Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• mi band 2 προβλημα

treloubas76 - - Mi Band

Μήνυμα

60% μπαταρια μονο μια συσκευη εχω συνδεδεμενη στο mi fit επισης δοκιμασα αλλο ενα software απο github (gadgetbridge) με το οποιο παλι συνδεθηκε κανονικα και ξανα εκανε αποσυνδεσεις

• mi band 2 προβλημα

treloubas76 - - Mi Band

Μήνυμα

Βοηθεια εχω ενα mi band 2 το οποιο με το που το ανοιξα και το εκανα pair μεσω του mi fit ξεκινησε να κανει update το οποιο και απετυχε μετα καταλαβα οτι ο λογος που εγινε αυτο ειναι επειδη τη στιγμη που συνδεεται μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξανα αποσυνδεεται(4-8) αρα εχω μια συσκευη που ανα 5 ~ δευετερολεπτα τρωει disconnect συνεπως δεν μπορω να κανω update και καταληγει να ειναι αχρηστη εχω απογοητευτει εχει δοκιμαστει σε Redmi note 3 pro, redmi note 5,Xiaomi mi a2,Iphone 8 και κανει το ιδιο σε …

• αυτο κανω αλλα εχω τις αμφιβολιες μου κατα ποσο θα καλυπτουν εστω και επι πληρωμης ζημιες που εχει κανει ο ιδιος ο χρηστης

• Παιδια ψαχνω ανταλλακτικα (οθονη) για το global esition (152mm) και δε βρισκω πουθενα θελω να κλαψω το κινητο ειναι 4 ημερων ξερει κανεις που μπορω να βρω Η αν δεν υπαρχουν ποτε θα βγουν? ειμαι απελπισμενος