Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-98 από 98.

• Το Brickαρα τελείως;

kxt - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

το συνδεω σβηστο και οταν συνδεεται αναβει το πρασινο led και μου βγαζει στην οθονη το εικονιδιο της xiaomi για λιγο και μετα μια μπαταρια που δειχνει οι φορτιζει

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

νομιζω οτι κατι δεν ειναι φυσιολογικο..οσες φορε κι αν το βραχυκυκλωνω πλεον...

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

το εκανα αλλα πλεον δεν εμφανιζει ουτε 900Ε ουτε 9008 και καθε φορα που το κανω μου ανοιγει αυτοματα το pcsuite

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

δεν γνωριζω πως γινεται αυτη η μεθοδος

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

λοιπον, μετα το βραχυκυκλωμα μου εμφανιζοταν ως 9008, ομως οπως σας ειχα που ειχε ανοιξει το mipcsuite αυτοματα, τοτε χαθηκε και το 9008.. σε edl με τα δυο πληκτρα + και - δεν μπαινει

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

στο Miflash...οταν παω να περασω την ρομ μεσω fastboot

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

εχω κολλησει...πλεον μου εμφανιζει μονο το εικονιδιο της xiaomi ή να σε fastboot mode.δοκιμασα να περασω την κινεζικη ρομ αλλα μου λεει οτι η συσκευη μου ειναι κλειδωμενη..καμια ιδεα κανεις;

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

ολα τα κουφα σε μενα συμβαινουν... αφου πετυχε τελικα το βραχυκυκλωμα μου εχει ανοιξει αυτοματα το misuite και προσπαθει να συνδεθει με την συσκευη...ειναι στο 50% και δεν παει αλλο...τι ειναι παλι τουτο;;

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

επανερχομαι μετα την εγχειρηση....ολα πηγαν καλα αλλα χωρις αποτελεσμα...δηλαδη οτι ενω κανω το βραχυκυκλωμα δεν αλλαζει σε 9008 απο 900Ε... μου ξεφυγε τιποτα;

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

Μάλιστα... Την έγκριση πως θα την περιμένω; μέσω του miunlock ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

Ωραια, άρα θα το κάνω το "χειρουργείο". Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν με το καλο το καταφέρω να το βραχυκυκλωσω, μετά τι ακριβώς κάνω; με ποιον τρόπο φλασαρω την ελληνική ρομ; επίσης υπάρχει περίπτωση να ξανά κλειδώσει;

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

δοκιμαζω να μπω σε edl mode αλλα δεν τα καταφερνω...εκτος κι αν κατι δεν κανω σωστα ο αλλος τροπος που δοκιμασα ηταν μεσω miflash, που δεν εγινε κατι παρολο που διαβαζει την συσκευη μπαινοντας σε edl mode μου βγαζει αυτο

• Το Brickαρα τελείως;

Μήνυμα

να πω κι εγω τον πονο μου....επισης παθόν με μπρικαρισμα. το μονο που ανοιγει ειναι το fastboot. δοκιμασα να βαλω κινεζικη επισημη αλλα τιποτα, μου λεει οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη. παω στο miunlock μου βγαζει αυτο: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12811/ υπαρχει καμια λυση που να προτείνει κανεις;

• MI2S BATTERY

kxt - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

για να μην ανοιγω καινουριο θεμα... ψαχνομαι για αντικατασταση μπαταριας...γνωριζει κανεις γι'αυτην New Arrivals 2950/2980mAh BM20 Battery Batterie Batterij Bateria Use for XIAOMI M2 MI2 M2S MI2S-in Mobile Phone Batteries from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group

• Εντυπώσεις για το MI2-S

kxt - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

αν σε ενδιαφερει, βρηκα το 32αρι με 210€ απο εδω fastcardtech.com/Xiaomi-M2S-Quad-Core-Smartphone.html και το παρηγγηλα... εχω ξανα παραγγηλει και δεν ειχα προβλημα..

• Παράθεση από dtahtas13: “καλημέρα παιδιά. Είχα πρόβλημα με την τελευταία rom GTV-3.17 εκανά την εγκατάτασταση αλλά το κινητό δεν άνοιγε. κολούσε στο σήμα στην αρχή και μετά έσβηνε η οθόνη.” και σε μενα συνεβη το ιδιο και δεν ξερω τι να κανω...

• Το δοκιμασα και αυτο αλλα δυστυχως το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...

• Χαιρετω την παρεα! Εχω ενα προβληματακι τις τελευταιες μερες με το Mi2s 32gb. Δοκιμασα να κανω repartition με αυτην την μεθοδο Mi2S - extending size of storage partition | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Αφου το εκανα, μειωθηκε η μνημη του τηλεφωνου μου...στον Εσωτερικο χωρο εχω 3.10GB και στο Εξωτερικο 10.16GB. Γνωριζει κανεις πως να το επαναφερω; Δοκιμασα πολλους τροπους χωρις αποτελεμσα.