Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.

• About Mi Note Pro...

Georgechalkida - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Πάντος θα ήθελα να δοκιμάσω και μια άλλη stable από την 5.9.17 διότι καλή χρυσή και αγία αλλά όλο και κάτι καλύτερο μπορεί να γίνει πιστεύω... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Είμαι στην 5.9.17 .. Ξαναπέρασα την rom και όλα οκ αλλά τα μηνύματα δεν έχουν 160 χαρακτήρες. Ενημερώθηκα πως θα το κάνω αλλά όχι τώρα για να μη πάθω πάλι τα ίδια.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

To flashaρω κανονικά αλλά όταν κάνει reboot το τηλ μου λεει πώς η εφαρμογή έχει κρασαρει..

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Tέλεια..Πάλι απο την αρχή λοιπόν όλα... Στο recovery Μπαίνω με Power kai volume up..?? EDIT Done Με το recovery αλλά το Modaki δςεν το δεχεται με τπτ..κριμα..

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Eρώτηση.. Κατεβασα το Mod για 160 χαρακτηρες.. Το αποθηκευσα στο κινητό και το επελεξα μεσα απο την αναβαθμιση. Το τηλ εσβησε, το φλασαρε, άνοιξε, και τώρα δεν έχω εφαρμογή μνματων... EDIT Το ξαναεκανα και τωρα λέει πώς η εφαρμογή μνματα έχει σταματήσει και το κανει ασταμτητα χωρις να μπορώ να κάνψ τπτ άλλο..'Ολο κάνει Pop up..HEEEEEELP.. Τι κάνω τώρα.??

• Ωραία νέα αυτά..!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Η μπαταρία νομίζω δε κρατάει και τόσο πολύ με την 5.9.17 νομίζω.. Επίσης 46703 σε Antutu δεν είναι λιιιιγο χαμηλό..;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Ρε μάγκες είστε ΟΛΟΙ πολύ σούπερ!!! Οτι και να πω είναι λίγο!!! Και κάτι ειλικρινά τελευταιο!! Η δόνηση απο τα κουμπιά πως φεύγει ...?? EDIT Το βρηκααααααα..!!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Το κέντρο ασφαλείας είναι κάπου κρυμμένο έτσι ..?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Α μάλιστα.. Κρίμα όμως γιατι στο Mi4 μιας φίλης είναι πένα!! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Επίσης ta notification για κάποιο λογο δεν εμφανίζονται οτι επιλογή και να εκανα.. Απο την διαχείρηση δεν το κάνω; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Μου έστειλαν αλλά είναι μικροτερο!! Και δεν πιάνει σωστά.. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Και τώρα η κλασσική ερώτηση που δεν την βρίσκω τώρα αλλά έχει απαντηθεί κανονικα !! Τα notification σε διάφορες εφαρμογές πως φαίνονται στην κλειδωμένη οθόνη...;;; Επίσης κάνα καλό τζαμάκι που θα βρούμε οεο..;; Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Εκτός απο το Modaki παίζει κάποια εφαρμογή που γράφει εμ 160 χαρακτηρες?? Εdit: Βρήκα το hancscent sms Εdit 2: To modaki απλά το περνάω στην συσκευή και μέσω recovery το flashaρω??

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους 2!!! Και τέλος τόνους πως βάζω παιδιά...?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Μόνο κεφαλαιά γράφω πάντα.. Το mod θέλει διαδικασία??

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

'Ολα κομπλέ..!!!! Ελληνική 5.9.17 2 ερωτησούλες μόνο..!!!! Στν chrome όταν ανοίγω δύο σελίδες πώς μκπορώ να διαγράψω την μία πχ απο τις 2..??? Και δεύτερον με 160 χαρακτήρες σε μνματα τι κάνουμε..??

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Τέλειος.. Πετάχτε και ενα link..!! Ότι ήρθε στα χέρια μου..!!!

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Και αύριο μάλλον η μεγάλη μέρα.. Έρχεται..Και σας ρωτάω.... Ποια rom βάζω και πάνε όλα ρολόι..??