Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
PHILIMON - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@pados1002, στη θέση σου θα πέρναγα την πιο πρόσφατη ελληνική Developer (αυτή τη στιγμή είναι η 7.3.30) που μετά τις αλλαγές που έγιναν στις πηγές, χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση ούτως ή άλλως. Από κει και πέρα όμως θα μπορείς να αναβαθμίσεις από πάνω αν θέλεις ή αν χρειαστεί... Προσωπικά είχα δει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά στην αυτονομία του Kenzo μου όταν είχα περάσει την πρώτη ελληνική Developer βασισμένη στο Android 6. Άσε που πλέον έχουν ωριμάσει αρκετά οι XTRV και μάλιστα έχουν μπει στην τελική ευθεία …
-
@gas83, έχεις απόλυτο δίκιο! Έκανες πολύ καλά που το ανέφερες. Δεν το κάνω όμως αυτό γενικότερα. Το αποφεύγω όσο μπορώ. Ειδικά μετά από τη δυσάρεστη εμπειρία που είχα με το πρώτο μου Tablet, (δες αν θες εδώ και εδώ)!!! Απλά επειδή έτυχε να κάνω με μεγάλη ακρίβεια ίδια χρήση, σε ότι αφορά το SOT και το ποσοστό της μπαταρίας, σκέφτηκα ότι θα ήταν κρίμα να μη το φτάσω στο ίδιο ακριβός επίπεδο, έτσι ώστε να βγουν τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα. Εννοείται λοιπόν ότι συμφωνώ μαζί σου και προσέχω γενι…
-
Παράθεση από miltosdelis: “Καλησπέρα ομάδα πέρασα την νέα ρομ στο kenzo τα μονα προβλήματα 1)κατανάλωση μπαταρίας 2)recovery mode button σε αυτή την έκδοση ” Παράθεση από ngiannakos: “Καλησπέρα στην παρέα!!!! Εδώ και δύο μέρες όλα οκ στο RN3 pro. Κατανάλωση μπαταρίας.... not good. ” Παράθεση από soulg: “Έχω παρατηρήσει κι εγώ μια αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας 10% με 15% περίπου σχετικά με τις πρόσφατες προηγούμενες rom. ” Παράθεση από tsakal0s79: “Θα συμφωνήσω και εγώ @soulg και @ miltosdelis ότ…
-
Παράθεση από PHILIMON: “Βέβαια είναι αρκετά επίφοβο να κάνεις σύγκριση με μια δυο μετρήσεις αλλά αυτό είναι το «τίμημα» του να βγαίνουν τόσο συχνά νέες Rom... ” Ως επαλήθευση του παραπάνω, παραθέτω μερικές ακόμα εικόνες για άμεση σύγκριση με παρόμοια χρήση, στην ίδια ROM, σε 2 διαφορετικά χρονικά διαστήματα... Αριστερά είναι οι φώτο από την πρώτη περίοδο και δεξιά από την δεύτερη, για πιο εύκολη σύγκριση. Την δεύτερη περίοδο, έκατσε να κάνω αντίστοιχη χρήση του κινητού σε ώρες αλλά κράτησε συνολ…
-
Αν και λίγο καθυστερημένα, να πω κι εγώ ότι η συγκεκριμένη ROM είναι πολύ καλή. Το πρόβλημα με το Recovery δε χρειάζεται να το σχολιάσω. Έχει αναφερθεί πολλές φορές. Αλλά δεν έχει να κάνει με τις εδώ Rom. Θα πρέπει να λυθεί από την Xiaomi. Αυτή τη βδομάδα δεν έκανα χρήση GPS, ούτε Bluetooth... (είμαι σε αναμονή για το Mi Band 2 ) Κατά τα άλλα, η Χώρα παρέμεινε Ελλάδα, (δε νομίζω να μας απασχολήσει άλλο αυτό το θέμα). Τα SMS είναι κανονικά μέχρι 160 χαρακτήρες, (κεφαλαία, μικρά, τονισμένα) και όσ…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@MIUI_ART το ξέρω ότι είναι μετάφραση από en.miui.com Θα μπορούσαμε να παρέμβουμε με κάποιο "παράπονο" ; ” Εγώ θα έλεγα καλύτερα αντί για παράπονα, να μαθαίναμε τον τρόπο για να συνεισφέρουμε... Να πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει ακόμα για αυτό το θέμα στο en.miui.com Μιας και αναφέρθηκε ομως, γνωρίζει κανείς από σας πως μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς στη μετάφραση; Υπάρχει κάποιο σχετικό link για τις μεταφράσεις που μπορούμε να απευθυνθούμε έτσι ώστε να αποκτήσουμε πρόσ…
-
Είναι κι αυτή μια καλή λύση. Ειδικά για όσους δε θέλουν με τίποτα να ρισκάρουν να χαλάσουν τη SIM ή/και την κάρτα μνήμης τους. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι υπάρχουν επιλογές. Οπότε αν θέλετε, μπορείτε να δείτε τον οδηγό που έφτιαξα για ταυτόχρονη τοποθέτηση 2 SIM + microSD στο μαμίσιο Card Slot, εδώ.
