικα αλλα δεν παει πιο κατω. Εβαλα τις sim εχω σημα κανονικα αλλα δεν μπορω να μπω ουτε σε μενου ουτε σε λειτουργιες. Δεχομαι κλησεις, δουλευει η καμερα αλλα πιο κατω δεν παει. Παταω το κεντρικο κουμπι και μου βγαζει <<network error. check your network connections and try again>> Τι κανω λαθος; Τι χρειαζεται;
-
Ψηφισα σαν kakoulis.
-
Εγω παντως τους εχω στειλει και e-mail και μνμ απο το live chat που εχουνε απο τις 26 Δεκεμβριου και ουτε φωνη ουτε ακροαση ακομη. Μιλαω παντα για το e-global center. Αν καποιος εχει φαει <<χωνι>> απο εκει ας μας το πει. Δυστυχως δεν εχω paypal και πληρωσα με καρτα. Το paypal ειναι πολυ αυστηρο και κλεινει για πλακα τους λογαριασμους αλλα παρεχει μεγαλη ασφαλεια. Ελπιζω μονο να μην τρεχουμε στην Δ.Η.Ε. η οποια κανει φοβερη δουλεια και συγχαρητηρια τους. =============== Δεκ 30th 2016, 8:58am ====…
-
Παράθεση από demakhs: “Τρέμουν τόσο πολύ οι Κινέζοι την ηλεκτρονική δίωξη την ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ?? ” Χαχαχα. Μ' εκανες και γελασα!!! Κι ομως παλια δουλεψε, οταν τους ειπα για διωξη επιστρεψανε τα χρηματα. Οχι, με καρτα προπληρωμενη πληρωσα. Δεχτηκα μνμ πριν λιγο οπου μου λενε <<θα στα επιστρεψουμε συντομα>> αλλα θα τα δεις σε 7 ως 15 μερες στην καρτα. Αληθευει αυτο η παραμυθια; Παντως πριν λιγες μερες που ειχα μεν πληρωσει με καρτα αλλα μεσω paypal και μου κανανε επσιτροφη τα ειδα αμεσως στον λογαριασμο …
-
Παιδια μην ξεφευεγετε απο το θεμα του topic γιατι χανετε η μπαλα. Τελικα ναι εγω εκανα λαθος. Ειχα παραγγειλει απο ΗΚ αλλα τελικα το ακυρωσα. Μου ειπανε πριν μια βδομαδα περιμενε 1-2 μερες να γυρισει στο stock πισω και θα σου κανουμε refund τα χρηματα. Χθες που εστειλα μνμ μου ειπανε παλι τα ιδια. Περιμενε 1-2 μερες κ.λ.π. Απ οτι καταλαβα το κινητο εχει φυγει κι εχει παει απο ΗΚ στην Σιγκαπουρη κι αυτοι ειτε το αγνοουν ειτε με δουλευουν. Σκεφτομαι να τους απειλησω οτι θα παω στην Διωξη ηλεκτρονι…
-
Κι ομως την πατησα... Πριν λιγο με πηρανε τηλεφωνο απο την dhl και μου ειπανε οτι υπαρχει σε αναμονη ενα δεμα απο την Σιγκαπουρη με ενα τηλεφωνο λεει και μου ζητανε διαφορα. Μεταφορικα 37,80 συν οτι θα κοστισει το τελωνειο. Μου ζητησανε την αποδειξη αγορας που πληρωσα. Το περιεργο ειναι οτι απο αυτους που αγορασα δεν εχω λαβει ακομη κανενα mail οτι στειλανε κατι. Δεν εχω καν το tracking number, δεν εχω τιποτε. Τι κανω τωρα;
-
Εμενα μου συνεβει το εξης <<κουφο>>. Παραγγειλα αρχικα απο το vicmall αλλα μου επιστρεψανε πισω τα χρηματα. <<Because Seller ProtectionNot Eligible,Pls check your paypal,if you had complete the Real name authentication and confirm paypal address,or maybe it is the credit card problem.>> Η καρτα παντως ειναι μια χαρα. Για κατι τετοιους αλλα και πολλους αλλους λογους ουδεποτε συμπαθησα το paypal. Τελικα το βρηκα φθηνοτερο απο το καταστημα που γραφει ο φιλος λιγο πιο πανω. Ελπιζω τωρα να μην εχω πρ…
-
Καλα Χριστούγεννα αδέρφια. Ηδη ακυρωσα την παραγγελια απο το gearbest, στο τσακ την προλαβα. Ζητησα τα χρηματα πισω και το δεχτηκανε. Θα παραγγειλω απο το vickmall οπως μου συστησατε κι οτι βρεξει ας κατεβασει. Ειδα ομως κι εκει οτι σε αυτο εχουνε διαφορετικες τμες για το ιδιο αντικειμενο με την διαφορα οτι σε αυτο που εχει πιο υψηλη τιμη εγγυατε οτι δεν θα πληρωθει φορος ενω σε αυτο με την χαμηλοτερη οχι. Εχει κανεις εμπειρια σχετικα με αγορες απο vickmall να μας πει αν τελικα βαζουνε τελωνειο;…
-
Ευχαριστω πολυ αδερφε, με φωτισες. Τους ζητησα να το στειλουνε με το κανονικο τροπο. Νομιζω δεν το στειλανε ακομη. Τριγωνικη αποστολη ειναι να ερθει πρωτα σε καταστημα τους στην ευρωπη και μετα να το στειλουνε απο εκει σε μενα; Πως θα ζητησω στα αγγλικα αυτο το <<τριγωνικη αποστολη>>; Διαφορετικα αν ζητησω refund ποτε θα μου επιστρεψουνε τα χρηματα; Ειδα οντως το ιδιο στο vickmall μονο 20 ευρω πιο πανω. Και με αποστολη σε λιγες μερες οπως λενε. Ε ρε μπερδεμα για ενα κινητο. Αποφασισα κι εγω τελι…
-
Δεν ειμαι ο μονος τελικα που εκανε <<πατατα>>. Παραγγειλα με την DHL αλλα ζητησα να την ακυρωσουνε και να το στειλουνε με το απλο ταχυδρομειο. Τωρα αν θα το κανουνε δεν ξερω. Πληρωσα και 13 ευρω πιο πανω για να ερθει με την dhl θα μου κατσουνε και φορο. Το μετανοιωσα τελικα που δεν το πηρα απο Ελλαδα. Το πληρωσα 163 ευρω ενω το βρισκω απο Ελλαδα 200 ως 230 ευρω. Τελικα ομως θα μου ερθει ακριβοτερα αν υπολογισουμε τον φορο και τα εξοδα αποστολης. Μπορω να ακυρωσω την αγορα και να παρω τα χρηματα …
-
Καλως σας βρηκα.
ΜήνυμαΚαι παλι ευχαριστω για την βοηθεια. Αν δηλαδη με βεβαιωσουνε οτι θα το στειλουνε απο αποθηκη της εε να μην τους εμπιστευτω; Να ζητησω σε καθε περιπτωση να ακυρωσουνε την dhl? Ειμαι σε διλλημα τωρα και δεν ξερω τι να κανω.
-
Καλως σας βρηκα.
ΜήνυμαΤους ρωτησα απο που θα το στειλουν τελικα. Αν ειναι απο χκ τους ειπα να ακυρωσουν την dhl διαφορετικα αν ειναι απο εε να το αφησουν ως εχει. Απο χωρα της εε δεν νομιζω να εχω προβλημα ετσι;
-
Καλως σας βρηκα.
ΜήνυμαΟντως βρηκα αρθρο σχετικα με το τελωνειο και με βοηθησε πολύ. Ευτυχως δηλαδη μηπως και το προλαβω. Εκανα το λαθος και το παραγγειλα με την dhl για να ερθει πιο γρηγορα. Πληρωσα και 14 ευρω επιπλεον. Ακυρωσα φυσικα την αποστολη και τους ειπα αν γινετε να το στειλουν με τον κλασικο τροπο. Ελπιζω να προλαβα.
-
Καλως σας βρηκα.
ΜήνυμαΚαλημέρα στο ωραιο σας forum αν και ακομη προσπαθω να το συνηθισω μιας και ειναι η πρωτη μου φορα που βλεπω τετοιο script για forum. Αγορασα ενα xiaomi απο την αποθηκη του hk απ' ότι ειδα στην σελιδα που το αγορασα (gearbest). Μονο εκει υπαρχει απ' οτι καταλαβα. Ειναι πολλα αυτα που θελω να ρωτησω αλλα δεν ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο σημειο. Διαβασα εδω στην σελιδα σας οτι εισαγωγη απο Κινα η ΧΚ κοστολογειτε με εκτελωνισμο. Γνωριζει καποιος ποσα χρηματα θα δωσω; Θα τα πληρωσω κατα την στιγμη …