Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 120.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@vag74 Εφόσον έχεις κωδικό σωστά στο ζητάει και στο twrp .. φανταζομαι εφόσον πήγες από official σε xtrv έκανες format data όταν έβαλες twrp και μετά προχωρησες σε factory reset και εγκατάσταση xtrv .. Όπως το καταλαβαίνω πάντως , δε βλέπω πρόβλημα..” Έκανα format data και μετά reboot στο recovery, μετά install την rom, απλά το έγραψα μήπως είναι κάποιο πρόβλημα της twrp,;ν και σε άλλους με κωδικό τους τον ζητάει είναι οκ, απλά θυμάμαι πριν μερικούς μήνες το redmi note 7 me…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Για ποιο λόγο να το χάσει;” Εγώ έτσι το έχασα σε redmi note 7 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παίρνεις το persist.img απο μια fastboot rom και το κανεις flash από fastbootμ μετην εντολή fastboot flash persist persist.img” Δεν θα χάσει έτσι το L1 για το Netflix; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις τελείωσα με την εγκατάσταση της xtrv 19/3, όταν μπαίνω στο twrp μου ζητάει τον κωδικό μου για να κάνει descript data είναι σωστό αυτό; μόλις βάζω τον κωδικό κλειδώματος όλα οκ το δέχεται, μπορούμε με κάποιο τρόπο να βάλουμε τα καινούρια geetures android 10 Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maikmaik: “Παράθεση από vag74: “Παράθεση από giannisatsi: “Αν είσαι root πιστεύω μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου αν μπεις στο build. prop και έτσι θα σου φύγει το ψυχολογικό αρκεί να έρθεις σε συνεννόηση με τους moder να σου πουν ποια γραμμή να αλλάξεις” Δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν είσαι root μπες πχ με mixplorer στο system - κλικ στο build.prop επεξεργαστής κειμένου και άλλαξε το κείμενο σε αυτά μετά το = και κάνε α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@vag74 Μ'εβαλες στη πρίζα με το logo Redmi .. Θα χρειαστεί κι αυτό αλλαγή , όντως στο logo είναι κάπως .. Θα το κοιτάξουμε πάντως μιας και το ανέφερες να τα διορθώσουμε αυτά .. Στο build prop όπου γράφει Redmi το κάνεις Mi και όπου Κ20 το κάνεις 9T .. τις γραμμές που αρχίζουν ro.build.description.... και ro.build.fingerprint..... δεν τις πειράζεις αν γράφουν redmi k20.. Για πιο σίγουρα πρέπει να το δω όμως μήπως χρειαστεί και στο build.prop που έχει στο φάκελο vendor τις ίδ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisatsi: “Αν είσαι root πιστεύω μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου αν μπεις στο build. prop και έτσι θα σου φύγει το ψυχολογικό αρκεί να έρθεις σε συνεννόηση με τους moder να σου πουν ποια γραμμή να αλλάξεις” Δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@vag74 Χαχα , έλα ρε συ .. και φαντάσου ήθελα να γράψω επίσης ότι πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα πάρα λειτουργικό .. Anyway μάλλον θα πρέπει να το αλλάξουμε τότε για να ξεπεράσουμε και το ψυχολογικό κομμάτι .. Οκ , κάτι θα γίνει ..” Συμφωνώ ότι είναι ψυχολογικό, έχω πληρώσει το mi9t pro και στο boot animation γράφει redmi μου την σπάει αυτό Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@vag74 Δεν είναι κάτι σοβαρό που χρειάζεται να το αλλάξουμε , μπορεί να γίνει εύκολα αλλάζοντας το όνομα της συσκευής στο build.prop κι από Κ20 ( pro ) να λέει Μi 9T ( pro ).. Δε νομίζω όμως ότι υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για να το αλλάξουμε ..” Ναι δεν λέω ότι είναι σοβαρό, πάντως εμένα στις φωτογραφίες δεν μου αρέσει που γράφει k20 pro στο υδατογράφημα, γενικά η συσκευή μου είναι το mi9t pro, αυτός ήταν ένας από του λόγους που γύρισα πίσω σε global stable Στάλθηκε από …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Είναι η άλλη ονομασία του τηλεφώνου σου στην ασιατική αγορά... Και μια και η rom βασίζεται σε cn source παίρνει το όνομα αυτό...” Το γνωρίζω απλά βλέπω σε άλλες custom Rom που βασίζονται σε cn έχει ονομασία mi9t pro όπως miroom, masik Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα στο mi9t pro το όνομα της συσκευής αλλάζει σε k20 pro; επίσης υπάρχουν στην Rom τα καινούρια gestures; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zottoli: “Παιδια ειμαι περιεργος να ρωτησω κατι... εχει δοκιμασει ποτε κανεις να βγαλει φωτογραφια & ζοομ το φεγγαρι, και να του φαινεται πεντακαθαρα? Αν ναι, με τι ρυθμισεις και επιλογες? Μιλαω παντα με την στοκ φωτογραφια, και οχι με gcam.” Νομίζω ότι πρέπει να το έχεις στο Ai και όταν κάνει focus μπαίνει αυτόματα στο moon mode Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
vag74 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε mi9t pro με την τελευταία dev είναι λογικό κάθε φορά στο recovery να ζητάει κωδικό για να δει τον αποθηκευτικό χώρο;με τον κωδικό ξεκλειδωματος τον βλέπει οκ, αλλά κάθε φορά που κάνεις boot στο recovery τον ζητάει πάντα, έκανα καθαρή εγκατάσταση προερχόμενος από στοκ rom με format data Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Στην οθόνη κλειδώματος έχει το raise to wake. Δεν σου κάνει αυτό;” Συγνώμη μάλλον δεν έδωσα να καταλάβετε,δεν θέλω να δω την lock screen αλλά το always on display, έχει μια ρύθμιση στο mi9 lite που υπάρχει σε συσκευές Samsung, OnePlus με μονό άγγιγμα στην οθόνη ανοίγει η aod για δέκα δευτερόλεπτα και δεν χρειάζεται να την έχεις πάντα ανοικτή και να τρως μπαταρία και ούτε χρειάζεται να δεις την lock screen, βλέπεις αν έχεις κάποια ειδοποίηση στη aod Στάλθηκε από το Mi 9T…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Εγω xtrv stable έχω κ στις δύο εκδόσεις το έχει..” Δεν εννοώ το διπλό χτύπημα, επάνω που γράφει προγραμματισμένο εκεί θα είχε και 3 ρύθμιση να ανοίγει η aod για 10 δευτερόλεπτα μετά από ένα πάτημα, αυτή είναι η καλύτερη λειτουργία για την aod την βλέπεις όποτε θέλεις εσύ και δεν τρως και μπαταρία Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George 21: “Με διπλό χτύπημα εννοείς??στην xtrv έχω κανονικά” Ευχαριστώ φίλε άρα μόνο στη dev εβδομαδιαία υπάρχει η ρύθμιση; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
vag74 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από vag74: “Mi9T pro burial gcam ” μετριες εως κακες... ” Γιατί το λες ?? Δεν σου αρέσουν τα χρώματα??” Μην ασχολείσαι φίλε μου απλά αγνόησε τον Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
vag74 - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Harbinger: “Ναι κραταει 4g και εμφανιζει hd.” Καλημέρα λογικά στο mi8 το εικονίδιο του volte θα το εμφανίζει μόνο όταν κατεβάζεις την κουρτίνα λόγο noch Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk