Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Παράθεση από NasDriver: “Φυσικά και μπορεί, για αυτό κοιτάμε τα υπόλοιπα Έχεις κάρτα sim μέσα ? Μήπως επηρεάζει κι αυτό κάπου... ” παταω locate ...τιποτα ,ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ TO noise πιανει ! έχω sim μεσα ναι καινουρια ! εβαλα τον λογαριασμο mi στο redmi note 3 pro και ο εντοπισμος γινεται κανονικα !στη συνεχεια βεβαια εκανα διαγραφη απο το note 3 μηπως και γινεται κανενα μπερδεμα ! πριν λιγο δοκιμασα τα παρακατω : περαν του wipe data απο fastboot ,διαγραφη caches ,διαγραφη λογαριασμου mi ->reboot …

• Πρεπει να ειναι bug του redmi 5 plus...

• χαχαχα το ξερω ρε συ ,απλα σου εδειξα οτι ειναι online

• οχι...αλλα και με powerbank το ιδιο

• Imgur: The magic of the Internet print screen

• ο,τι λεει ο τιτλος ...μετα το τελευταιο update φορτιζει μεχρι 97% οση ωρα και να το αφησω !ειτε με επανεκκινηση ειτε ειναι κλειστο το κινητο ,ειτε το αφησω να κλεισει και μετα παλι φορτιση calibration της μπαταριας εκανα αλλα τιποτα ...το κινητο δεν το εχω ουτε μηνα και φορτιζε κανονικα

• ναι φιλε μου ,επιπλεον μετα απο αρκετα "κλικ" find my device απο τον υπολογιστη ,μου βγαζει μηνυμα στο κινητο οτι η ευρεση σταματησε να λειτουργει...αποστολη αναφορας κτλ

• Καλησπερα παιδια , η απορια μου ειναι απλη αλλα δεν νομιζω να λυνεται... Κατοχος redmi 5 plus (αγορα απο Ελλαδα) Rom : global σταθερη 9.5.9.0(ΝΕGMIFA) Θελω να ενεργοποιησω την ευρεση συσκευης μεσω i.mi.com αλλα δεν καταφερνει να βρει την συσκευη η οποια φυσικα κ ειναι connected στο mi cloud Υ.Γ1 στην επιλογη για ηχο (μεσω i.mi) λειτουργει Υ.Γ2 το δοκιμασα στην παλια μου συσκευη redmi 3 pro ,λειτουργει η ευρεση Υ.Γ3 clear data μεσω fast boot εκανα και τιποτα .... Η τεχνογνωσια σας πολυτιμη !