Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 70.

• Παράθεση από Stavros75: “Update για την 8.1.2.0 Η φόρτιση έχει γίνει πολύ αργή. Από το 90 στο 100 έκανα 40 λεπτά να πάω. Θα το τσεκαρω αυτές τις μέρες και φυσικά θα επανέλθω και εγώ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Μηπως δεν εβαλες καλα το καλωδιο? Μου το εκανε αυτο κανα δυο φορες παλιοτερα που ειχα μια θηκη που δεν αφηνε το καλωδιο να μπει σωστα.

• Παράθεση από Giannis_Apokoronas: “Αφήστε και εγώ που παράγγειλα Template Glass μαζί με το κινητό είναι πολύ μικρό. δεν το έχω βάλει καν.. Φίλε raidensub μπορείς να βάλεις λίνκ εκείνο που πείρες εσύ.?? ” Συγνωμη. Το διεγραψα και το εστειλα με pm.

• Εγω δεν την εχω βαλει αλλα απο οτι βλεπω εχει και αυτη κουρμπα. Την εβαλα απο πανω και νομιζω οτι περισσευει λιγο απο την οθονη στην ακρη. Μαλλον εχει την κουρμπα για να τελειωνει εκει που αρχιζει αυτη του κινητου.

• Παράθεση από stergios96: “παιδια καλημερα!μια ακυρη ερωτηση...εχετε βρει καθολου τζαμακια που να καλυπτουν ολοκληρη την οθονη?γτ εγω οσα βρηκα και σε οσους ρωτησα ειναι πιο μικρα λογο του οτι η ουονη εχει αυτη τη καμπυλωτητα στις ακρες μ λενε... ” Αυτην Full Cover Screen Protector Tempered Glass For Xiaomi Redmi 3 3S Note 2 3 4 Pro For Xiaomi 4 5 Mi4 Mi5 Explosion Proof Film-in Phone Bags & Cases from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group. Εφτασε προχθες και καλυπτει ολη …

• Εχει κανεις προβλημα με τα θεματα; Εγω οποια θεματα εχω κατεβασει απο την εφαρμογη, δουλευουν για λιγο αλλα αν κλεισει η οθονη και το ξανανοιξω βλεπω την αρχικη οθονη με τα εικονιδια των εφαρμογων αντι την προστασια οθονης και δεν μπορω να το ανοιξω. Πρεπει να κατεβασω την κουρτινα και να μπω στις ρυθμισεις και να αλλαξω θεμα παλι στο αρχικο. Αυτο συμβαινει με ολες τις miui που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα. Στην αρχη ειχα China developer, μετα την GTV και τωρα την XTRVBeta1.

• Η αρχη εγινε απο τους ρωσους φιλους μας. Ζητουνται γενναιοι για δοκιμες με μεγαλη προσοχη γιατι ειναι σε αρχικο σταδιο ακομα. translate.google.com/translate….php%3Fshowtopic%3D783613

• Παιδια, εχετε βρει καμια custom rom για το κινητο μας; Το ξερω πως ειναι νωρις ακομα και η MIUI ειναι τρομερη, αλλα θα μου αρεσε να δοκιμαζα καμια AOSP rom.

• Παράθεση από Takis K: “Και εγώ κάποτε ένα ολόκληρο βράδυ μέχρι τα ξημερώματα προσπαθούσα να εγκαταστήσω windows7 σε ένα υπολογιστή που είχα μόλις φτιαξει και κολαγε σε ένα συγκεκριμένο σημείο και πέταγε μπλε οθόνη.Καποια στιγμη έβαλα τα Xp και τα έπαιρνε κανονικά .Κατά τις πέντε τα ξημερώματα ανακάλυψα το λάθος μου που δεν το κάνεις εύκολα είχα βάλει σκληρό και cd στην ίδια ide πλεξούδα (είχα δυο cd).Τώρα γιατί τα XP το πέρναγαν και τα 7αρια όχι δεν το έμαθα ποτέ το λάθος μου όμως παιδαριώδεις,π…

• Ωραια, εχω ακουσει καλα λογια για την δουλεια του gkalen.

