Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Redmi Note 3 Pro.....Όλα άψογα, εγκατάσταση απροβλημάτιστη και γρήγορη
-
Μέχρι τώρα όλα άψογα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πας στο calculator (αριθμομηχανή) και πατάς επάνω αριστερά τις τελίτσες....Εφόσον έχεις miui8 βεβαίως βεβαίως.
-
Λοιπόν... 1. Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε από την έναρξη τα διάφορα (Viber, Whats App, Facebook κλπ). 2. Απενεργοποίηση του SuperSU (απαραίτητο) 3. Έλεγχος στην μπαταρία-τροφοδοσία-χρήση μπαταρίας-εφαρμογές αν εμφανίζεται η εφαρμογή "shell". Αν ΟΧΙ κανένα πρόβλημα. Αν ΝΑΙ search στο forum για το πώς το σκοτώνουμε..... 4. Υπομονή για 2-3 πλήρεις φορτίσεις. Εμένα από το πρωί (07:00) που το έβγαλα από το φορτιστή με ανοιχτό WiFi-BT-Δεδομένα και αυτόματη έναρξη σε Viber-FB-Messanger, έχοντας λ…
-
Καλησπέρα στην παρέα. Κατά την αναβάθμιση σε 6.6.30 διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας (το είχα αναφέρει), αλλά με κάποιες συμβουλές (σχετικά με το shell) και το σχετικό search στο forum όχι μόνο λύθηκε το θεματάκι αλλά η μπαταρία είναι ακόμα πιο θηρίο. Μια μόνο παρατήρηση (και ελπίζω να μην έχω κάνει γκάφα)....:) Στον καιρό στην τρέχουσα τοποθεσία δείχνει τις ημέρες με ημερομηνίες (δηλαδή 07/07, 08/07, 09/07) Στη δεύτερη τοποθεσία που έχω επιλέξει δείχνει (σήμερα, αύριο, 09…
-
Παράθεση από geo13z: “Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει ή περιστροφή οθόνης. Το παρατήρησε κάνεις άλλος; Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Μήπως την κλείδωσες κατά λάθος στο album ή στα settings?
-
Όλα τέλεια με την εγκατάσταση. Κανένα πρόβλημα. Το μόνο που έχω διαπιστώσει είναι πολύ μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας το οποίο δεν υπήρχε με την 6.6.23. Τουλάχιστον προς το παρόν....Θα το παρακολουθήσω και ενημερώνω Redmi Note 3 Pro
-
Πάρα πολύ καλή δουλειά παιδιά!!! Ευχαριστούμε. Άψογη, εύκολη και σχετικά γρήγορη εγκατάσταση, απροβλημάτιστη λειτουργία μέχρι στιγμής.