-
Με αφορμή ένα σχόλιο του Savvasaris στο Shoutbox του φόρουμ που ρώτησε σχετικά, είπα να φτιάξω εδώ έναν ελληνικό οδηγό, για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν αυτό το εγχείρημα. Προσωπικά το έχω κάνει με επιτυχία δύο φορές (εδώ και κάποιους μήνες) στο δικό μου Redmi Note 3 Pro (kenzo) και σε ένα Redmi 3S (land). Τι θα χρειαστούμε (ενδεικτικά) 105usfr.jpg25r1s2b.jpg 2jfyxjm.jpg 1yo7zc.jpg Ένα τσιμπιδάκι, έναν αναπτήρα, ταινία διπλής όψης, ένα κοπίδι και μια λίμα νυχιών ή κάτι αντίστοιχο... Όσοι θέλουν…
-
@Obiwan, @soulg, @tsakal0s79, ευχαριστώ για τα σχόλιά σας σχετικά με το την εφαρμογή Gmail. Θα δω και με τη νέα Rom πως θα είναι και βλέπουμε...
-
Ένα πρόβλημα που παρατηρώ (αλλά δεν ξέρω πότε εμφανίστηκε, γιατί δεν είχα περάσει άλλες Rom το τελευταίο διάστημα), είναι ότι κρασάρει η εφαρμογή Gmail όταν επιλέγω να δω ένα εισερχόμενο μήνυμα από το κέντρο ειδοποιήσεων, (κουρτίνα). Όταν ανοίγω την εφαρμογή από το εικονίδιό της, ανοίγει χωρίς πρόβλημα. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Βασικά αναφέρομαι στο kenzo. Επίσης, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μήπως λυθεί; Η Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, δε βοήθησε.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Αν μπορούσαμε να διορθώσουμε και το TWRP που κάνει αιώνες στο wipe dalvik cache... sent from my hongmi ” Παράθεση από dnomikos: “Mε το v.2.8.4.0 που δοκίμασα μόλις τώρα, κάνει 4 έως 5 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει ταυτόχρονα τα wipe Dalvik Cache και Cache. Πόση ώρα κάνει σε εσένα; ” Παράθεση από linuxilakis: “@dnomikos μπορεί να φτάσει και το λεπτό ίσως και παραπανω... Οπότε το κάνω ανάβω τσιγάρο να φανταστείς sent from my hongmi ” Παράθεση από dnomikos: “Απίστευτο..…
-
Πέρασα κι εγώ χθες στο kenzo την νέα Rom, (μετά από βδομάδες που είχα μείνει με την 7.2.9), χωρίς FR και όλα δείχνουν καλά... Η περιοχή ήταν από την πρώτη στιγμή Ελλάδα και τα μηνύματα μια χαρά στα ελληνικά, (κεφαλαία/μικρά/τονισμένα), μέχρι 160 χαρακτήρες Το μόνο που χρειάστηκε να φτιάξω (όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα) είναι το APN για μια κάρτα Cosmote που έχω καθαρά για data. Μικρό το κακό βέβαια. Μια ρύθμιση είναι, τη βάζεις και τέλος. Πολύ χάρηκα και για την προσθήκη στο σχετικό μενο…
-
Παράθεση από ojosverdes: “Κάτι που παρατήρησα σε αυτήν την αναβάθμιση για Redmi Note 4 (nikel), αλλά και στην αμέσως προηγούμενη έκδοση της ROM είναι ότι όταν ενεργοποιώ το κινητό δε λειτουργεί το δακτυλικό αποτύπωμα την πρώτη φορά. Για να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο την πρώτη φορά, πρέπει να βάλω τον κωδικό που έχω ορίσει. ” Μιας και το ανέφερες, αυτό με το πρώτο ξεκλείδωμα που λες, (μετά από εκκίνηση ή επανεκκίνηση), στο Redmi Note 3 Pro (kenzo) ισχύει γενικότερα και όχι μόνο στις τελευταίες ROM. Δ…
-
Παράθεση από George 21: “το θέμα με τον αυξανόμενο ηχο λύθηκε η παραμένει?? ” Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από George 21: “το θέμα με τον αυξανόμενο ηχο λύθηκε η παραμένει?? ” αυτο εχω απορια και εγω ” Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από George 21: “το θέμα με τον αυξανόμενο ηχο λύθηκε η παραμένει?? ” αυτο εχω απορια και εγω ” Δεν αναμένω να το φτιάξουν εκτός αν γκρινιάξει μεγάλος αριθμός ατόμων στο επίσημο forum. Έχει γίνει ερώτηση και απάντησαν ότι δεν το θεωρούν πρόβλ…
-
Φυσικά σας ψήφισα κι εγώ. Έχω το ίδιο Nickname και εκεί (PHILIMON).
-
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά. Ευχαριστούμε όλους όσους συνεισφέρουν με τον τρόπο τους ο καθ' ένας, για ότι απολαμβάνουμε από την κοινότητα. Παράθεση από Ioannis Argyropoulos: “Καλησπέρα, σε redmi note 3 pro, σας ανοίγει η αναζήτηση ουαν κανετε gesture προς τα πάνω; ” Ούτε σε μένα λειτουργεί. Δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug ή απλά έχει αφαιρεθεί η συγκεκριμένη λειτουργία. Παράθεση από bzanios: “Κατέβηκε και μπαίνει, σε λίγο τα αποτελέσματα. Αυτό που θα ήθελα να μάθω, είναι αν θέλουμε να κάνουμε ξανά…
-
Παράθεση από xxiris: “φίλοι μου, έχω την 6.0.1 ΜΜΒ29Μ με έκδοση MIUI 8.1 GTV 6.9.9 Developer στο REDMI NOTE 3 PRO.Επειδή κάπου έχω μπερδευτεί με τις rom ποιά είναι η επόμενη ή η τελευταία rom για να την περάσω? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. ” Εδώ είναι λίστα, (η οποία ανανεώνεται), με ΟΛΕΣ τις ελληνικές Developer ROM (GTV) για το Redmi Note 3 Pro. Η τελευταία αυτή τη στιγμή είναι η GTV 6.10.20, αφού δε βγήκε νέα ROM αυτή την εβδομάδα για τη συσκευή μας. Η επόμενη λογικά θα βγει κανονικά και για μ…
-
Παράθεση από pavlosGr: “καλημερα και στην 6.10.13 και τωρα που εχω και την 6.10.20 φορεμενη εχω αποκτησει πρισβαση root σε ολες τις εφαρμογές και του es file μεσω του supersu, αν θέλεις για σιγουρια να αποκτησουν προσβαση root οι εφαρμογές επελεξε στον supersu στην επιλογη "χορήγησε" στην κατηγορία ρυθμίσεις /προεπιλεγμενη πρόσβαση, δηλαδη θα δινει πρόσβαση root αυτόματα σε καθε εφαρμογή που ζητάει, γιατι στο χειροκίνητο μου αργουσε και εμενα να βγαλει την ειδοποίηση και της εδινε άρνηση root εφ…
-
Παράθεση από papaflessas: “καλησπερα παιδια επειδή βαζω stable rom και οχι dev θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την dev για το redmi note 3 pro το marshmallow πως τα παει σε αυτο το κινητο ? ” Αν σε ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία, για μένα προχώρα χωρίς δεύτερη σκέψη! Από την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό, πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.7.28 (Android 5.1.1) Ήταν η ελληνική BETA που έπαιζε εκείνη την εβδομάδα. Αρχικά είπα να μείνω λίγες μέρες με αυτήν, για να διαμορφώσω μια …
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
PHILIMON - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από PHILIMON: “αν το NANDroid αποτελεί τον μόνο ΑΣΦΑΛΗ τρόπο για Downgrade ” όλη η δουλειά γίνεται για τα imei.... ” Παράθεση από Bodai: “Ναι @PHILIMON ενας έλεγχος του md5 στην συσκευή μπορεί να σε γλυτώσει απο φασαρία .. ” Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από PHILIMON: “Ένας απλός έλεγχος του md5 κατ' ευθείαν από το κινητό, δεν αρκεί για να αποκλείσει κανείς την περίπτωση μια Rom να μην είναι σωστή; ” εννοείται ότι αρκεί, γι αυτήν την δουλειά είναι...εγώ το τσε…