Η ROM είναι φοβερή με πολύ καλή μπαταρία. Από τότε που έβαλα το MIUI9 στο redmi pro έγινε ακόμα καλύτερο. Πάει σφαίρα. Προβλήματα δεν έχω. Πάντως αν ήμουν xiaomi, θα ζητούσα από όλες τις κοινότητες που με υποστηρίζουν να συμμετέχουν στην έκδοση των rom. Είναι κρίμα που δεν αναγνωρίζεται αυτό το έργο από την εταιρεία. Η ίδια εταιρεία δεν μπορεί να δώσει rom για το redmi pro και δίνεται εσείς. Respect που λέει και η γιαγιά στο χωριό μου. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
China dev rom δεν θα έχει αυτή την εβδομάδα; Το en.miui.com δεν έχει βγάλει μήνυμα με την λίστα με τις αλλαγές αυτής της εβδομάδας. Εκτός και αν κάνω λάθος γιατί είδα μόνο για global rom. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα πάντως στην οθόνη φαίνεται η γραμμή που είναι η ώρα, το σήμα των καρτών κ. λ. π. Μάλλον φταίει που έχω κλειδωμένη την περιστροφή της οθόνης. Ευτυχώς δεν είναι πολύ έντονο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μου έβγαλε αυτό το σφάλμα όταν πήγα να ενημερώσω το antivirus μετά τον έλεγχο που έκανε στο κινητό. d9638be468b209cd32140622ce79ca2e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Note:1.Update for Redmi Note 4 Qualcomm, Redmi Note 4X MTK, Redmi 4X, Redmi Pro, Redmi 4 Prime suspended due to flash light not working properly. The Developers will fix this issue as soon as possible. Θα μας τρελάνουν
Λέτε την Παρασκευή να βγει rom για το κινητό μας; Αυτή είναι μια φωτογραφία από το forum της xiaomi, που χρήστης λέει ότι χρησιμοποιεί την νέα έκδοση και δεν έχει πρόβλημα. 3588bbefb83af203888a3489fc80d56c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω την τελευταία xtrv και διαπίστωσα ότι όταν παίζω βίντεο από το YouTube σε πλήρη οθόνη γίνεται μαύρη και δεν φαίνεται το βίντεο. Όταν δεν είναι πλήρης η οθόνη φαίνεται κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ έχω να προτείνω μία σειρά, που κράτησε 4 χρόνια και έχει, ένα από τα καλύτερα τελειώματα που έχω δει σε σειρά και πιστέψτε με έχω δει πολλές. Battlestar Galactica Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
how to Unlock Manual Mode Camera redmi PRO ( UBL + ROOT ) - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum. Ψάχνοντας στο miui.com Βρήκα αυτό για την κάμερα του Redmi pro. Αξίζει να το κάνεις; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως ούτε και αυτή την εβδομάδα θα έχουμε για το redmi pro. Όχι nougat δεν θα πάρουμε αλλά ούτε miui 9. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που κάνει η Microsoft με τα Windows και η Google με το Android είναι πολύ ποιο δύσκολο από ότι της Apple με το ios. Οι 2 πρώτες βγάζουν ένα λειτουργικό που είναι ανοιχτό στον κόσμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε hardware. Ενώ η Apple είναι ένα κλειστό οικοσύστημα που το ελέγχει απόλυτα αυτή. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει με δικό του hardware έναν mac ενώ με windows δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για το Android. Γι'αυτό ακριβώς είναι πίσω από Windows…
Το πότε ακριβώς δεν το ξέρουμε. Δεν θα υποστηρίζει το split screen γιατί δεν θα πάρει nougat μόνο miui 9(εάν πάρει τελικά). Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να υποθέσω ότι δεν θέλει να δώσει η Xiaomi.Dεν μπορεί να δίνει η elephone nougat σε κινητό με τον X20 επεξεργαστή και να μην μπορεί να δώσει η Xiaomi.Πάντως είναι η τελευταία φορά που αγοράζω κινητό με mtk επεξεργαστή. Από εδώ και πέρα sd.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά. Από το θέμα με το split screen. Το redmi pro θα πάρει μόνο miui 9 χωρίς nougat. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω την τελευταία dev rom 7.6.10. και εδώ και λίγο καιρό μου κρασάρουν οι καθημερινές ταπετσαρίες και στην κάμερα αριστερά που φαίνονται οι φωτογραφίες είναι μαύρο. Εκεί δεν είναι το album ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από argyrisd: “To redmi pro δεν το βλέπω πουθενά γιατί; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Νωρίς είναι ακόμα. Για μας τέλη Σεπτεμβρίου. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk