Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 113.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Και μένα μου κάνει αποσυνδέσεις σε ασύρματα ακουστικά το Bluetooth. Όχι συνέχεια. Η προηγούμενη rom πήγαινε πολύ καλύτερα ιδίως από χρήση της ram.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Όλα καλά σε nikel. Έγινε το update χωρίς κανένα πρόβλημα. Παραμένει το κρασαρισμα της εφαρμογής rayanair. Δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε φτηνά πλέον . Η αριθμομηχανή πλέον εμφανίζεται σαν αριθμομηχανή κ όχι mi calculator. Κάτι άλλο δεν παρατηρήθηκε προς στιγμή. Το μόνο που δεν μπορώ να δω είναι όταν επιλέγω με το αριστερό πλήκτρο αφής να κλείσω όλες τις εφαρμογές που τρέχουν την συνολική μνήμη ram και την διαθέσιμη μετά από κλείσιμο όλων των εφαρμογών. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό. Στην sta…
-
Σε redmi note 4 (nikel) η μπαταρία μετά από 4 μέρες χρήσης είναι πολύ καλύτερα από την τελευταία 8.5.6.0 stable. Δεν υπάρχει σε καμμια εφαρμογή ή παιχνίδι lag πλέον. Το μόνο πράγμα που δεν επηρεάζει κάπου μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη κατανάλωση μνήμης. Πάντα σε σύγκριση με την προηγούμενη rom που είχα. Μπράβο και πάλι στην ομάδα για τη δουλειά σας.
-
Έκανα. Μου βγάζει το μήνυμα "δεν είναι δυνατή η σύνδεση με την κάμερα" και κλείνει.
-
Εγκατασταθηκε με επιτυχία στο nikel. Χωρίς factory reset κ δουλεύει ρολόι. Αισθητά πιο γρήγορο στην ανταπόκριση. Για την μπαταρία θα δούμε μετά από μερικές μέρες χρήσης. Το μόνο πρόβλημα με την Google camera. Κρασαρει. Μικρό το κακό. Επίσης όταν κάνω εκκαθάριση των εφαρμογών από το αριστερό πλήκτρο δεν εμφανίζει την ram κ την διαθέσιμη που υπάρχει. Και πάλι μικρό το κακό. Μπράβο σας παιδιά. Είστε ήρωες. Ευχαριστούμε. Ερώτηση : Η rom είναι με το Android 6 σωστά; γιατί αυτό μου δείχνει. Δεν είναι …
-
Κατάλαβα. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.
-
Από το titanium μπορώ να περάσω τα δεδομένα των εφαρμογών μου και εφαρμογές που έχω από το play store;
-
Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση. Κάτι ακόμα εκτός από το nandroid backup που θα κάνω υπάρχει τρόπος να βάλω τις εφαρμογές που έχω τώρα πάλι στην νέα rom; Αν ναι, πως;
-
Επιτέλους. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά. Να είστε πάντα καλά. Φανταστική δουλειά. Την κατεβάζω τώρα κ την δοκιμάζω. Μια ερώτηση για τον φόβο των Ιουδαίων. Έχω την 8.5.6.0 stable. Χρειάζομαι factory reset σωστά;
-
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.
-
Μια ερώτηση. Το OTA update για τα vip members είναι μόνο για τις xtrv dev roms ή και για τις stable;
-
Δεν βλέπουμε πες καλύτερα.
-
Όλα έχουν, το nikel ακόμα. Τι γκαντεμικο κινητό που είναι;
-
Οπότε να μην περιμένουμε nikel ΣΚ. Δεν πείραζει. Υπομονή. Έτσι όπως πάει θα πάρουν κ οι παλιές συσκευές κ το nikel θα μείνει τελευταίο κ καταϊδρωμενο. Καλά Χριστούγεννα. Χαχαχα.
-
Πολύ ευχάριστο αυτό. Πίστευα ότι για nikel θα πήγαινε πιο πίσω. Μπράβο σε όλους σας παιδιά.
-
Καλησπέρα, για redmi note 4 nikel ποτέ υπολογίζεται να βγει η νέα rom;