Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Dual boot(sos)

jokey - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ με τη μόνη διαφορά πως το τηλέφωνο δεν είναι δικό μου για να έχω την επιλογή να αλλάξω το recovery και την εργοστασιακή ρομ , μιας και το παιδί που το θέλει το θέλει όπως το βγάζει η εταιρία .

• πολύ όμορφη εφαρμογή με ωραίο widget είναι το weatherbz

• To hongmi πεθανε..βοηθεια

jokey - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

εχω και skype και teamviewer

• To hongmi πεθανε..βοηθεια

Μήνυμα

υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε αν το flash tool δεν το βλέπει με τπτ ?

• Ρομ Για Το Xiaomi Hongmi

Μήνυμα

πρώτον κάθε φορά που ανοίγω το τηλ η δεύτερη σιμ είναι κλειδωμένη και πρέπει να μπεις στο μενού και να την ξεκλειδώσεις (λίγο το κακό ) και το δεύτερο πρόβλημα είναι πως ενώ στα μηνύματα μπορείς να επιλέξεις από ποια σιμ θέλεις να το στείλεις στις κλήσεις μπορείς να επιλέξεις μόνο όταν είσαι στον dialer ενώ από τις επαφές δεν μπορείς να κάνεις επιλογή από ποια κάρτα να καλέσεις . Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το πρόβλημα ? Σε ευχαριστώ για την απάντηση

• Ρομ Για Το Xiaomi Hongmi

Μήνυμα

Για σας νέος και εγώ στο miui παρέλαβα πριν λίγες μέρες το red rice (wcdm) με την έκδοση 3.8.11 με ελληνικά και ο χώρος ήταν δηλωμένος όλος σαν εσωτερική μνήμη . Επειδή όμως έχω πρόβλημα με τη διαχείριση των σιμ φοβάμαι πως είναι θέμα έκδοσης και θέλω να δοκιμάσω κάποια άλλη μήπως και λυθεί το πρόβλημα . Δεν με πειράζει αν το μενού θα είναι στα ελληνικά η στα αγγλικά αρκεί να μην έχει bugs και να μην έχει κινέζικα . Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποια σταθερή έκδοση χωρίς προβλήματα ώστε να μπ…