Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 113.
-
Καλημέρα σε όλους κ όλες. Έχω ένα θεματάκι. Έχω την 8.5.2.0 στο redmi note 4 μου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ κάνω εγκατάσταση κάποια εφαρμογή δεν μου την εμφανίζει αμέσως στις εγκατεστημενες εφαρμογές ή τις εμφανίζει πολύ αργότερα. Αν κάνω απεγκατασταση κάποια εφαρμογή δεν φεύγει από το menu των εγκατεστημενων εφαρμογων. Λέτε να φταίει ο next launcher που χρησιμοποιώ ή συμβαίνει κάτι άλλο;
-
Και εμένα μου φάνηκε ύποπτο κ φοβάμαι μην έγινε ζημιά εκτός software. Τελικά υπάρχει aroma για το nikel; Να την δοκιμάσω κ αυτήν μπας και στρώσει; Εντάξει Γιώργο εφτιαξε. Έκανα κ ένα wipe dalvik/cache κ έφτιαξε. Ευχαριστώ πολύ για το αρχείο. Η μόνη ερώτηση που παραμένει είναι αν υπάρχει aroma για το nikel. Ευχαριστώ.
-
- Κατέβασα το αρχείο Γιώργο αλλά δεν μου το βλέπει μέσα από το twrp. Παίζει ρόλο που είναι για το Mido ενώ έχω το nikel; Κάτσε το δοκιμάζω τωρα. Το κατέβαζε σαν αρχείο χωρίς κατάληξη. Το έκανα αλλά τίποτα Γιώργο. Παίζει να είναι θέμα hardware και να την πάτησα;
-
Υπάρχει ΑRΩΜΑ για το Redmi Note 4 nikel; =============== Αυγ 11th 2017, 5:48am =============== Έκανα επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας που είχα κάνει μέσω twrp την προηγούμενη έκδοση που δούλευε κανονικά αλλά τίποτα πάλι. Δεν βλέπει καθόλου usb. Υπάρχει περίπτωση να έγινε ζημιά σε hardware της συσκευής;
-
Και τι έκανες; άλλαξες rom;
-
Καλησπέρα σε όλους. Έβαλα την τελευταία rom (8.5.5) στο smartphone μου κ όλα καλά εκτός από το ότι δεν μου βλέπει ότι usb φλασακι κ να συνδέσω, δεν μου εμφανίζει ούτε την επιλογή χρήσης που θα κάνω όταν το συνδεω στον υπολογιστή μου(μόνο φόρτιση, μεταφορά αρχείων κλπ). Ούτε το εμφανίζει καν. Μόνο φορτίζει. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό; Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω το Redmi Note 4 mediatek.
-
Οπότε να περιμένω μήπως διορθωθούν σε νεότερη έκδοση ή να πάω στην πιο παλιά που δούλευε εντάξει;
-
Καλημέρα σε όλους. Έχω κάνει εγκατάσταση την xtrv 8.5 stable 8.5.2.0 και αντιμετωπίζω 2 προβληματακια. Πρώτον το κινητό κολλάει μερικές φορές (κυρίως σε παιχνίδια) που πριν δεν γινόταν κ αδειάζει πολύ γρήγορα η μπαταρία κάτι το οποίο δεν συνέβαινε και αυτό πριν. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να διορθωθούν αυτά τα προβλήματα ή επιστροφή σε προηγούμενη rom; Το κινητό είναι το Redmi Note 4. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΜπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω; Ειμαι στην οθονη του unlock αλλά το unlock παραμένει γκρι και δεν μπορώ να το επιλέξω. Κάνω κάτι λάθος;
-
τελικά λύθηκε το πρόβλημα. Έβγαλα και έβγαλα ξανά την υποδοχή με τις κάρτες και όλα οκ. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
-
και η μία από καμμία κάτι είναι. Κάνω και ένα reboot τώρα. =============== Ιουλ 23rd 2017, 6:09pm =============== μου εμφανίζει 3 αριθμούς. MEID, IMEI1, IMEI2 =============== Ιουλ 23rd 2017, 6:11pm =============== έκανα και reboot αλλά συνεχίζει να βλέπει μόνο την μία κάρτα.
-
δεν άλλαξα την επιλογή download. πάω να το κάνω ξανά. ευχαριστώ =============== Ιουλ 23rd 2017, 5:35pm =============== τα αρχεία τα αντικατέστησα και τα 2, ναι. =============== Ιουλ 23rd 2017, 6:02pm =============== το έκανα και τώρα βλέπω την μία από τις δύο κάρτες. υπάρχει τρόπος να βλέπει και την δεύτερη;
-
τελικά δοκίμασα και με τους 2 τρόπους. εγινε σωστά η διαδικασία αλλά κάρτες sim δεν βλέπω ακόμα. απελπισία.
-
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Ξεκινάω τώρα. =============== Ιουλ 23rd 2017, 12:23pm =============== Μία τελευταία ερώτηση. θα κατεβάσω και το cust.img που λέει ο οδηγός ή μόνο αυτήν που μου εδώσες εσύ (md1rom);
-
την rom την αφήνω αποσυμπιεσμένη ή αφου βάλω το αρχείο την συμπιέζω ξανά; και μετά μπορώ να βάλω την τελευταία rom από εδώ ή αυτήν που είχα τελευταία;
-
έκδοση μόντεμ μου βγάζει άγνωστο. Οπότε πρέπει να κάνω την διαδικασία που μου είπες.
-
καλημέρα σε όλους παιδια. έχω το εξης πρόβλημα. είχα εγκατεστημένη την xiaomi-miui hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0 και όλα ήταν καλά. μόλις έβαλα την τελευταία έκδοση άρχισαν τα προβλήματα. βασικά ένα πρόβλημα ,δεν μου αναγνωρίζει τις sim. Φαίνεται ότι δεν έχει sim μέσα. προσπάθησα να βάλω την παλιά rom αλλά συνεχίζει το πρόβλημα. μπορεί να βοηθήσει κανένας; σε άλλο κινητό φαίνονται κανονίκα οι sim.
-
Καλή τύχη σε όλους.
-
Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Δεν θυμάμαι ποια είχα. Πρέπει να τις περνάω μια μια τώρα;