Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Κάποιες επαφές δεν μπάινουν καθόλου στην λίστα .Δεν βγαίνει κανένα μήνυμα αποτυχίας

• Μήπως κάποιες από τις επαφές σου έχουν περίεργους χαρακτήρες ή σύμβολα στα ονόματα ? Οχι ειναι μάλιστα καταχωρημένες στα αγγλικά (με λατινικούς χαακτήρες) Μήπως κάποιες από τις επαφές σου έχουν διπλοεγγραφές με το ίδιο νούμερο ?ΟΧΙ Δοκίμασε να στέλνεις ομαδικό sms από επαφές > οι ομάδες μου > επιλέγεις την ομάδα > sms Αυτό έκανα και μέχρι ένα σημείο δούλευε στο προηγούμενο μου τηλέφωνο, μετά άλλαξε και στο προηγούμενο και στο καινούριο 5Α Μιλάμε ακόμα και για μικρές ομάδες 33 άτομα σηκώνει 18 επ…

• Καλησπέρα σε όλους . Το Redmi 5A με MIUI Global 10.3.2 όταν είναι να στείλω ομαδικό SMS φορτώνει πολύ λιγότερες από αυτές που υπάρχουν στην ομάδα. Το ίδιο πρόβλημα είχα (όχι από την αρχή-αλλά από ένα σημείο και μετά) με το Redmi 4. Έλπιζα ότι θα λυνόταν με την καινούρια συσκευή αλλά... Είναι μια λειτουργία εξαιρετικά σημαντική για την εργασία μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά για προτάσεις-ιδέες που μπορούν να επιλύσουν το θέμα

• Ευχαριστώ για την απάντηση

• Ποιά stable να κατεβάσω για το RedMi Note 2 με ενσωματωμένο mode για 160 χαρακτήρς στο sms? H 5.0.1 Hermes stable V8.02.0 ειναι ΟΚ? Χρειαζεται να προσεξω κάτι κατα την εγκατάσταση? Ευχαριστώ

• Καλημέρα, μου ήρθε ενας τρελός λογαριασμός απο τον πάροχο λόγω γκρουπ SMS που έστειλα υπολογίζοντας ότι το κείμενο θα λογαριαστεί σαν 1 SMS αλλά προφανώς δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Πόσοι ειναι οι χαρακτήρες που υπολογίζει το RedMi NOte 2 ως 1 sms και τι μπορώ να κάνω για να υπολογίζονται οι 160 χαρακτήρες ως 1 ? Ευχαριστώ