Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Ωραίο δωράκι. Καλή επιτυχία σε όλους.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από 8@nos: “Δεν με κατάλαβες.... άλλο τι βλέπεις στις ρυθμίσεις και άλλο τι γίνεται..... είναι αυτό που σου έγγραψα παραπάνω με το software και hardware......μπορώ να έχω ένα μηχάνημα που πατώντας ένα κουμπί να ανάβει κόκκινο φώς και πατώντας το δίπλα κουμπί να ανάβει πράσινο....αν όμως και οι 2 λάμπες είναι κόκκινες δεν θα έχει σημασία ποιο κουμπί πατάω, κόκκινο θ'ανάβει πάντα. Κατάλαβες τι λέω? Το είπα πολύ απλά πιστεύω.... ” Ναι αλλά με αυτή εδώ την ρομ και με την δουλειά που έχουν κ…
-
Παράθεση από 8@nos: “Δλδ άλλα χρώματα δεν βλέπεις....εγώ πάντως δεν βλέπω άλλα....και πολύ απλά ερχόμαστε στα ίδια ότι δεν έχουν βάλει λαμπάκια άλλου χρώματος!! ” Φυσικά και βλέπω. Εδώ είναι οι ρυθμίσεις. Αυτό που μάλλον δεν έδωσα σωστά να καταλάβετε είναι το εξής. Όταν εχω κλήση στο τηλ η στο βαιμπερ ανάβει το μπλε led. Όταν έχω μήνυμα στο τηλέφωνο ή στο μεσσεντζερ ανάβει το πράσινο led. Δλδ ο χρωματισμός του led δεν δουλεύει ανά εφαρμογή αλλά ανά κατηγορία όπως είναι στις ρυθμίσεις στην φωτο
-
Παράθεση από 8@nos: “@Greg greg Για ν'ανεβάσεις screenshot μπες από browser. Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημά σου είναι ότι δεν ανάβει διαφορετικό χρώμα led. Αυτό δεν γίνεται γιατί πολύ απλά στη συγκεκριμένη συσκευή δεν έχουν βάλει περισσότερα λαμπάκια διαφορετικού χρώματος ” Όχι έχει 6 επιλογές χρώματος αλλά η κατηγορίοποίηση είναι σε 3 επιλογές και όχι ανά εφαρμογή. Δλδ έχεις αναπάντητη στο τηλ η στο βαιμπερ με το ίδιο χρώμα σε ενημερώνει. Το ίδιο στα μηνύματα τηλεφώνου και μεσσεντζερ ή μέιλ. Μόνο…
-
Εγώ έχω την XTRV_ARΩMA 7.10.12|beta και τα χρώματα του led δουλεύουν άψογα. Το μόνο λίγο κουραστικό είναι ότι οι επιλογές είναι μόνο 3 κλήσεις μηνύματα ειδοποιήσεις χωρίς να μπορείς να ξεχωρίσεις μηνύματα τηλεφώνου ή μεσσεντζερ, η κλήσεις τηλεφώνου ή βαμπίρ να ανάβει διαφορετικό χρώμα. Ακόμα δεν κατάφερα να βρω γιατί με την εφαρμογή του φόρουμ δεν μπορώ να ανεβάσω screenshots.
-
Το ίδιο άψογα και σε santoni. Συγχαρητήρια άψογη δουλειά!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από theopan: “Ταπεινά (πολύ ταπεινά ) και με τον κίνδυνο να γίνω κουραστικός με την επανάληψη παραθέτω 2 φωτογραφίες που τράβηξα μόλις τώρα απλά ως τροφή για αναζήτηση: IMG_20171012_010638.jpg Screenshot_2017-10-12-01-05-38-090_com.miui.home.png Η πρώτη δείχνει το βολτόμετρο που έχω συνδέσει στο qc 2.0 φορτιστή μου. Η 2η ss από το τηλέφωνο που δείχνει την "αστραπή" μέσα στον κύκλο (σήμα του QC) το οποίο μου εμφανίζεται πλέον από τη μέρα που έκανα την αναβάθμιση στην global stable 8.5.2.…