Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Παράθεση από lallasgr: “καλύτερα να την ξαναπεράσεις ώστε να μην έχεις θέματα και προβλήματα με settings klp. Αλλά μπορείς και όταν ανοίξει να κάνεις ένα factory reset και θα είσαι κομπλέ πάλι! ” OK αυτό θα κάνω τότε. Ξανα ευχαριστώ τον lallasgr και όλη την community εδώ. Xiaomis are too tough to die!
-
Παράθεση από lallasgr: “Κατέβασε και δοκίμασε αυτή που έδωσα παραπάνω!! ” Thanks lallasgr. Από ότι φαίνεται αυτό ήταν. Τώρα το κάνω normal boot. Αλλά πάνω στην αφασία μου δεν πάτησα flash all αλλά flash except storage. Να την ξαναπεράσω ή δεν αξίζει;
-
Χρησιμοποιώ Win8.1 64 bit.
-
Λοιπόν το error που μου βγάζει είναι not enough storage is available to process this command (Max buffer sector is 256 bytes). Αξίζει να ξαναπροσπαθήσω με την άλλη ROM?
-
Πήγα να βάλω την latest kenzo global rom μιας και αυτήν θέλω. Η μαλακία που έκανα είναι ότι είδα το error του MiFlash και αμέσως το ξαναφλάσαρα χωρίς να σκεφτώ. Την πρώτη φορά νομίζω πως έγραψε reach end of file ή κάτι τέτοιο. Όπως λες και εσύ ψυχραιμία
-
$%#$#@$% Ενώ ακολούθησα τον οδηγό κατά γράμμα, μάλλον το κινητό μπρικαρίστηκε. Μου γράφει qualcomm hs-usb diagnostics 900E. Τι κάνουμε τώρα γαμώ το κωλο Gearbest!