Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

• και δεν ζητησα ουτε root ουτε καν να ανοιχτει το κουτι ζητησα την αυθεντικη συσκευασια οπωσ πωλειται απο την xiaomi και παρολα αυτα μου ηρθε με root οπωσ ειδα με το cpu-z.

• Το to2c το εμπιστευομαι. Απλα δεν μου επιβεβαιωνει στο site οτι ειναι εγκυροι οι αριθμοι imei και sn. οσο για το κουτι δεν με πειραζει αλλα χανω και την επαληθευση του 20ψηφιου αφου ειναι απο αλλο τηλεφωνο. Και με το CPU-Z τα βγαζει ολα οκ οπωσ και με το antutu. Εχω κολλησει ομωσ με τι imei και το s/n και σε συνδιασμο με το λαθοσ κουτι λεω οτι κατι δεν παει καλα.

• Το κουτί είναι από άλλο κινητο. Εγω πηρα το 3g και το κουτί είναι από 4g. Άρα το 20ψήφιο δεν έχει κανένα νόημα αφού αντιστοιχεί σε άλλο κινητό. Τώρα οσον αφορά το IMEI και S/N πίσω απο την μπαταρία δεν τα δίνει στο site σαν γνήσια ενώ στο κουτί δεν υπάρχει αυτοκόλλητο με IMEI και S/N. Το IMEI που βγάζει στο λογισμικό και με το *#06#* ειναι το ίδιο με αυτό πίσω απο την μπαταρία. Αλλα μαζί με το S/N δεν μου το δίνει σαν αυθεντικό. Και με το κουτί και τον 20ψήφιο τι μπορεί να συμβαίνει? Sorry θα δω…

• Καλησπέρα σε όλους και απο μένα και καλώς σας βρήκα όλους. Κάτοχος από εχθές του note 3g, αλλά αρχή με πολλά ερωτηματικά. Αγορά απο to2c, όλα ok. Παραλαβη σε κουτί 4g οπότε 20ψήφιος κωδικός άλλου κινητού(???). Τσεκάρισμα IMEI και S/N που έχει στο αυτοκόλλητο πίσω απο την μπαταρία και τζίφος δεν επιβεβαιώνει την γνησιότητα(???). Οπότε παρακαλώ τα φώτα σας.

• Ευχαριστω για την αποδοχη