Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 93.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Peter#: “Καλησπερα! Για miNote θα βγει νέα ρομ;;; ” Εχει βγει ήδη , υπάρχει στα downloads , πηγαινε στο πρώτο ποστ και μπες στα downloads της συσκευής σου .. ” ευχαριστω, πάω για δοκιμή! Καλή δύναμη
-
Καλησπερα! Για miNote θα βγει νέα ρομ;;;
-
Καλημερα! Στο σύνολο της η ρομ Virgo_Thunder 6.29 είναι αρκετά καλή, καλή διαχείριση ραμ και μπαταρίας, εάν δεν ασχολείται κάποιος με κοινωνικά δίκτυα. Ούτε κολλήματα ούτε κάποια restart, το μόνο που δείχνει σαν κάτι αρνητικό είναι παρότι έχω ενεργοποιήσει on τον συγχρονισμό για mail εξακολουθει να μου ζητά ενεργοποίηση, όταν μπω στην εφαρμογή mail. Έχει γίνει wipe/cache/dalvik. Αυτα
-
Παράθεση από gkalen: “@Peter# Είσαι στο σωστό τοπικ αυτή τη φορά .. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος με Virgo THUNDER να μας βοηθήσει και να μας πει αν έχει παρόμοια προβλήματα .. ” Ευχαριστω @gkalen. Συνεχίζω με ότι παρατήρησα ακόμα. Στην drop down γραμμή κατάσταση ή μπάρα της φωτεινότητας είναι τέρμα αριστερά (χαμηλή), που μόνο όταν ρυθμιζω μέσα από τις ρυθμίσεις φαίνεται να επανέρχεται αλλά με την διαφορά οτι μετά από κάποια στιγμή πάλι ο κερσορας πηγαίνει αριστερά. Επίσης όταν επιλέγω τον συγχρονισμ…
-
Ανοίγω θέμα σχετικά με ρομ Virgo_Thunder 6.29 Σήμερα πρώτη μέρα λειτουργίας της ρομ, παρατηρήθηκε το εξής, ότι με 3 γραμμές σημα καλεσα από άλλο κινητό τον αριθμό μου και έλεγε ότι δεν ήταν διαθέσιμος, το οποίο το κινητό το είχα μπροστά μου. Και ένα δεύτερο που είδα είναι ότι μετά την απενεργοποίηση του dolby atmos, δεν είχα καθόλου ήχο στην συσκευή, φουλ ή ένταση. Σαν player έπαιζε κανονικά αλλά όχι όταν με καλούσαν. Σημειώνω ότι έκανα disable την εφαρμογή του Atmos από Uninstall Expert, αλλά τ…
-
Παράθεση από Peter#: “Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Peter#: “Γεια σας και από εδώ! Έγινε εγκατάσταση της ρομ από τον @gkalen. Όλα καλά δείχνουν μέχρι στιγμής. ” Γεια χαρά , στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου για τις THUNDER ... [Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.9.29 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROMΣυγκεκριμένα για την Virgo THUNDER αναμενω και κάποιο feedback εδώ και καιρο ... Εδώ είναι το τοπικ για ” Περαν του ότι δεν είχα ασχοληθεί γιατί είχα άλλες …
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Peter#: “Γεια σας και από εδώ! Έγινε εγκατάσταση της ρομ από τον @gkalen. Όλα καλά δείχνουν μέχρι στιγμής. ” Γεια χαρά , στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου για τις THUNDER ... [Developer][ROM- gkalen-ΜiUi8-6.9.29 THUNDER] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROMΣυγκεκριμένα για την Virgo THUNDER αναμενω και κάποιο feedback εδώ και καιρο ... Εδώ είναι το τοπικ για ” Περαν του ότι δεν είχα ασχοληθεί γιατί είχα άλλες υποχρεώσειςς, ξεχαστηκ…
-
Γεια σας και από εδώ! Έγινε εγκατάσταση της ρομ από τον @gkalen. Όλα καλά δείχνουν μέχρι στιγμής.
-
Παράθεση από stakhs: “Εκανα τα σχετικά wipes και λειτουργούν τα led σε αναπαντητες και μνμ. Μηπως γνωρίζετε πως μπορώ να τα ενεργοποιήσω για το viber και το messenger; ” Ρυθμισεις -> εφαρμογές -> ληφθείσεις -> viber/messenger -> εικονίδια, ειδοποιήσεις Τικάρεις τις επιλογές και είσαι οκ
-
Καλησπέρα Σε MiNote στην διαδικασία εγκατάστασης, βγήκε μηνυμα "Updater process closed by error : 7 " Η ρόμ κατέβηκε απο megadysk και τώρα κατεβάζω απο androidfilehost. Κάποια ιδέα επιθυμητή, Ευχαριστώ
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Peter#: “Σε όλες τις ρομ marshmallow ή γραμματοσειρά μένει default;;; Ή μπορούμε να κατεβάσουμε κάποια από κάπου;; Γιατί στο theme store δεν έχει κάτι για γραμματοσειρά. ” Άλλεξε η μέθοδος και δεν είναι στις marshmallow αλλά στο Miui 8 Η εγκατάσταση τους είναι βάσανο, αλλά μετά αλλάζει πανεύκολα γραμματοσειρά (μετά απλά επιλέγεις και restart). Θα σας έκανα οδηγό πριν κανά μήνα που το τέσταρα, αλλά άλλαξα καμιά 30αριά γραμματοσειρές και σε καμία δεν μου διάβα…
-
Σε όλες τις ρομ marshmallow ή γραμματοσειρά μένει default;;; Ή μπορούμε να κατεβάσουμε κάποια από κάπου;; Γιατί στο theme store δεν έχει κάτι για γραμματοσειρά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Peter#: “Ευχαριστώ @MIUI_ART. Όταν λές ώρες δλδ ??? ” Το είχα αφήσει όλο το βράδυ, και το πρωί κρατώντας πατημένο το Power σχεδόν 1 λεπτό άνοιξε λες και δε συνέβαινε τίποτα... ” Εν ολίγοις...... Die HArd (χωρίς πολλά πολλά) Επόμενο "ιατρικό ανακοινωθέν" το πρωί
-
Ευχαριστώ @MIUI_ART. Όταν λές ώρες δλδ ???
-
Παιδιά καλησπέρα. Ένα μίνι πρόβλημα λίγο πριν περάσω την ROM. Με μπαταρία στο 42% έβαλα να φορτίσει το κινητό, πήγα να κανω restart για να μπώ σε twrp και πάνω στην επανεκκίνηση δεν ξανα άνοιξε ποτέ. το έβγαλα απο φόρτιση, δοκίμασα άλλο φορτιστή μήπως κ τυχόν καηκε ο δικός του αλλά τίποτα. Όλα νεκρά ουτε μπαίνει σε fastboot mode. Any ideas ???
-
Παράθεση από Fotis Apostolakakis: “Καλησπέρα σε ολους Χρήστης Note 3 pro KENZO έχω δοκιμάσει stable και dev roms. Σε χρήση περίπου μιας βδομάδας της τελευταίας με Android 6 παρατηρήσα ότι όταν κλείνω κάποιες εφαρμογες όπως fb, MSN, browser η οθόνη κάνει στιγμιαία ένα τρεμουλιασμα. Δεν έχει συγκεκριμένη συχνότητα το φαινόμενο και έχει παρατηρηθεί σε random συνθήκες. Έχει παρατηρήσει κάνεις κάτι παρόμοιο? bcf5b219b3312937b9c3b6e79cde7ee4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
Καλημερα! Μου πετάει popup παραθυράκι που αναφέρει πως "Δυστυχώς ή εφαρμογή Λήψεις, έχουν σταματήσει"
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Peter#: “καλησπερα! Σε miNote υπάρχει θέμα με wifi αυτόματη ενεργοποίηση/απερνεργοποιηση. ” Θέμα ναι ... αλλά τι θέμα ακριβώς?? ” χανεται το δίκτυο και θα πρέπει να πάω ρυθμισεις->wifi->ενεργο->σάρωση δικτύου για να μου το ξανά εμφανίσει.
-
καλησπερα! Σε miNote υπάρχει θέμα με wifi αυτόματη ενεργοποίηση/απερνεργοποιηση. Υπόψιν όμως πώς από την επιλογή για προγραμματιστές έχω επιλέξει αυτόματη εναλλαγή δεδομένα/wifi. Δεν γνωρίζω εαν παίζει ρόλο αυτό.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από NasDriver: “Μην ξεχάσεις αρχικές ρυθμίσεις ” Νόμιζα θα πεις μην ξεχάσεις να ζεστάνεις λαστιχο.. ” Γιατί να επιλέξω Αγγλική γλώσσα ??? ...