Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 282.
-
Απλά να την έχετε στο αυτόματο.
-
Καλημέρα σε όλους. Πότε θα έχουμε τις rom από cn/eu;Μπας και βάλουμε miui 10 στο redmi pro.
-
Βγήκε global rom για το nikel. Αυτό ελπίζω να σημαίνει ότι θα το πάρει και το redmi pro.
-
Και εγώ τα ίδια στο redmi pro.
-
Δοκίμασα να περάσω (αφού έκανα fr) την aroma στο redmi pro αλλά όταν έκανα τις επιλογές στα προγράμματα μου κόλλησε και όταν πήγα μετά να κάνω εγκατάσταση στην επιλογη μόνο xtrv χωρίς root μου κόλλησε από την αρχή στο extract. Τι κάνουμε τώρα?
-
Τελικά έδωσε η Xiaomi rom για τις 9 Νέες συσκευές που έλεγαν για σήμερα;
-
Επειδή το ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής στην οθόνη κλειδώματος της συντόμευσης της κάμερας και του mi Remote;
-
Έχω 2 θέματα στο κινητό της γυναίκας μου. Το πρώτο είναι ότι αν πάω μέσω mi account από τον υπολογιστή και μετά find device δεν βρίσκει το κινητό. Το δεύτερο είναι έβαλα δύο υπενθυμίσεις για σήμερα αλλά τις εμφάνισε στην αυριανή μέρα ενώ όλα ήταν σωστά. Έχει την τελευταία global. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ισχύει σε μένα το πρώτο bug αλλά για την οθόνη όχι. Την έχω λίγες ώρες και μέχρι στιγμής πάρα πολύ καλή.
-
Ας πει κάποιος στην xiaomi να βγάλει ραδιόφωνο αυτοκινήτου με Android να φλασάρουμε arωma κάθε Παρασκευή στο αμάξι.
-
Το δοκίμασα αλλά δεν με αφήνει να το διαγράψω. Μου βγάζει σφάλμα 1
-
Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από gdy190: “Την Global 9.1.4 ” Όπως όλοι μας. Λογικά σε λίγο καιρό θα πάρει update και αυτή OTA. Οπότε αν είναι για την γυναίκα σου, μην το πειράζεις. Άσε το απλά ξεκλειδωτο για μελλοντική ευκολία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχεις άδικο.Αυτό θα κάνω και αν αργότερα χρειαστεί θα μπορώ να του βάλω TWRP και την xtrv.
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από duc: “Παράθεση από gdy190: “Ευχάριστα νέα είχε η xiaomi σήμερα για το mi note 3.Μέσα Απριλίου θα βγεί ή global stable rom 9.5. ” Που το διάβασες, επιτέλους ρε φίλε....... Άντε να δούμε μια άσπρη μέρα. ” ρε παιδια αφου η ομάδα των διαχειριστών εχει ήδη global source..ν ” Ακουγόνταν ότι η xiaomi δεν θα έβγαζε άλλη global rom για το κινητό παραμόνο china.