Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 145.

• enable camera 2 API

manouras - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Εγώ λέω βάλε μια gcam να δοκιμάσεις πρώτα ότι δεν ειναι ενεργοποιημένο το api2. GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk Αυτή είναι έτοιμη για το kenzo. Βαλτην να δεις μην παιδεύσαι τσαμπα. ” Εσένα σου δουλεύει άψογα αυτή σε kenzo; Η σέλφι ας πούμε ενώ δείχνει κανονικά η φωτογραφία είναι μαύρη.Τράβηξα βίντεο με τη σέλφι κάμερα και κόλλησε το τηλέφωνο.Με επανεκκίνηση εστρωσε.

• enable camera 2 API

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Όταν σου γράφει unauthorized απλά αποδέχεσαι το ερώτημα που σου βγάζει στο κινητό εκείνη τη στιγμη, και ξαναδινεις την εντολή. ”

• enable camera 2 API

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Είτε σύστημα είτε twrp, οι εντολές adb λειτουργούν κανονικά! ” Αν θες δες στο παραπανω ποστ τι μου έβγαλε από το σύστημα.Και μου ζήτησε το κινητο να επιτρέψω τη συνδεση. Προφανώς αυτό εφταιγε

• enable camera 2 API

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Στο σύστημα μέσα πρέπει να είσαι για να χρησιμοποιήσεις τις εντολές adb pull, και adb push. Όχι σε fastboot mode. ” Στο σύστημα ή στο recovery.Εγώ προσπαθούσα από recovery.Κατάλαβα ότι ήθελες να σου στείλω φωτογραφία από fastboot.Λάθος μου.

• enable camera 2 API

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Εγώ λέω βάλε μια gcam να δοκιμάσεις πρώτα ότι δεν ειναι ενεργοποιημένο το api2. GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk Αυτή είναι έτοιμη για το kenzo. Βαλτην να δεις μην παιδεύσαι τσαμπα. ” Τελικά ήταν ενεργό!!!Η εγκατάσταση έγινε κανονικά.Τζάμπα σας ταλαιπώρησα!!Ευχαριστώ πολύ!!!

• enable camera 2 API

Μήνυμα

Μια χαρά δεν είναι;

• enable camera 2 API

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχεις ενεργοποιημένο το usb debugging; ” Παράθεση από alvin1983: “Νομίζω έχει η ελληνική ενεργοποιημένο το api2 από μόνη της όταν το είχαμε ψάξει πριν μήνες. ” Ναι έχω ενεργοποιημένο το usb debugging.Αν κατάλαβα καλά πρέπει να είναι level 3 για να είναι ενεργοποιημένο.

• enable camera 2 API

Μήνυμα

Καλησπέρα.Προσπάθησα χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο να ενεργοποιήσω το camera 2 API χωρίς root αλλά με ξεκλείδωτο bootloader.Παρακάτω στις εικόνες φαίνεται το αποτέλεσμα και η έκδοση της ελληνικής ρομ που έχει το κινητό. Καμιά ιδέα; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57716/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57717/

• antirollback

manouras - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

το προσεξα.τι σημαινει ομως αυτο;;Δεν εχει ενεργοποιηθει;μπορω να του περασω ελληνικη παλιοτερη αφοβα;;;

• antirollback

Μήνυμα

Καλημέρα σας. Έχει ενεργοποιηθεί το antirollback στο redmi 5 a; Στον οδηγό που έχετε για να βρει κανείς το δείκτη μέσω εντολών fastboot μου δίνει το παρακάτω αποτέλεσμα.Δεν λέει γράμμα αλλά δεν είναι κενό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57534/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57535/

• downgrade

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Ποιοσ ο λόγος να πας σε παλιότερες εκδόσεις?? ” Κάτι θέλω να δοκιμάσω. Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν κάνω λάθος βγήκε απευθείας με Nougat, οπότε δεν μπορείς να πας σε παλαιότερο android ” Αυτό από που μπορούμε να το δούμε;;;

• downgrade

Μήνυμα

Έχει ένας φίλος το redmi 5a.Τελευταία επίσημη global stable.Ξεκλείδωτος bootloader,περασμένο το twrp και root με magisk.Υπάρχει ελληνική ρομ για το τηλέφωνο που να είναι android 6;Αν υπάρχει,του την περνάω από το twrp χωρίς κίνδυνο brickαρίσματος;Αν κάνω wipe το system ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό θα χάσω το root; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο σας να απαντήσετε.

