Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 282.
-
Παράθεση από duc: “Παράθεση από gdy190: “Ευχάριστα νέα είχε η xiaomi σήμερα για το mi note 3.Μέσα Απριλίου θα βγεί ή global stable rom 9.5. ” Που το διάβασες, επιτέλους ρε φίλε....... Άντε να δούμε μια άσπρη μέρα. ” MIUI 9.5 Global Stable ROM Starts Rolling Out: Redmi Note 4X, Mi Max and More! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από amavroudis: “@gdy190 Δοκίμασε να περάσεις το twrp σε fastboot πάλι. (Αν δεν κάτσει βλέπουμε). Ακολούθησε τον δεύτερο τρόπο από αυτόν τον οδηγό TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Μετά πέρασε την rom στο τηλέφωνο, όντας σε twrp και φλάσαρε αφού έχεις κάνει factory reset. ” OK δούλεψε.Το έκανα χωρίς factory reset γιατί είχα πράγματα που ήθελα να σώσω και μπορεί να τα έχανα.Αν δω ότι μου δημιουργεί προβλήματα Παρασκευή θα περάσω την καινούρια με factory Reset αφού έχω κάνει αντίγραφα ασφα…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από gdy190: “Εγω τι να κάνω?Ποιος μπορει να μου πεί? ” εχεις κρατήσει backup; Αν όχι δοκίμασε να την ξαναπεράσεις με factory rest και αν δεν παίξει γυρίζεις στην προηγούμενη. ” Μόνο σε fastboot mode μπαίνει.Δεν μπαίνει στο TWRP.
-
Εγω τι να κάνω?Ποιος μπορει να μου πεί?
-
Παράθεση από gdy190: “Παιδιά SOS.Πήγα να βάλω την καινούρια aroma 8.3.15 στο redmi pro και εκεί που έκανε extract κόλλησε στο 8,15% και έκλεισε το κινητό μόνο του και τώρα μπαίνει μόνο σε fastboot mode. Τι κάνω τώρα? ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gdy190: “Τι κάνω τώρα? ” Μπες σε fastboot και δες αν κλείδωσε bootloader.Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” Παράθεση από gdy190: “Το έλεγξα και δεν έχει κλειδωθεί ο bootloader. …
-
Το έλεγξα και δεν έχει κλειδωθεί ο bootloader. Άρα θα πρέπει να ξαναπεράσω το TWRP?
-
Θα το κάνω μόλις γυρίσω. Προέχει ένα παιδικό πάρτι. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά SOS.Πήγα να βάλω την καινούρια aroma 8.3.15 στο redmi pro και εκεί που έκανε extract κόλλησε στο 8,15% και έκλεισε το κινητό μόνο του και τώρα μπαίνει μόνο σε fastboot mode. Τι κάνω τώρα?
-
Από αυτά που έχω διαβάσει πρόκειται για εξαιρετικό κινητό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Με τα ακουστικά τι γίνεται; Παίρνει hands free μέσω usb ή μέσω αντάπτορα; Και πόσο βολικά είναι να τα έχεις στο κάτω μέρος της συσκευής; Το θέλω για δώρο στην γυναίκα και χρησιμοποιεί hands free. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και στο redmi pro κρασάρει η κάμερα με το hdr ενεργό. Στάλθηκε από το P6000 5.0 01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εκτός από τον σαρωτή που έχει πρόβλημα όχι μόνο στην σάρωση εγγράφων αλλά και μέσω του επαληθευτή της Google εμένα μου κρασάρει και το τηλεχειριστήριο.