Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 145.

• Αν κάποιος έχει το ίδιο προβλημα μπορει να ακολουθήσει τον παρακατω οδηγό εμένα δούλεψε.

• Τα προβληματα που έχει είναι οτι του εμφανίζει "ή εφαρμογή facabook πχ σταμάτησε να λειτουργεί",χωρίς να σταματά αλλά αυτό γινεται συνεχεια και είναι εκνευριστικο και δεν τον ακούει ο συνομιλητής του αρκετές φορες.Γενικα ο ιδιοκτήτης του τηλεφώνου,ενας φίλος μου,επαιζε πολύ με τις ρομ.Μηπως η μετάβαση από stable σε developer δεν του έκατσε καλά;Γι αυτό σκέφτηκα να του κάνω καθαρή εγκατάσταση,να του περάσω την τελευταία ελληνική με την ελπίδα να στρώσει.[label][/label]

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18769/

• Ξεχασα να σας πω πως όταν ήρθε, πριν περίπου 6 μηνες,εκανα την διαδικασία με επιτυχια.Ο υπολογιστής,η θύρα,το καλώδιο ήταν τα ίδια.Τι μπορεί να άλλαξε δεν ξέρω;Το μόνο που σκέφτομαι είναι η αναβάθμιση των windows.Δεν άλλαξε τίποτα άλλο.

• Καλησπέρα.Δοκίμασα,άλλο καλώδιο,άλλη θύρα,από τον C,από την επιφάνεια εργασίας,τον φάκελο της rom,τον φάκελο image μέσα στην rom αλλά τίποτα.Το ίδιο σφάλμα.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από manouras: “δεν κλικαρει το flash all αλλά το flash all except storage. ” Δεν έχει να κάνει αυτό..... ” Εγώ ποιο να κλικάρω από τα δύο;

• Παράθεση από ianpan24: “Κατεβαζω τη ρομ, κανω extract το zip αρχειο στο C, μετονομαζω το φακελο σε ido ή libra ή gemini (αναλογα το τηλεφωνο για να μην τα μπερδεψω) και ανοιγω το miflash παταω browse και βαζω το αρχειο C:\ido\images. To ιδιο κανει ο κινεζος στο βιντεο που εβαλα πριν στο 4o λεπτο ” Αν προσεξεις στο βίντεο δεν κλικαρει το flash all αλλά το flash all except storage.Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από manouras: “Εχω ξεζιπαρει την ρομ και την έχω μετονομάσει ” Ξεζίπαρε ξανα την ρομ σε άλλη διαδρομή ...Μου έτυχε προχθές να βαράει σφάλμα και ήταν θέμα αποσυμπίεσης. ” Δεν νομίζω να ήταν αυτό το πρόβλημα μιας και έτυχε σε δύο διαφορετικές ρομ(ελληνική και κινεζική).Θα την ξανακαταβασω- αποσυμπιεσω μήπως και...

• Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα...λύθηκε το πρόβλημα ? Επίσης δοκίμασε σε άλλη USB, ίσως και άλλο καλώδιο... ” Καλημερα.Δεν μπόρεσα να ασχοληθω από χθες βράδυ.Σημερα το απόγευμα θα κάνω τα παραπάνω και θα σας πω.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από manouras: “Καλησπέρα σας.Προσπάθησα να περάσω την κινέζικη αλλά και την ελληνική fastboot rom στο mi4 και μου έβγαλε το παραπάνω σφάλμα.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ” Μέσα στο φάκελο cancro τι ακριβώς έχεις? Έχεις ξεζιπάρει τη fastboot ρομ μέσα στο φάκελο και τον έχεις μετονομάσει σε σκέτο cancro? Δηλαδή ήταν κάπως έτσι "cancro_images_6.8.18_20160805.0000.29_6.0_cn" και εσύ το έκανες "cancro"? (Όχι ότι είναι λάθος να έχεις κάνει μετονομασία, απλά σε ρωτάω για…

• Καλησπέρα σας.Προσπάθησα να περάσω την κινέζικη αλλά και την ελληνική fastboot rom στο mi4 και μου έβγαλε το παραπάνω σφάλμα.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

• Καλησπέρα.Κι εμένα μου δίνει το ίδιο μήνυμα(your device isn't supported by mi unlock).Εγω μόλις εστειλα μηνυμα για αδεια ξεκλειδώματος.Θέλω να ξεκλειδώσω ένα redmi3.Έχω ξεκλειδώσει παλιότερα άλλο ένα και δεν θυμάμαι να έβγαζε τέτοιο μήνυμα.Να ανησυχώ;;;

• VIP υπηρεσία

manouras - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλο απόγευμα.Εστειλα τα χρηματα μεσω paypal.Δεν έγραψα πουθενα το user name.Tο βλέπετε ή πρεπει να επικοινωνήσουμε;

