Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Ευχαριστώ για τις οδηγίες σας ελπίζω να πάνε όλα καλά. Παντός δεν ξαναδοκιμάσω διπλή εφαρμογή όπως το viber χα χα. Στο backup μένουν και οι κωδικοί? Και κάτι ακόμη βρε παιδια. Εδώ είναι για χρήστες Mido, από που βγαίνει έχω μπερδευτεί (στην αρχή έθεσα το θέμα αλλού).

• Δυστυχως εκανα reset και παιδευομαι σημερα με εγκαταστασεις. πληροφοριακα για δειτε χαρακτηριστικα που ζητησατε και πειτε μου αν ειμαι ενταξει: ονομα REDMI ΜΟΝΤΕΛΟ REDMI NOTE 4 ANDROID 7.0NRD90M MIUI GLABAL 9.2 (ΣΤΑΘΕΡΗ 9.2.1.0 NCFMIEK) ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ ΡΑΜ 4 ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ???? (Σημερα εκει που μιλουσα μετα δεν εκλεινε , μαυρη οθονη και ευτυχως με πατημενο power εκανε επανεκινηση)

• παιδια δε θυμαμαι ρομ, δεν γνωριζω κατι για ξεκλειδωμα, παταω power βκγαινουν οι επιλογες κανω επανεκινησση και ξεκινωντας κολλαει στο ιδιο σημειο πριν δωσω πιν. δεν ξερω ουτε recovery mode δεν προλαβα ακομη σε xiaomi αλλα δυστυχως θα χαθουν ολα.... (προσπαθω με πληκτρο αυξ.εντασης και εναρξης εχει 3επιλογες στην 1 reboot παλι το ιδιο. τις αλλες wipedata ειναι για reset την τελευταια δε τη γνωριζω. ) καμμια αλλη λυση μην κανω ρεσετ και τα χασω ολα.... εαν οχι τουλαχιστον να παρω καποια αρχεια , …

• Χαιρετω την παρεα. Εγινα πριν απο λιγες ημερες κατοχος του note4 64gb snapdragon ολα οκ μεχρι σημερα που πηγα να κανω διπλη εφαρμογη στο viber. ολα καλα και λιγο πριν ολοκληρωσω στις αποδοχες αδειων ΤΕΛΟΣ . βγηκε μηνυμα να σταλει αναφορα δεν ξερω αν προλαβα και εσβησε η οθονη. Παταω επανεκινηση παει να ξεκινησει στην οθονη κλειδωματος και πριν φτασει στο σημειο pin η ξεκλειδωματος σβηνει η οθονη (φωτιζει πολυ χαμηλα στο σκοταδι) και φαινεται να προσπαθει να ξεκινησει αλλα τιποτα. παταω το πληκτρ…

• Χαιρετω με τη σειρα μου ολη την παρεα!!