Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 98.
-
εχω ενα περιεργο προβλημα με ενα redmi 3. οτι ρομ και να του περασω, ελληνικη, official, dev,stable μεσω fastboot ή και σε download mode... παντα οταν το κλεινω και το ξανα ανοιγω κολλαει στην οθονη με το logo και φορτωνει την μπαρα. μολις την φορτωσει παλι δεν ανοιγει αλλα την ξανα φορτωνει και δεν ανοιγει ποτε. μου μοιαζει να εχει προβλημα το τηλεφωνο...εχει κανεις καμια ιδεα;
-
Παράθεση από geoanto555: “Μπες στο κινητό κανονικά και δώσε adb reboot edl. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις ενώ είσαι με ανοιχτό κινητό και πατήσεις επανακκίνηση κρατώντας το volume + πατημένο ώστε να σε πάει στο "Κινέζικο" μενού.. Εκεί θα επιλέξεις download. ” τα δοκιμασα και τα δυο... δεν λειτουργησε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22897/
-
καλησπερα παιδια...εχω ενα redmi 3s με Global rom(8.0.3.0 MALMIDG). Το προβλημα που εχω ειναι οτι θελω να του βαλω μια ρομ(οχι απαραιτητα την ελληνικη) που να εχει ελληνικα.εχω δοκιμασει με διαφορους τροπους αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα. Μεσω updater δοκιμασα να βαλω την επισιμη Global Dev αλλα δεν μπορω..μου βγαζει σφαλμα (couldn't verify update package). Το δοκιμασα και με China Dev και παλι τα ιδια. Δοκιμασα ακομα και με Fastboot αλλα παλι δεν εγινε. ακομα και οταν θελω να μπω σε download mo…
-
RE:
kxt - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@kxt @geoanto555 αυτα τα συνεχόμενα προβλήματα επικοινωνίας με την com port ή είναι driver ή είναι hardware. Δεν μπορει να ειναι η version της fastboot. @kxt ποιες άλλες εκδόσεις του MiFlash έχεις δοκιμάσει??” Έχω δοκιμάσει άλλες δύο εκδόσεις miflash. Το θέμα είναι ότι στο δικό μου το Kenzo λειτουργεί κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk