Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 43.
-
Κολλήματα σε pocophone
ΜήνυμαΕγω βλεπω πως λιγο πριν την κυκλοφορια του poco f2 ξεκινησαν ολα..Μπορει βεβαια να ειναι και τυχαιο..
-
Κολλήματα σε pocophone
ΜήνυμαΑπο την ημερα που πηρε την αναβαθμιση σε android 10 ξεκινησαν ολα..!
-
Κολλήματα σε pocophone
ΜήνυμαΜολις μου ήρθε αναβάθμιση σε 11.0.8 αλλά το πρόβλημα παραμένει...
-
Κολλήματα σε pocophone
ΜήνυμαΝα περάσω stable xtrv?
-
Κολλήματα σε pocophone
ΜήνυμαOfficial rom..
-
Κολλήματα σε pocophone
ΜήνυμαΕχετε παρατηρήσει κολλήματα κατά το scrolling στο μενού του κινητού αλλά και στο browsing στιγμιαία ορισμένες φορές?Έχω την 11.0.6 stable.. Έγινε και επαναφορά αλλά το πρόβλημα παραμένει.
-
gcam στο redmi note 6 pro
ΜήνυμαΑυτο δειχνει
-
Μήνυμαyou need to use your device a bit longer to proeed.Try again in 7 days
-
Μήνυμαδεν μου βγαζει επιλογη γλωσσας
-
ΜήνυμαΑπο αλλο pc μου βγαζει αυτο τωρα
-
Μήνυμαryzen 2200
-
Μήνυμαglobal γραφει...οχι δεν μου γραφει unlocked..ειχα ξεκλειδωσει παλιοτερα redmi note 4.Δεν ειχα θεμα.
-
ΜήνυμαΚαλημερα στην κοινοτητα...Προσπαθω να ξεκλειδωσω τον bootloader redmi note 6 pro αλλα με το miflash unlock μου γραφει οτι η συσκευη ειναι ξεκλειδωτη...Ποτε μου δεν την ξεκλειδωσα.Στο mi status δειχνει κλειδωμενη.
-
Redmi note 4 rom 9.5
ΜήνυμαBMRhHQrwdqdwsIKstsmHUG0qCzyeI7z1C0uhAookWgvRpurIlWoYIlvDrtuWfk0x-CuREfIYtpQj5E2NiNY8QPh3sV6PKioDobhZZ53tsrNSOsMyF6nyjzllf6CusBj2C8_ws5gKBL5Q-kL5QexiwmWYde1Mkeae8zK3c_LQWLPayRdOLz4sBAln5b8LDrM5rIwJT_JQ6Vq-6padLLcX5sZZ4BHxaTa0dUS_4q2BIxkdn2mkf4xrw4r7zkJz25sloNemKZ5oI2VxnZMl99XnZ4vat3RC6uv7NoQPWf5Q13quUu-MNmPFxD64RwcvICP7tZJDRYcMGBN8NO7dLsqzMQ0sfsBzVDC7VM2qon-Az2ROGHXV3-kIPfM74C1Eyze0sI3BHHF01J518BBoVukRGT6Kbjt5nDuWG110bMJKJlixCBffCnX83VNCKNQGaOyfoO8MD6Z5Myjt_cuNQfZ9QYDdKKoXzzk2iDpk0lPcrDfWWIVMckYt…
-
Redmi note 4 rom 9.5
ΜήνυμαΞεχασα να πω πως πλεον δεν μου εμφανιζει την ενημερωση ομως...!
-
Redmi note 4 rom 9.5
ΜήνυμαΠαιδιά γειά σας.πριν τρεις εβδομάδες περίπου μου είχε έρθει η αναβάθμιση της rom σε 9.5 πήγα να την κάνω αλλά μετά την επανεκκίνηση με πετούσε στο μενού twrp και δεν ήξερα τα βηματα οπότε έμεινα με την 9.2 Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω και να την εγκαταστήσω?
-
Καλημερα σας...!Έχοντας ανοίξει ξανά θέμα με πρόβλημα επανεκκίνησεων στο xiaomi redmi note 4 και σε συνεργασία με τα παιδιά της κοινότητας αφού δεν βρέθηκε λύση με την εγκατάσταση διαφόρων rom καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως πλέον υπάρχει θέμα hardware..Η πρώτη απόπειρα είχε γίνει τον Μάιο με το συγκεκριμένο κατάστημα να μου στέλνει πίσω το κινητό λέγοντας μου πως δεν έχει τίποτα..Χρεωθηκα συνολικά 20 ευρώ μεταφορικά..Πριν περίπου ένα μήνα επικοινωνώ ξανά μαζί τους και τους εξηγώ πως έχουν τα πράγ…