Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 93.
-
@geoanto555 Πως μπορώ να κάνω backup όπως έχω σεταρισμενο το τηλεφωνο μου (οθόνη, εικονίδια, εφαρμογές κλπ) για να μην ξαναμπαίνω στην διαδικασία του set ???
-
@NasDriver , @geoanto555 ThumbsUp δουλεύει στα ψηλα το miNote είναι ήδη στη προθέρμανση όλα. Thank dudes
-
Ευχαριστώ για τις πολύτιμες οδηγίες, βγαινω από τα "pit" για δοκιμαστικα Καλό μήνα να έχουμε
-
Ευχαριστώ! Οπότε μετά ή ρομ ουσιαστικά κάθεται καλύτερα.
-
@geoanto555 Για να τα βάλω κ σε σειρά, αποθηκεύω την rom στο storage, κάνω factory reset έπειτα wipe system και εγκαθιστώ μετά από twrp την νέα ρομ. Έτσι δεν πάει ή διαδρομή;;
-
@geoanto555 Επειδή μπερδεύτηκε εάν καν wipe system δεν θα διαγραφεί κ το λογισμικό ή κάνω λάθος;;;
-
clean install εννοούμε factory reset;;;;
-
@MIUI_ART Ευχαριστώ m8 Επίσης κάτι ακόμα οταν έρχονται ειδοποιήσεις τα ledδεν ανταποκρίνονται. Έχει γίνει wipe cache κλπ με reboot apo twrp αλλά μία από τα ίδια. Καμιά ιδέα;;;
-
Καλησπερα στην ομάδα και ακόμα ένα ευχαριστούν για την δουλειά που κάνουν. Περασμένη η νέα ρομ σε miNote lte, όλα κυλούν ομαλά μόνο που όπως κ σε αυτή αλλά κ στις νωρίτερες, έχω ένα θεματακι στις επαφές. Όταν δηλαδήπατησω σε ένα γράμμα για να πάω στις συγκεκριμένες επαφές αυτό δεν ανταποκρίνεται. Μήπως φταίει που έχω τις επαφές από το λογαριασμό μου (mail)??
-
Battery drain σε miNote lte. Τώρα στις 23.00το άφησα στο 21% χωρίς να το πειραζω και μετά από 20λεπτα το βρήκα στο 10%. Λίγο περιεργο
-
Χαίρετε miuiers!! Μετά από εγκατάσταση στην 6.7.21 σε MI note, παρατήρησα σε μπαταρία με ποσοστό 36% και μετά από επιλογή "καθαρισμό μνήμης υψηλό -->επιλογή για προγραμματιστές" , παρατηρήθηκε ότι μετά από κάνα τέταρτο πήγε στο 26%. Ενδεχομένως να θέλει κάποιο reboot για να στρώσει;;; Κατά τα υπόλοιπα όλα λειτουργούν φυσιολογικά, camera OK, sms OK, internet wi-fi 4g tested OK, μέχρι στιγμής, ram OK.
-
@cal Σχετικά με το Double tap, καλό θα είναι να δημιουργηθεί από την βάση της rom και όχι να εκτελείται σαν app από g/p. Είχα δοκιμάσει κάποια app αλλ ήταν για κλάματα. Ενδεχομένως κάποιος από τους admin να μπορεί να μας κατατοπίσει καλύτερα σχετικά με το θέμα.
-
Χαιρετε miuiers!! 1. Υπάρχει περίπτωση σε μία από τις επόμενες rom να υπάρχει λειτουργία double tap για lock/unlock οθόνης και συσκευής;;; 2. Υπάρχει κάποιο feedback για την συγκεκριμένη rom σε Mi Note Lte, αν προκύπτουν θέματα εννοώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων (Xiaomi Mi Note Lte / gtv 6.7.7)
-
Οποιος έχει Mi note lte αν υπάρχει κάποιο θέμα με την rom μήπως θα μπορούσε να το αναφέρει;;; Ευχαριστώ miuiers!!
-
@dnomikos ευχαριστώ πολύ, να είμαι ειλικρινής δεν είχα ψάξει σχετικά για το θέμα μου, να σαι καλά!
-
καλημερα παιδιά! Μετά από καιρό είπα να ασχοληθούν με το mi note 4g, να του περάσω καινούργια τον αλλά δυστυχώς τόσο σε αυτή την έκδοση 6.7.7και την προηγούμενη της, πέταγε ένα popup παράθυρο για την Εύρεση συσκευής, πράγμα που ακόμα και με wipe data δεν εστρωνε. Είμαι με την 6.6.14 αρκετά ευχαριστημένος μόνο που έχω παρατηρήσει ότι όταν πέφτει ή μπαταρία πέφτουν δύο δύο τα νούμερακια (π.χ. 50%-48%). Αυτά για την ώρα αν έχει δοκιμάσει κάποια από τις νέες ρομ χωρίς προβλήματα, ας ενημερώσει εάν θ…
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΕυχαριστώ @spideman3 . Γύρισα όμως στην 6.6.3 που δεν αντιμετωπιζω προβληματάκια, περιμένοντας την επίσημη gtv miui8
-
Επαφές
ΜήνυμαΚαλημέρα στο forum! Μετά από την εγκατάσταση της 6.6.8 σε MI note Virgo δεν ανοίγουν οι επαφες, πετάει μήνυμα, δυστυχώς η εφαρμογή επαφες δεν λειτουργεί
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαλησπέρα βρε παιδιά! Για το MI Note κάποια σχόλια από δοκιμή με τη νέα rom υπάρχουν;;; Ευχαριστώ