Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Επανεκκινηση
ΜήνυμαΜε την καινουργια εκδοση δεν μπορει να συνδεθει στο playstore καμια ιδεα?
-
Επανεκκινηση
ΜήνυμαΜε την τελευταια προσπαθβ να κανω backup οσο για την rom την περασα καταλαθος απο recovery boot, ακομα ομως και με την καινουργια εκδοση δεν μπορω να το ξεκλειδωσω ή να περασω καποια αλλη εκσοση
-
Επανεκκινηση
ΜήνυμαΜε καποιο μαγικο τροπο και κατα λαθος περασα 7.2.5.0 stable? τι ειναι αυτο official china?
-
Επανεκκινηση
ΜήνυμαΕνα λογαριασμο.Να προσθεσω επισης οτι ουτε backup μπορω να κανω απο το mi pc suite
-
Επανεκκινηση
Μήνυμαο browser δεν νομιζω να εχει σχεση αφου ειναι ανεξαρτητη εφαρμογη, παρολαυτα το εκανα καια αυτο τζιφος
-
Επανεκκινηση
ΜήνυμαΕιπα να ξεκινησω να κανεις αλλη μια τελευταια προσπαθεια....
-
Επανεκκινηση
Μήνυμαεχω παρει μνμ για να ξεκλειδωσει εχω προσπαθησει αλλα ανεπιτυχως
-
Επανεκκινηση
ΜήνυμαΦιλε Caeser η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι ασχετος με την τεχνολογια και ηδη ακομα και με αυτα τα προβληματακια εχω παροτρυνει πολλους φιλους οπως με παροτρυνε εμενα φιλος να αφησω το iphone 6 και να παφω Mi, εχω σπαταλησει παρα πολλες ωρες για να καταφερω να το ξεκλειδωσω και να περασω rom αλλα δυστυχως χωρις κανενα αποτελεσμα γιαυτο ειπα για καταστημα.
-
Επανεκκινηση
ΜήνυμαΣε ευχαριστω για την απαντηση δυστυχως ομως εχω προσπαθησει πολλες φορες να περασω καινουργια rom ανεπιτυχως παρολο που ακολουθω τους οδηγους βημα βημα.Αν γνωριζις καποιο καταστημα που αναλαμβανει τη διαδικασια επιτυχως θα με βοηθουσες
-
Επανεκκινηση
ΜήνυμαΗ Rom ειναι stable 7.00.11.00 (LHNCNCJ)
-
Επανεκκινηση
ΜήνυμαΕχω ενα redminote 3 με λογισμικο απο το κινεζομαγαζο vickmall, τον τελευταιο καιρο αρκετες φορες κατα τη διαρκεια ή και μετα απο κληση το τηλεφωνο κανει μονο του επανεκκινηση. Επισης παντα μετα απο το κλεισιμο μιας εφαρμογης γραφει στην οθονη just a sec, κατι το οποιο δεν εγραφε απο την αρχη. Καμια βοηθεια???
-
Redmi Note 3 Unlock Code
ΜήνυμαΜου ηρθε εχθες το βραδυ ενα μηνυμα που ελεγε οτι το αιτημα μου για ξεκλειδωμα εγινε δεκτο μαζι με ενα link για να κατεβασω το εργαλειο ξεκλειδωματος πατησα το link και εγκατεστησε ενα app που λεγεται miui forum ειναι σωστο αυτο? Κωδικο δεν εχω παρει καποιο και το app ειναι ολο στα κινεζικα
-
Redmi Note 3 Unlock Code
ΜήνυμαΠαιδια καλησπέρα το μηνυμα για το unlock ερχεται στα Αγγλικα ή στα Κινέζικα?
-
Μπαταρια Red Note 3
ΜήνυμαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά. Μετά από παροτρυνση φίλου που εχει ηδη το Note 2 πριν λιγες μερες παρελαβα και εγω το Note 3 σαν πρωτη εντυπωση μου φαινεται αρκετα λειτουργικο (όντας πριν χρηστης iphone 6) και εξαιρωντας καποια κινεζικα πραγματα που εχει μεσα το κινητο που αποτι εχω καταλαβει διαβαζοντας και ψαχνωντας στο forum μας μπορουν να βγουν. Η μεγαλη μου απορια-ανησυχια ειναι η μπαταρια του. Ο φιλος εχει μικροτερη μπαταρια απο το δικο μου και αποτι λεει βγαζει περιπου μιαμιση με 2 μερες με α…