Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 113.
-
Απ' ότι βλέπω κατά την εγκατάσταση της rom από nandroid μόλις παει να κάνει install την εικόνα συστήματος (στο 72% περίπου) κάνει επανεκκίνηση το κινητό. Παίζει ρόλο αν έκανα το nandroid backup με την έκδοση twrp 3.2... και τώρα έχω πάλι την 3.1.0.1; Τελικά με την ιδια έκδοση twrp έκανα το backup. Γιατί με την 3.2 δεν μου διάβαζε το usb όπου είχα το nandroid backup. Οπότε μάλλον υπάρχει θέμα με το backup. Αν επαναφέρω το backup χωρίς την εικόνα συστήματος θα υπάρχει πρόβλημα; Λέω τώρα εγώ ο αδαή…
-
την 9.5.2.0 stable. Εντάξει ξαναπέρασα το nandroid backup και άνοιξε. απλά νόμιζα ηταν θέμα του twrp. Εχω τώρα το 3.1.0.1. μπορώ να βαλω το 3.2... χωρίς format data; και εχει καμία διαφορά η μια έκδοση από την άλλη; Άκυρο. Είπα και εγώ ότι έφτιαξε. Μετά το nandroid κόλλησε στο logo XTRV AROMA και αναβοσβήνουν οι 3 τελίτσες κάτω. Καμία ιδέα;
-
Παιδιά ξέρει κάποιος να με βοηθήσει. Έβαλα την τελευταία rom και δεν έχω πλέον root. Προσπαθώ να περάσω supersu ή magisk αλλά δεν γίνεται τίποτα. Στην προηγούμενη rom είχα το magisk. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Πήγα από την 9.5.1.0 global stable στην 9.5.2.0 σε redmi note 4 nikel. Ενώ εγκατασταθηκε η rom δεν έχω root πλέον. Δεν μου κάνει ούτε μέσω twrp εγκατάσταση supersu ή magisk. Ενημερωτικά στην προηγούμενη έκδοση είχα τo magisk. Καμμια βοήθεια για το πως θα κάνω πάλι root τη συσκευή μου; Ευχαριστώ.
-
Μπήκε σε Nikel με επιτυχία. Όλα δείχνουν οκ. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το menu boot όταν κρατάω πατημένο το power up. Ενώ μου εμφανίζει κανονικά το μενού όταν πατάω να μπει σε recovery ανοίγει το κινητό κανονικά. Κάνει απλά reboot. Μόνο με τον κλασικό τρόπο μπαίνει σε recovery (power + volume up). Μικρό το κακό βέβαια. Μπράβο για άλλη μια φορά. Επίσης κάτι που παρατήρησα τώρα το κινητό ενώ ανοίγει με δακτυλικό αποτύπωμα μου ζητάει κ το pin ξεκλειδωματος. Στην προηγούμενη (beta1) δεν υπήρχε α…
-
Κάθε μέρα ψήφος. stepa3153
-
Έχω κ εγώ θέμα με το GPS στο nikel. Μέσα στο αυτοκίνητο δεν βρίσκει σήμα πρέπει να το βάλω δίπλα στο παράθυρο πχ. Όταν είχα την dev δεν είχα τέτοιο θέμα. Έπιανε σήμα παντού και πάντα. Κοιτάξτε το παιδιά αν μπορείτε γιατί κατά τ άλλα η rom είναι τέλεια. Ευχαριστώ πολύ.
-
Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Μπράβο για την δουλειά.
-
Το έχω διαγράψει. Συνεχίζει να μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση.
-
Έβαλα σήμερα την aroma στο nikel. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Στην αναβάθμιση μου λέει για λήψη της rom ενώ έχω εγκατεστημένη την τελευταία. Να την κατεβάσω πάλι κ να την κάνω install ή δεν χρειάζεται;
-
Καλημέρα σε όλους κ χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία πάνω από όλα. Με την νέα rom πολλές αποσυνδέσεις του WiFi μου κάνει στο nikel. Κατά τ άλλα όλα καλά.
-
Στο Nikel δουλεύει και το slow motion της Google camera κανονικά.
-
Εγκατασταθηκε και σε Nikel με επιτυχία. Μετά από κάμποσες rom δεν κρασαρει η Google camera. Δουλεύει μια χαρά πλέον. Τα υπόλοιπα δείχνουν οκ. Βλέπουμε στην πορεία. Ευχαριστούμε πολύ team και καλή χρονιά σε όλους. Ο διακόπτης μετάδοσης οθόνης από την μπάρα έχει αφαιρεθεί σκόπιμα από την miui ή είναι bug; Εδώ κ κάποιες rom έχει εξαφανιστεί κ συνέχεια πρέπει να μπαίνω στις ρυθμίσεις για να το ανοίξω.
-
Μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στην προηγούμενη ερώτησή μου για τους διακόπτες στην γραμμή κατάστασης; Έχει αφαιρεθεί ο διακόπτης screen mirroring ή είναι πρόβλημα της rom; Ευχαριστώ.