• Παράθεση από lallasgr: “@manouras πρέπει να καταφέρεις να μπει σε fastboot όπως και να χει. Είτε για να ξεκλειδώσεις αν όντως ξανακλείδωσε είτε για να μπορέσεις να το βάλεις σε download mode με το κράτημα των δυο κουμπιών(Volume+ και Volume-) και επανεκκίνηση. Μπορείς αν θες να δοκιμάσεις τα παρακάτω μπας και δουλέψει: 1) Συνδέεις στο pc 2) Πατάς Volume- και Power να μπει fastboot 3) Με το που δεις λαγό αφήνεις το power και πριν προλάβεις να ανοιγοκλείσεις μάτια και να κάνει ρεστάρτ το κινητό κρ…

• Παράθεση από lallasgr: “Λοιπόν το πιθανότερο είναι ότι κατά την επιστροφή από Miui 8 σε 7 ξανακλείδωσε ο bootloader. Πρέπει να καταφέρεις να μπεις fastboot και να μείνει εκεί. Σύνδεσέ το στον υπολογιστή με usb και δοκίμασε πάλι να το βάλεις σε fastboot. Αφού μπει κάνε το ckeck για το αν είναι κλειδωμένος fastboot oem device-info αν είναι όντως κλειδωμένος κάνεις επιτόπου unlock με το MiUnlock και το account σου και αφού ξεκλειδώσει αμέσως restart και θα φορτώσει κανονικά η stable rom που πέρασες…

• Παράθεση από lallasgr: “Σε fastboot mode μπαίνει? Volume- και Power Όταν λες την τελευταία Dev εννοείς την Miui 8 Dev?? ” Οχι δεν μπαίνει,εμφανιζεται για μια στιγμη ο μηχανικος και χανεται.Ναι.Ειχα την 6.6.23 και πήγα να περάσω με twrp την 7.3.2.0.ενω εκανε φλασαρισμα κανονικα με ρωτησε αν θελω να φλασαρω και το su του απαντησα οχι και τελος

• Παιδιά συγγνώμη για το εκτός θέματος αλλά δεν ήξερα που να ρωτήσω.Το κινητό μου(redmi 3) τούβλιασε στην αναβάθμιση από την τελευταια ελληνικη developer σε stable.(μηπως δεν επρεπε να το κάνω;).Δεν ανοιγει δεν μπαινει σε download mode γενικα δεν κανει τιποτα.Το μόνο που κάνει είναι να δονείται δυο φορες εμφανίζοντας στιγμιαια το σημα mi στην οθονη και μετα τιποτα.Προσπάθησα να κάνω την δουλειά από την αρχη(Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)) αλλ…

• Παράθεση από alani-jm: “Παράθεση από lallasgr: “Ακολούθα αυτόν τον οδηγό να περάσεις μια official dev και μετά θα ξεκλειδώσεις αμέσως! Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) ” Σε windows 10 αρνειτε πεισματικα να βγαλει κατω δεξια το test mode και με τις 2 μεθόδους.Τι στο καλο?Μονο σε εμενα?Το συστημα είναι Χ64 ” Εγώ έκανα αυτα που λέει για τα 7ρια σε 10αρια και δουλεψε.Πάτησα πάνω στο εικονιδιο των windows(κάτω αριστερά),πληκτρολογησα cmd,μου έβγα…

• Παράθεση από lallasgr: “Ναι σε download mode πρέπει να ναι!!:) ” Φίλε σ ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου.Μια τελευταία(ελπίζω) ερώτηση.Με το που άνοιξε(στην MIUI 7 6.3.31 Beta) μου έβγαλε διαθέσιμη αναβάθμιση.Συγκεκριμένα την 6.6.23.Να την κάνω ή όχι;;Πως θα ξέρω αν είναι stable ή developer;Θέλω να μείνω σε developer για να ξεκλειδώσω τον bootloader και να περάσω την ελληνική ρομ.

• Παράθεση από lallasgr: “Στο βγάζει αυτό γιατί δεν ακολούθησες τον οδηγό και κατέβασες λάθος αρχείο ρομ! Πρέπει να κατεβάσεις ρομ από τα λινκ που δίνω στον οδηγό (fastboot rom και όχι recovery). ” Σ ευχαριστώ πολύ!!!Την έβαλα να κατέβει για να τον δοκιμάσω.Μια ακόμη ερώτηση.Το τηλέφωνο το αφήνουμε σε downlond mode ή σε fastboot mode(power +vol-).Δεν γραφεις κάτι και εγώ το άφησα σε download όπως γραφεις στην αρχη του οδηγου.