• Διαβαζα για την νεα ρομ και μπερδευτηκα. Αν καταλαβα καλα θα ενωθει η GTV με την ρομ του gkalen ή καταλαβα λαθος;

• Παράθεση από Kostasfdg: “Παίδες καλημέρα Σκέφτομαι να δοκιμάσω την νέα thunder μόλις βγεί και έχω μιαν ερώτηξη, υπάρχει τρόπος να μην σετάρουμε όλο το τηλέφωνο απο την αρχή αλλά περνώντας μια rom να κρατάει επαφές apps κτλ κτλ? ” Καλυτερα να κανεις καθαρη εγκατασταση γιατι απο οτι βλεπω η ρομ εχει πολλες αλλαγες και θα εχεις προβληματα. Αυτο προτεινει και ο δημιουργος της ρομ.

• Μηπως να δοκιμασεις τους οδηγους απο εδω: VCOM MTK Drivers All Version Installer (.exe 19MB) | Xiaomi Tips

• Παράθεση από ryan13: “περασα ελληνικη ρομ χθες το βραδυ. το πρωι που σηκωθηκα drain 12% απο το cell standby. μηπως εχω προβληματικο κινητο; και δεν φταιει η ρομ; ” Μηπως πρεπει να αλλαξεις την καρτα σιμ; Μου εκανε κατι παρομοιο το παλιο κινητο μου μεχρι να την αλλαξω.

• Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα πωλητων. Η NILLKIN το πουλαει οτι ταιριαζει στο κινητο, μαλλον ηθελαν να προλαβουν να βγαλουν γρηγορα προιον γιατι ηξεραν οτι το κινητο θα πουλησει.

• Παιδια, μεγαλη αποτυχια η NILLKIN H+Pro. Την εχω βαλει καμια βδομαδα και στο πανω μερος εχει αρχισει να ξεκολλαει. Την εχω τσεκαρει και με το site της NILLKIN και ειναι αυθεντικη. Μου φαινεται πως ηταν για αλλο κινητο και την πουλανε και για το δικο μας. Τσαμπα πηγαν 8 ευρω. Καλυτερα οποιος θελει να βαλει Tempered Glass να περιμενει μηπως βγει τιποτα αλλο.

• Παράθεση από varitimos84: “κανενα καλο tempred glass ξερουμε? το βικμαλλ μου εστειλε ενα μαυρο το οποιο ειναι για τον π@@@@@..... αγορασα απο εβαυ ενα της Nillkin H+Pro το οποιο υποτιθεται εχει curved ακρες κλπ κλπ π@π@ριες.. κ εκτος οτι δε καλυπτει ολη την οθονη. ενα 80-90% μονο , δεν εχει κολλησει κ περιμετρικα... δε ξερω αν φταιει η οθονη που εχει καμπυλωτες ακρες.. απο την αλλη φοβαμαι να το αφησω χωρις screen protector ” Και εγω πηρα την ιδια και την τσεκαρα με την σελιδα τις Nillkin και ει…

• Παράθεση από gkalen: “@raidensub Το Σαββατοκύριακο ή τη δευτέρα θα βγει καινούργια και θα έχει και κάποιες διορθώσεις ... ” Ενταξει, τοτε μαλλον θα περιμενω την Δευτερα.

• Παράθεση από gkalen: “6.9.29 Nikel THUNDER ... Nikel THUNDER MiUi8-6.9.29 DOWNLOAD Nikel_THUNDER_MiUi8-6.9.29.zip | by gkalen for Xiaomi Το λινκ έχει πάει μόνο στους VIP , δεν έχω φτιάξει ακόμα τα τοπικ για τις ρομς του RN4 και του RedmiPro THUNDER , θα τα φτιαξω αργότερα και θα τα βρίσκετε στα downloads της συσκευής σας και στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου , στο τοπικ με τις Developer THUNDER Roms , στο πρώτο ποστ.. EDIT Οδηγίες εγκατάστασης και ότι άλλο θέλετε να ρωτήσεις στο τοπικ που προανεφ…

• Παράθεση από osalonikios: “2 μέρες μετα την τελευταία φόρτιση και με ρομ Gkalen είναι στο 63% με 1 ώρα και 26 λεπτά οθόνης. Wifi και gps ανοιχτά 24/7 ενώ δεδομένα και 3g/4g κλειστά επίσης 24/7. ” Ποτε να περιμενουμε λινκ για την ρομ;

• Μπορει καποιος να εξηγησει πως κανουμε τελικα ενημερωση την ελληνικη ρομ; Γινεται απο την recovery ή μεσω της εφαρμογης updater στο κινητο; Πρεπει να κανουμε τα κλασικα wipes πριν ανοιξουμε το κινητο; Δεν ειχα πριν Xiaomi και εχω μπερδευτει.