Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 113.
-
Περάστηκε το πρωί σε Nikel. Όλα φαίνονται πολύ καλά μερικά στιγμής. Καλύτερα κ άπο τη προηγούμενη ειδικά στην διαχείριση ram που έφτανε κάποιες φορές να μείνει με 200-300mb ram κ κολλούσε απίστευτα. Για αρχή φαίνεται οκ πάντως. Το εικονίδιο του screen mirroring από την μπάρα. Υπάρχει πλέον μονο στις ρυθμίσεις. Το αφαίρεσε η miui ή υπάρχει θέμα; Ευχαριστούμε την ομάδα για άλλη μια φορά και καλές γιορτές σε όλους.
-
Περάστηκε και σε Nikel από χθες και δείχνει πολύ καλύτερα από όλες τις απόψεις μέχρι στιγμής (διαχείριση μνήμης, μπαταρίας) και ναι ήρθε κ ο Αϊ Βασίλης. Μετά από πολύ καιρό δουλεύει και η εφαρμογή της Ryanair. Μπράβο στην ομάδα. Σας ευχαριστούμε.
-
Το έκανα αυτό. Στην αρχή της εγκατάστασης της aroma για μέθοδο root επέλεξα supersu.
-
Καλημέρα σας. Μετά την εγκατάσταση της rom δεν βλέπω το εικονίδιο του supersu. Το Κάνω εγκατάσταση μέσα από twrp και ενώ μου λέει ότι ολοκληρώθηκε στο τέλος μου βγάζει μήνυμα "αδύνατη προσάρτηση του χώρου αποθήκευσης". Υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα ή όλα οκ;
-
Καλημέρα. Ξέρουμε αν θα βγει Android 7 για Nikel και αν ναι, πότε;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Έχω την 7.11.9, οπότε κατεβάζω από το Mail και συνεχίζω μέσω twrp. Κρίμα που έχουμε μείνει σε Android 6 μόνο κ δεν θα έχουμε και εμείς το face unlock για να πουλάμε μούρη. Χαχαχα.
-
Με τα επόμενα update μέσω OTA δεν θα υπάρχει θέμα μετά ε; Δεν χρειάζεται να κατεβάσω πάλι το patch, σωστά;
-
Σε Nikel δεν κατεβαίνει η rom. Βγάζει error ότι το αρχείο md5 δεν ταιριάζει. Τι κάνουμε τώρα; Να την κατεβάσω από το Mail;
-
Και εγώ δηλαδή σε fr πάω; Συνεχίζει να μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν ταιριάζει το αρχείο md5. Πάντα όμως το Download της rom σταματάει σε διαφορετικό σημείο.
-
Και εμένα στο Nikel μου βγάζει το αρχείο md5 είναι κατεστραμμενο. Λάθος, διόρθωση μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν ταιριάζει το αρχείο md5.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Στα post της προηγούμενης rom υπάρχει ο τρόπος διόρθωσης του συγκεκριμένου προβλήματος. Για να δουλέψει το patch OTA update δηλαδή. Για το nikel πάντα μιας και μόνο σε αυτό νομίζω υπήρχε το πρόβλημα.
-
-
Όχι BanditGR. Στην προηγούμενη rom ήταν οκ ο φωτισμός. Επίσης αργεί πολύ να φορτίσει σε αυτήν τη rom.
-
Περάστηκε με επιτυχία στο nikel μέσω OTA. Μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει ότι δεν λειτουργεί ο φωτισμός των 3 πλήκτρων. Έκανα off και ξανά on την ρύθμιση φωτισμού των πλήκτρων αλλά τίποτα. Λίγο καλύτερα από διαχείριση ram σε αυτήν την έκδοση. Μπαταρία θα δείξει. Ευχαριστούμε κ πάλι για την δουλειά σας.
-
Σε μένα update δεν έχει έρθει ακόμα. Να υποθέσω δεν έχει βγει ακόμα για το nikel ε; Πάλι τελευταίο κ καταϊδρωμένο το καημένο. Χαχαχα. Μόλις ήρθε το μήνυμα. Άρχισαν τα ίδια πάλι.
-
Ευχαριστώ πολύ banditGR για τον αναλυτικό οδηγό. Ναι το nikel έχω. Έκανα την διαδικασία όπως την περιέγραψες και έγινε η εγκατάσταση κανονικά.
-
Ok. Ευχαριστώ για την απάντηση.
-
Καλησπέρα σε όλους. Μου ήρθε σε mail το νέο αρχείο για Ota update στα μέλη κ μου βγάζει το εξής σφάλμα όταν πάω να το φλασαρω: mount: failed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/system at/ system: No such file or directory unmount of /system failed; no such volume. Τι δεν κάνω σωστά;