Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-98 από 98.
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυματο συνδεω σβηστο και οταν συνδεεται αναβει το πρασινο led και μου βγαζει στην οθονη το εικονιδιο της xiaomi για λιγο και μετα μια μπαταρια που δειχνει οι φορτιζει
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμανομιζω οτι κατι δεν ειναι φυσιολογικο..οσες φορε κι αν το βραχυκυκλωνω πλεον...
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυματο εκανα αλλα πλεον δεν εμφανιζει ουτε 900Ε ουτε 9008 και καθε φορα που το κανω μου ανοιγει αυτοματα το pcsuite
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαδεν γνωριζω πως γινεται αυτη η μεθοδος
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαλοιπον, μετα το βραχυκυκλωμα μου εμφανιζοταν ως 9008, ομως οπως σας ειχα που ειχε ανοιξει το mipcsuite αυτοματα, τοτε χαθηκε και το 9008.. σε edl με τα δυο πληκτρα + και - δεν μπαινει
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαστο Miflash...οταν παω να περασω την ρομ μεσω fastboot
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαεχω κολλησει...πλεον μου εμφανιζει μονο το εικονιδιο της xiaomi ή να σε fastboot mode.δοκιμασα να περασω την κινεζικη ρομ αλλα μου λεει οτι η συσκευη μου ειναι κλειδωμενη..καμια ιδεα κανεις;
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαολα τα κουφα σε μενα συμβαινουν... αφου πετυχε τελικα το βραχυκυκλωμα μου εχει ανοιξει αυτοματα το misuite και προσπαθει να συνδεθει με την συσκευη...ειναι στο 50% και δεν παει αλλο...τι ειναι παλι τουτο;;
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαεπανερχομαι μετα την εγχειρηση....ολα πηγαν καλα αλλα χωρις αποτελεσμα...δηλαδη οτι ενω κανω το βραχυκυκλωμα δεν αλλαζει σε 9008 απο 900Ε... μου ξεφυγε τιποτα;
-
Το Brickαρα τελείως;
ΜήνυμαΜάλιστα... Την έγκριση πως θα την περιμένω; μέσω του miunlock ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
-
Το Brickαρα τελείως;
ΜήνυμαΩραια, άρα θα το κάνω το "χειρουργείο". Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν με το καλο το καταφέρω να το βραχυκυκλωσω, μετά τι ακριβώς κάνω; με ποιον τρόπο φλασαρω την ελληνική ρομ; επίσης υπάρχει περίπτωση να ξανά κλειδώσει;
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμαδοκιμαζω να μπω σε edl mode αλλα δεν τα καταφερνω...εκτος κι αν κατι δεν κανω σωστα ο αλλος τροπος που δοκιμασα ηταν μεσω miflash, που δεν εγινε κατι παρολο που διαβαζει την συσκευη μπαινοντας σε edl mode μου βγαζει αυτο
-
Το Brickαρα τελείως;
Μήνυμανα πω κι εγω τον πονο μου....επισης παθόν με μπρικαρισμα. το μονο που ανοιγει ειναι το fastboot. δοκιμασα να βαλω κινεζικη επισημη αλλα τιποτα, μου λεει οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη. παω στο miunlock μου βγαζει αυτο: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12811/ υπαρχει καμια λυση που να προτείνει κανεις;
-
MI2S BATTERY
kxt - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμαγια να μην ανοιγω καινουριο θεμα... ψαχνομαι για αντικατασταση μπαταριας...γνωριζει κανεις γι'αυτην New Arrivals 2950/2980mAh BM20 Battery Batterie Batterij Bateria Use for XIAOMI M2 MI2 M2S MI2S-in Mobile Phone Batteries from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
kxt - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμααν σε ενδιαφερει, βρηκα το 32αρι με 210€ απο εδω fastcardtech.com/Xiaomi-M2S-Quad-Core-Smartphone.html και το παρηγγηλα... εχω ξανα παραγγηλει και δεν ειχα προβλημα..
-
Παράθεση από dtahtas13: “καλημέρα παιδιά. Είχα πρόβλημα με την τελευταία rom GTV-3.17 εκανά την εγκατάτασταση αλλά το κινητό δεν άνοιγε. κολούσε στο σήμα στην αρχή και μετά έσβηνε η οθόνη.” και σε μενα συνεβη το ιδιο και δεν ξερω τι να κανω...
-
Χαιρετω την παρεα! Εχω ενα προβληματακι τις τελευταιες μερες με το Mi2s 32gb. Δοκιμασα να κανω repartition με αυτην την μεθοδο Mi2S - extending size of storage partition | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Αφου το εκανα, μειωθηκε η μνημη του τηλεφωνου μου...στον Εσωτερικο χωρο εχω 3.10GB και στο Εξωτερικο 10.16GB. Γνωριζει κανεις πως να το επαναφερω; Δοκιμασα πολλους τροπους χωρις αποτελεμσα.