Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 98.
-
RE:
kxt - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@kxt δώσε μία σωστή διαδρομή... Για παράδειγμα αντέγραψε την ρομ στον C και μετά δώσε εκείνη την διαδρομή... Αν έχεις κλειδωμένο bootloader καλά κάνεις και το βάζεις σε download mode... Αν όχι θα ταν καλύτερα σε fastboot mode.” Αυτό εννοείς θα γίνει στο Miflash? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “ναι, δοκίμασε με την τελευταία ” με την τελευταια που δοκιμαζω μου βγαζει αυτο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21048/ Παράθεση από spideman3: “Είναι με fake rom πρέπει να μπει σε EDL mode και από εκεί με χρήση Miflash ή XiaoMiFlash να περάσει την fastboot rom. Αυτό έκανα σε Redmi 3s φίλης μου πριν λίγες ημέρες. ” δηλαδη; ειναι διαφορετικη διαδικασια απο αυτην που κανω με το fastboot devices και fastboot reboot σε download mode;
-
Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από manutd: “Και πρέπει με 64bit υπολογιστή απαραίτητα; ” Αν τελικά χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις Mi Flash, τότε 32bit δεν παίζει ΣΙΓΟΥΡΑ. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21036/ Παράθεση από NasDriver: “ποιο νέα fastboot rom ? ” δεν δοκιμασα...να βαλω την τελευταια;
-
Παράθεση από Bodai: “@kxt να ξεκινήσουμε ότι όλα τα προγράμματα τα βάζουμε σε ενα φάκελο πχ C:\adb ή C:\Xiaomi και σε καμια περπτωση στον φάκελο που βλέπω στο screenshot ή στην Επιφάνεια Εργασίας ” εχεις δικιο..το εκανα μετα αυτο. απλα την φωτο με το bootloader την ειχα κανει πριν..ολα τα εχω σε ενα φακελο στο C:
-
γεια σας παιδες...εχω ενα προβλημα με το κινητο(redmi 3s) μιας φιλης που μολις το αγορασε. δουλεψε μια μερα με unofficial rom και μετα δεν ανοιγε, ηταν κολλημενο στο mi logo. δοκιμασα τον οδηγο αυτον για να το επαναφερω αλλα δεν τα καταφερα.ειναι και κλειδωμενο. δειτε τις φωτο μηπως καταλαβετε τιποτα..forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21032/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21033/ δοκιμασα να περασω τις china stable και την china developer αλλα παντα βγαζει σφαλμα με οποιον τρο…
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαοχι μονο το ξεbrickαρα αλλα καταφερα και να το ξεκλειδωσω αλλα και να περασω την ελληνικη ρομ. βεβαια χωρις την βοηθεια σας δεν θα ειχα καταφερει τιποτα...ευχαριστω και παλι!!
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαεγω παντως παρολο το πετυχημενο βραχυκυκλωμα δεν μπορεσα ακομα να εγκαταστησω καποια ρομ..
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμακαταρχην εχω απενεργοποιήσει Drivers Signature Enforcement...απλα πλεον δεν ξερω τι να κανω.. δεν εχω κανει καμια αιτηση για να μου το ξεκλειδωσουν...
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυματο εκανα και μου εβγαλε στην οθονη του κινητου μια εικονα με το κινητο να εχει ενα συνδεμενο καλωδιο απο κατω
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαδε νομιζω να φταιει η μπαταρια γιατι το φορτισα 4 ωρες το απογευμα και μαλιστα τωρα μου δειχνει οτι ειναι στο 79% ..απο το ενα προβλημα στο αλλο...μετα απο πολλες προσπαθειες καταφερα να το εμφανισω παλι το 9008...δοκιμαζω ομως να περασω την κινεζικη ρομ και μου βγαζει αυτο..