Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-17 από 17.
-
Προβλημα με δεδομενα σε redmi note 3 pro +google play services [SOLVED]
TeoFele - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΚαι εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα..πλεον εχει καταντησει ξεφτιλα να βγαζουν καινουριο update καθε 20 μερες. Και το χειροτερο ειναι οτι δεν αλλαζει τιποτα ουσιαστικα μονο και μονο να φαινεται οτι κατι κανουν.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@TeoFele κατα αρχήν άλλαξε την συσκευη στο προφιλ σου. Εχεις το απλό Redmi Note 3 (aka Hennessy). Κατά 2ον αφου είναι κλειδωμένος ο bootloader της συσκευής θα ακολουθησεις αυτόν -> Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) τον οδηγό για να εγκαταστησεις Official, να ξεκλειδώσεις και μετά να φλασάρεις TWRP & ελληνική ..” Αυτο που θελω να ξεκλειδωσω δεν ειναι το δικο μου τηλεφωνο.. εγω εχω το redmi note 3 pro..οκ ευχαριστω …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Με unofficial rom δεν μπορείς να κάνεις ξεκλείδωμα...ο έλεγχος του bootloader δεν επηρεάζει σε τίποτα την συσκευή απλά θα μας δείξει σε τι σημείο βρίσκεσαι και τι μπορείς να κάνεις ή όχι. Αν δεν θες να ασχοληθείς με την συσκευή, μάλλον πρέπει να το στείλεις πίσω στο κατάστημα...” Τελικα αποφασισα να το κανω μονος μου, το βιντεο ηταν αρκετα κατατοπιστικο και με βοηθησε πολυ.. μου εβγαλε στο fastboot unlocked:no secure:yes τωρα τι ακριβως κανω και πια ειναι τα επομενα βημα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έχεις unofficial rom...κάνε και αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Επίσης κάνε και αυτήν την αίτηση Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader” Και με αυτο τι ακριβως θα επιτυχω.? Να ξεκλειδωσω το κινητο για ναπορω επειτα να αλλαξω εκδοση λογισμικου.? Μηπως θα ηταν καλυτερα να το στειλω πισω για να μου το αλλαξουν αυτοι.? Φοβαι μην κανω καμια πατατα για αυτο το λεω.. Στάλθηκε από το Redmi Note …
-
Καλησπερα σε ολους. Εχω το παραπανω κινητο το οποιο παρουσιαζει διαφορα προβληματα απο την 1η μερα που το αγορασα οπως πχ να κολλαει να κανει επανεκινηση απο μονο του αλλα ακομα και με το πληκτρολογιο. Αναγκαστηκα να το δωσω πισω καποια στιγμη απο το καταστημα που το αγορασα για να μου το φτιαξουν αλλα δεν αλλαξε τιποτα δυστηχως. Παρακατω θα ποσταρω και φωτο απο το συστημα που εχει τωρα το κινητο και θα ηθελα τα φωτα σας αλλα θα παρακαλουσα να μην με παρεξηγησετε αν γραφω σε λαθος ενοτητα. Το μο…
-
Καλησπερα και παλι.. εγω που εχω θεμα με το μικροφωνο των ακουστικων και δεν με ακουει κανεις οταν μιλαω λυνεται η πρεπει να δωσω πισω το κινητο για σερβις.? Εχω δοκιμασει 3 4 διαφορετικα ακουστικα και τζιφος.. κανεις δεν με ακουει η με ακουνε απο πολυ βαθια 1b1b97a334c5f8439ffb87479cfd5549.jpg εχθες που μιλουσα μεσο whats up με εναν φιλο και τπυ εστελνα ηχητικα μνμ φαινοταν να με ακουει μια χαρα με τα ακουστικα. Μηπως υπαρχει καποιο app για να αντικαταστησω το app κλησεων του κιν.? Ευχαριστω πα…
-
c71af08ec994bab19977d4d09fc23e41.jpg αυτο ειναι το μοντελο..το θεμα ειναι οτι ειμαι αρχαριος και δεν πολυ καταλαβα απο αυτα που μου εγραψες τι ακριβως πρεπει να κανω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν παίζει να είναι μούφα σαν ακουστικά, εκτός και εάν είναι μαϊμού ή ελαττωματικά. Άκυρο...μίλαγες για τα noname Δοκίμασε τα ακουστικά σε άλλο κινητό ώστε να δεις εάν το πρόβλημα είναι των ακουστικών ή του κινητού” Ναι τα δοκιμασα και τελικα εχει θεμα το κιν. και δεν ξερω τι να κανω τρ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρχικα οταν ειχα αγορασει το κινητο ειχε και κατι ακουστικα μεσα πολυ καλης κατασκευης μπορω να πω ευχρηστα αλλα προφανως μουφα. Δεν με ακουγαν οταν μιλουσα. Σημερα μου ηρθαν απο ebay αυτα εδω ac2fc360e69a0a8061183f768fcae512.jpg και παλι τα ιδια.. αλλα και samsung ακουστικα που δοκιμασα παλι με ακουγαν πολυ βαθια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nflo: “Παράθεση από TeoFele: “Για αυτο εδω που μου εγραψες δεν μπορεσα να τα καταφερω να φαινεται η συσκευη στο pc μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις πως το κανω.. σημειωση το μενου ειναι στα ελληνικα. ” Πρώτα για να ενεργοποιήσεις το μενού "Επιλογές για προγραμματιστές" που βρίσκεται στο μενού Ρυμθίσεις->Πρόσθετες ρυθμίσεις πήγαινε Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα αρκετές φορές (τουλάχιστον 7) στο "Miui Version". Μετά πας Ρυμθίσεις->Επιπρόσθετες ρυθμίσεις->Επιλ. γ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nflo: “@TeoFele Αρχικά πες μας πιο redmi note 3 pro έχεις το kenzo ή το kate (special edittion με την Β20 μπάντα); Επίσης άνεβασε ένα screenshoot από το Settings->About. Για το θέμα με το gallery κάνε ένα clear cache και data της εφαρμογής και ξαναδοκίμασε. Για το πρόβλημα με το MiPcSuite εάν έχεις android 6 (MM) προς το παρόν δεν το υποστηρίζει το MiPcSuite. Για να το βλέπεις στο pc και να μεταφέρεις αρχεία πρέπει να ενεργοποιήσεις το USB Debugging από τα Settings->Additional Setti…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nflo: “@TeoFele δοκίμασε να κατεβάσεις από το playstore την εφαρμογή quickpic και δοκίμασε το ίδιο και με αυτή.” Και μονο που πατησα να στειλω προς στιγμην φαινεται να δουλευει δεν το δοκιμασα ομως ακομα με αλλο κινητο..ευχαριστω παρα πολυ παντως..αν σβησω τις φωτο απο gallery προφανως θα σβηστουν και απο το quickpic σωστα.? Γινεται να κανω κατι για να μην εχω τις φωτο και στα 2 προγραμματα.? Η gallery γιατι εχει αυτο το bug.? Ειναι απο την καινουρια εκδοση λογισμικου.? Δλδ μπορει κ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nflo: “@TeoFele κλείσε το bluetooth, κάνε και clear cache & clear data και στην εφαρμογή Bluetooth share και ξανά άνοιξε το bluetooth και ξαναδοκίμασε.” Παλι το ιδιο συμβαινει.. ειναι δυνατον.? Μπορει να εχει θεμα το κινητο.? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
0b183bb664d0eacbfb1b30ab3e2ccd3d.jpg Δυστηχως παλι το ιδιο πραγμα μου εμφανιζει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nflo: “@TeoFele Αρχικά πες μας πιο redmi note 3 pro έχεις το kenzo ή το kate (special edittion με την Β20 μπάντα); Επίσης άνεβασε ένα screenshoot από το Settings->About. Για το θέμα με το gallery κάνε ένα clear cache και data της εφαρμογής και ξαναδοκίμασε. Για το πρόβλημα με το MiPcSuite εάν έχεις android 6 (MM) προς το παρόν δεν το υποστηρίζει το MiPcSuite. Για να το βλέπεις στο pc και να μεταφέρεις αρχεία πρέπει να ενεργοποιήσεις το USB Debugging από τα Settings->Additional Setti…
-
Καλησπερα ειμαι καινουριος στο forum και ειμαι κατοχος ενος xiaomi redmi note 3 pro. Επειδη ομως δεν ηξερα που αλλου να ποσταρω και να γεμησω την σελιδα με χαζες ισως ερωτησεις γραφω εδω για το παρακατω θεματακι που εχω. Καταρχην το κινητο δεν το εχω σκαλησει ιδιαιτερα και κανω τις προτεινομενες αναβαθμησεις που μου βγαζει απο μονο του. Μετα την τελευταια αναβαθμιση ομως παρατηρησα οτι δεν μπορω να μοιραστω αρχεια μεσω bluetooth, μου βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν ανταποκρινεται η εφαρμογη gallery πο…