• Καλή σας μέρα!!!Αν και έχω το kenzo σαν συσκευή και του έχω περάσει την ελληνική ρομ,έχουν αλλάξει πολλά πράγματα.Αγόρασε ένας φίλος μου μεταχειρισμένο και μου ζήτησε να του το ρουτάρω. Έχουμε και μια απόσταση οπότε ο στόχος είναι να το κάνω μέσω teamviewer.Συνδέθηκα και έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader.Περιμένοντας 72 ώρες είπα να βρω πως θα του περάσω twrp. Βρήκα αυτόν τον οδηγό αλλά έψαξα χωρίς να καταφέρω να βρω adb να κατεβάσω.Εγώ στο λάπτοπ μου έχω.Αυτός όχι. Θα ήθελα λοιπόν τα φώτα …

• Global rom αλλά όχι global edition

manouras - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Στην δίπλα κουβέντα (global rom στο mi8 ) ένα παιδί που έχει ξεκλείδωτο bootloader δεν δουλεύει το nfc και το netflix.Δεν είναι βλακεία να δώσεις 400 ευρώ και να πάρεις ένα τηλέφωνο που δεν είναι 100% λειτουργικό;

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Δίπλα νήμα global rom mi 8 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διάβασα.Σ ευχαριστώ.Θα τον ενημερώσω και πάμε για ακύρωση.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Είναι πολλά τα xiaomi που όντως δεν μπορεις να τα κλειδώσεις με Global rom . Τωρα αν δεν δουλεύει το pokemon go δεν το ξέρω, ” Προφανώς νοιάζεται για τράπεζες,nova,ote και λιγότερο για pokemon.Μάλλον δεν έθεσα σωστά την ερώτηση.Με ξεκλείδωτο bootloader και επίσημη ρομ δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές;

Μήνυμα

Καλησπέρα σας. Προπαράγγειλα από γνωστό κινεζομάγαζο για λογαριασμό φίλου μου το mi8 αλλά δεν έγραφε στον τίτλο global edition.Στην περιγραφή έγραφε ότι θα έρθει με επίσημη global rom και με OTΑ.Ψάχνοντας διαφορές με την global edition μου είπαν ότι θα έρθει με ξεκλείδωτο bootloader που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε εφαρμογές σαν το pokemon go,εφαρμογές τραπεζών κτλ. Αν μάλιστα προσπαθήσω να του κλειδώσω τον bootloader θα brickάρει και ότι με κλειδωμένο bootloader μόνο με επίσημ…

• Που είναι το δακτυλικο;;;

manouras - - RedMi 5 (Rosy)

Μήνυμα

Μάλλον δεν χρειάζεται μιας και δεν είχε δακτυλικό από την αρχή και στην πορεία του έκανε αναβάθμιση και δεν έκανε τίποτα.Θα το πάει cosmote.Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Πατάτε συνεχόμενα 5-6 φορές στο kernel version να μπείτε στο CIT > ψάχνετε για finger print test Αν δεν βγάζει τίποτα πολύ πιθανό να είναι πρόβλημα hardware ή να μην έχει περαστεί σωστά η ρομ...αν είναι από Ελλάδα αγορασμένο θα πρέπει να σταλεί πίσω στο κατάστημα για έλεγχο ” Το πήρα στο χέρι μου. Δοκίμασα αυτό που μου λες αλλά δεν κάνει τίποτα το δαχτυλικό. Δεν αντιδρά καν.Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από την cosmote οπότε θα πάει εκ…

Μήνυμα

Το έκανε αλλά δυστυχώς δεν εμφανίστηκε η επιλογή για το δαχτυλικο.