Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 93.
-
@spideman3 Καλημέρα καλή εβδομάδα, το mi note που έχω είναι MM και είχα απορία γιατί δεν αναγνωρίζεται από το mipcsuite. Τι παίζει με τα ΜΜ;;;
-
@gkalen γιαυτό ρωτησα μη γίνει καμία 'ομορφια' και πάει ακλαφτο Αν μπορείς δες και αυτό για την μπαταρία και όταν έχεις έτοιμο ζιπ μας λες! Καλή Κυριακη!
-
@gkalen Ευχαριστούμε αδερφέ!! Το ζιπ είναι και για το mi note ε;; Επίσης κάτι ακόμα αν μπορείς να μας πεις.. γιατί σε κάθε reboot ή μπαταρία κατεβαίνει τουλάχιστον 2% ;;; Π.χ. από 50% πάει 48%;;;
-
@gkalen Ετοίμασε το για την καινούργια rom όπως ακόμα και όταν χτυπάει κάποια ειδοποίηση π.χ. το viber δεν ακούγεται αμέσως ο ήχος η αν ακουστεί θα είναι διακεκομμενο σας να μη συγχρονίζετε.
-
@gkalen Καλημέρα!! Έχω το Xiaomi Mi note Lte, ετοίμασε την Καστομιά και το βλέπουμε. Καλό Σ/Κ
-
Ναι θα ήταν καλό αν μπορούσες να το modαρεις. Ευχαριστώ όπως και να χει!
-
Καλησπέρα στα παιδιά ! Μετά από αρκετό καιρό, επανήλθε το κινητό μου στα φυσιολογικά, (μαζί με αυτό και εγώ) να ευχαριστήσω τους admin και σε όσους με βοήθησαν (είχα θεμάτακι με το bootloader). Ήθελα να ρωτήσω και γώ (το διάβασα παραπάνω απο ένα φίλο που το ανάρτησε) γίνεται η ρύθμιση της έντασης να έχει καλύτερη σταδιακή αυξηση- μείωση γιατί ακόμα και στο χαμηλό επίπεδο πριν το αθόρυβο, ακουγεται αρκετά καθαρα !!! Πάντως κάποιος που έχει γράψει ότι τα xiaomi είναι πολύ σκληρά γιανα πεθάνουν, ΙΣ…
-
Καλησπέρα παιδιά!! Επέστρεψα και γω μετά από ένα θεματακι που είχα με το bootloader στο mi note, ευχαριστώντας τους admin που ασχολήθηκαν με το θέμα και το forum! Μετά την εγκατάσταση της rom, βλεπω drain battery και επίσης γιατί όταν δε επανεκκίνηση κατεβαίνει τουλάχιστον 2% ή μπαταρία;; Τόσο πολύ καταναλώνει;;;.....
-
MiNote_no bootloader
Μήνυμα@MIUI_ART Καλημέρα ! Μόλις τελειώσει το βηματάκι στο command prompt που δίνω την εντολή fastboot reboot και πατάω το volume Up για να μπει σε TWRP αυτό μπαίνει στο MiRecovery 2.0.1
-
MiNote_no bootloader
Μήνυμα@dnomikos Την ακρη μου θα την βγάλω σιγα σιγά μόνο εάν βρώ ενα μη κατεστραμμένο αρχειο recovery Συγνωμη παιδες για το παίδεμα, εκτιμω πολυ που ασχολειστε με την κοτσανα που εκανα αλλα αν υπαρχει καπιο αλλο ζιπακι twrp για το note στειλτε το
-
MiNote_no bootloader
ΜήνυμαΠηγαίνω συμφωνα με τον οδηγο του miuiart. Που θα βρω το fastboot.exe?
-
MiNote_no bootloader
Μήνυμα@dnomikos Τρεχω στο command prompt "fastboot flash recovery recovery.img" και εμφανιζεται αυτο το θεματακι "'fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file." Κατι δεν κανω σωστα δεν εξηγείαται
-
MiNote_no bootloader
Μήνυμα@MIUI_ART το αρχείο recovery ειναι κατεστραμμένο απο το zipπου μου εστειλες, καλημέρα !!
-
MiNote_no bootloader
Μήνυμα@Bodai Συγνωμη αλλα δεν κατεχω απο αυτά, οπότε αν μπορείς να γίνει πιο συγκεκριμενη η διαδικασία θα ήταν καλυτερα. Απλα πάλι αναφέρω πως τρεχω Windows μέσω wine program
-
MiNote_no bootloader
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Δοκίμασα μέχρι ένα σημείο τα βήματα αλλά δυστυχώς δεν γινεται κάτι, μηπως φταίει που χρησιμοποιώ Linux αντί για Windows ? Ενώ είναι σε fastboot mode, και στο terminal (command prompt) εκτελώντας "fastboot flash recovery recovery.img" δεν αναγνωρίζεται η συσκευή "waiting for devices". Κάτι αλλο δεν μπορώ να κάνω....
-
MiNote_no bootloader
ΜήνυμαΧαίρετε Θα είμαι σύντομος στο θέμα. Μετά απο εγκατάσταση στην νεα develpRom 6.4.14 και κάνοντας μια βλακεία με τον sSU για την αναβαθμιση του, έκανα factory reset/wipe all data με αποτέλεσμα να χάσω τα πάντα ακόμα κ το bootloader οπότε το μοναδικό πράγμα που κάνει το κινητό ειναι να μπαίνει μόνο σε MiRecovery Mode 2.0.1 (power + volume up) ή (power + volume down) για να μπεί σε fastboot mode που ουσιαστικά και εκεί κολλάει στο logo του fastboot. Επίσης όταν συνδέω στο pc via usb σε Ubuntu πλατφό…
-
Bootloop σε Mi Note
ΜήνυμαΚαλησπερα Παιδιά, S.O.S Εμεινα απο bootloader, μετα απο ενα μπερδεμα με το sSU του εκανα factory reset και ετσι εχασα και την Ρομ και όλα όλα τα υπόλοιπα (ευτυχώς έχει γίνει backup) αλλά το θέμα είναι πως να εγκαταστήσω zip αφού το μόνο που μου εμφανίζει ειναι το MiRecovery 2.0.1!!!!! ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΩ !!!!! Επίσης δεν ανοίγει ουτε μεσω PcSuite ουτε μέσω Miflash .... Αυτά, όποιος μπορεί ας με κατευθύνει.... Ευχαριστώ
-
Καλημέρα παιδιά ! Έπειτα απο χρήση της Ρομ, να αφήσω και τα δικά μου χόλια όσο αναφορά το MiNote 4g (Virgo), παρουσίασε θεματάκια με τον ήχο κλήσης, με καλούσαν σε ΦΟΥΛ ΕΝΤΑΣΗ δεν έπαιζε ο ήχος, συμπεριφερόταν ώς αθόρυβο. Όπως επίσης και στο θέμα μπαταρίας είχε κολλήσει στο 77% και μετά απο REBOOT (απλό) πήγε στο 74% και επανήλθε και ο ήχος κλήσης στα κανονικά ! Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο
-
Καλημέρα !! Με την νεα Ρομ μόνο battery drain έχω διαπιστώσει, κατα τα υπόλοιπα όλα βαίνουν καλώς