Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 96.
-
Οπα όπα με το snapdragon επεξεργαστή εχω και έχω 6αρι Android πάνω!!! Ποιο από τα 3 είναι???? =============== Σεπ 12th 2017, 8:38pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Thanos L.: “Σύμφωνοι εμένα μου ήρθε απλά δεν έχει εγκατασταθεί το nougat δλδ έχω miui 9 αλλά Android lollipop!!! Και είναι ολίγον τι ξενερωμενος ” Δεν έχεις το Kenzo ή το Kate αλλά το Hennessy με τον Mediatek...το οποίο θα μείνει με android 5 ” Σύμφωνοι εμένα μου ήρθε απλά δεν έχει εγκατασταθεί το nougat δλδ έχω …
-
Παράθεση από Lambrou Trellos Georgios: “Παιδιά καλημέρα. Εγώ δεν έχω ακόμα MU 9 μπορείτε να με βοηθήσετε. Έχω το Xiaomi Redmi note 3. Έχω ακόμα 8.2.4.0. Δεν το έχω πειράξει. Όπως το πήρα από Κωτσο έτσι το έχω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;;; ” Έχει κάνει αυτόματα ενημέρωση??? Εβδομαδιαία είναι εμένα έκανε την περασμένη Παρασκευή!!!! =============== Σεπ 12th 2017, 8:02pm =============== Μια ερώτηση ακόμα!!! Η ταπετσαρία carousel στο κινητό μου εμφανίζει μόνο offline ταπετσαρίες δεν υπάρχουν για…
-
Καλημερα σας!!! Έχω μία ερώτηση!!!! Έχω ρυθμίσει κάπως ενώ έχω τα δεδομενα ανοιχτά όταν σβήνει ή οθόνη μετά από 2-3 λεπτά αδρανειας να σβήνουν τα δεδομένα και όταν ξαναξεκλειδωνω το κινητό να ανοίγουν αυτόματα!!!! Το είχα κάνει για εξοικονόμηση αλλά ψάχνω να το απενεργοποίησω και δεν μπορώ γιατί δεν θυμάμαι πως το έκανα!!! Καμία βοηθεια;;;; Ευχαριστώ....
-
Miui 8 global 6.11.3|Beta
Μήνυμα -
ΜήνυμαΔεν ξέρουμε δηλαδή ποτέ θα διορθωθουν όλα αυτά ε;;;
-
ΜήνυμαΚαλημερα αλανια!!! Σε αυτήν την ρομ δεν διορθώθηκαν τα προβλήματα Στο app της Ασφάλειας;;; Πχ στις αυτόματες εργασίες;;;; Γτ προσπαθώ να μπω και με πεταει!!! Και όταν κανω βελτιστοποίηση ούτε στο εικονίδιο της Ασφάλειας μπορώ να μπω ούτε στο cache ουτε στο στην ασφάλεια συστήματος!!! Επίσης καθς φορά που κάνω επανεκκίνηση οι κλήσεις που έχω σβήσει ξανά εμφανίζονται!!!! (Xiaomi Redmi note 3 pro)
-
Να σαι καλά @dnomikos
-
@Spiros Donas Διαβάστε