Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 120.

• Mi9T Pro burial 49522452742_d14c52c3a9_c.jpgIMG_20200211_183009 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λάθος νήμα sorry Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

vag74 - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή Κυριακή,Έχει κάποιος πάρει την Spigen liquid crystal να μου πει εντυπώσεις; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα και καλή Κυριακή, έχει πάρει κάποιος την Spigen liquid crystal για να μου πει εντυπώσεις; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9T pro burial gcam 49506605461_7c26e12d4b_c.jpgIMG_20200208_185801 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr 49506612356_cfa490c683_c.jpgIMG_20200208_185749 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

vag74 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Με την υπαρχον xtrv σου πεφτει πανω απο 1% την νυχτα δλδ???” Πάντα τα αφήνω όλα ανοικτά συνήθως 5% με 6%, εχθές σε 9 ώρες έχασε 7% Εσένα φίλε μου σε πόσες ώρες χάνει μόνο 1% Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δε μπορείς να το πεις defacto αυτό. Μπορεί να κάτσει dev με απίστευτη διάρκεια μπαταρίας και stable χάλια...” Ευχαριστώ φίλε μου θα μείνω στη Dev μιας και δουλεύουν όλα καλά, απλά 10 μήνες με την συσκευή δεν μπόρεσα ακόμα να βρω μια rom που να έχει άψογο idle drain την νύχτα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα κάποιος με redmi note 7 έχει τσεκαρει αν στην stable xtrv δουλεύει το wifi call; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλημέρα από τις xtrv ποια θεωρείτε καλύτερη για μπαταρία την stable ή την εβδομαδιαία Dev; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Ακριβώς. Redmi Note 7 Global EU Rom” Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα είναι επειδή είχα ξεκλειδώσει και φλασαρει custom roms Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Εννοώ, αν δεν κάνω λάθος, ότι δεν αλλάζει με αλλαγή ρομ. Redmi Note 7 Global EU Rom” Άρα έχεις στοκ Ρομ και L1; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “L1 είναι, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα συσκευής και όχι ρομ. Redmi Note 7 Global EU Rom” Τι εννοείς; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Μπορεί κάποιος να ελέγξει με την εφαρμογή drm info το widevine αν είναι L1 ή L3 σε global stable stock rom 11.0.4; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Έχεις μήπως άλλη χώρα στη region πλην Ελλάδος; Redmi Note 7 Global EU Rom” Όχι δεν άλλαξα χώρα μόνο Ελλάδα Πάντως μου αρέσει το πληκτρολόγιο γιατί κάθεται πιο ψηλά από το gboard και είναι πιο εύχρηστο με τα gestures Τελικά το έκανα uninstall γιατί δεν ήταν καλό στην διόρθωση στην Ελληνική γλώσσα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από chrdes: “Δεν βλέπω άλλο πλην του gboard και του SwiftKey που εγκατέστησα εγώ. Redmi Note 7 Global EU Rom” Ποια rom έχεις; Μιλάω για το πληκτρολόγιο που δείχνω στο screenshot Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk e35daa98636c5ce94de53f80647cbf5f.jpg

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπέρα ξανά πισω σε global stable Ευρωπαϊκή με κλείδωμα bootloader,βλέπω πλεον ένα νέο πληκτρολογιο της Xiaomi μαζί με το gboard, το έχει κανένας άλλος σε στοκ ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

vag74 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από vag74: “Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα όταν βλέπει video στον chrome; υπάρχει κάποια λύση; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” στην μπαρα αναζητησης πληκτρολογεις: "chrome://flags" κανεις αναζητηση τα: • Hardware-accelarated video decode • Hardware-accelarated video encode και τα κανεις Disable. restart” Είσαι ωραίος ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα όταν βλέπει video στον chrome; υπάρχει κάποια λύση;27eb16731d3a0427588edb77390fb992.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “τελευταια dev.. καντο απενεργοποιηση. το ιδιο θα λεει ή θα αλλαξει η επεξηγηση?? :)” Αχαχαχαχα αλλάζει άμα κλείσεις τον διακόπτη Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Στην 20.1.21 δεν υπάρχει πουθενά το A-GPS. ” δε σου εχει το παρακατω στην φωτογραφια??? εμενα με παραξενευει η επεξηγηση που εχει. να το απενεργοποιησεις δλδ για να εχεις καλυτερη ακριβεια. μαλλον το αντιθετο πρεπει να λεει!! !forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66503/” Λάθος μετάφραση έχει εσένα σε ποια rom είσαι;f96a6a465502c3398c7054889c15e94c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk