Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Ευχαριστώ... έλεγξα όμως το mi account και αυτό που εχω κανει login στο κινητο είναι το ιδιο με αυτό που εχω μπει στο unlock menu στο pc. Η εγκαταστημενη rom είναι η stable international όπως την περιγράφουν από το vickmall που το αγορασα ,υπαρχει περιπτωση να σχετίζεται μ αυτό ?
-
Καλησπέρα Έχω το redmi note 3 pro και έλαβα την άδεια να ξεκλειδώσω το κινητό, ακολούθησα επακριβώς τις οδηγίες , κατέβασα το unlock , πέρασα σε fastboost, συνέδεσα το κινητό στο pc , ξεκίνησα το unlock αλλά ενώ η διαδικασία έδειχνε να προχωρά κανονικά μόλις έφτασε στο 50% έβγαλε μήνυμα COULD NOT VERIFY DEVICE / CURRENT ACCOUNT IS DIFFERENT FROM THE ACCOUNT INFO ON THE DECVICE και σταμάτησε . Τι μπορεί να συμβαίνει ?
-
Έλαβα μέσω sms έγκριση για να ξεκλειδώσω το RedMi Note 3. Ξεκίνησα τη διαδικασία πρώτα ξεκλειδώματος του bootloader που διάβασα στο site κατεβάζοντας την Κινέζικη rom στο κινητό. Στη συνέχεια πήγα μέσω updater να εγκαταστήσω τη Κινεζική αλλά μου βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στο επισυναπτόμενο screenshot (can't verify update) που δεν μου επιτρέπει την εγκατάσταση. Τι μπορεί να συμβαίνει ?
-
ΕΛΑΒΑ ΜΗΝΥΜΑ SMS ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ REDMI NOTE 3. ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ SITE. ΚΑΤΕΒΑΣΑ TH KINEZIKH DEVELOPER ROM KAI THN ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ . ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ UPDATER ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΤΟ ZIP ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ.. CANT VERIFY UPDATE COULDNOT VERIFY THIS UPDATE PLS TRY OTHERS ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ROM ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?