Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 120.

• Magic WormHole

vag74 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα αν κάποιος έχει πρόβλημα με την εφαρμογή app vault αν κρασαρει στον launcher την κατεβάζει από το playstore και διορθώνεται, κάτι πρέπει να έχει γίνει γιατί πήρε update πρόσφατα, μάλιστα κατεβάζοντας την εφαρμογή από το playstore πλέον στην εφαρμογή έχουν προστεθεί πιο πολλές λειτουργίες Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβαλε κάποιος την τελευταία ρομ σε redmi not 7 να δει αν βελτιώθηκε ο ήχος στις κλήσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

• RE:

vag74 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από xnikos: “όλα καλά μετά και από κάποιες μέρες στο RN7 και η ένταση στο ακουστικό νορμάλ μου φαίνεται” Δεν σου φαίνεται πιο χαμηλή;σε χώρους με φασαρία και με τέρμα την ένταση με το ζόρι ακούω τον συνομιλητή,ας είναι καλά ο @baxalo με τις ρυθμίσεις στον vendor αλλιώς θα έπρεπε να βρω άλλη rom είναι σοβαρό πρόβλημα για μένα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την συσκευή καλά στην ομιλία Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακουστικο fix

vag74 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ δουλεύει πάρα πολύ καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Ψαχνομαι.. αν βρω κατι θα το γραψω εδω.. edit: το παρακατω φαινεται να δουλευει. αν θες δοκιμασε το κι εσυ. κανουμε edit το mixer_paths.xml που βρισκεται στο /system/vendor/etc ψαχνουμε το "RX4 Digital Volume" και αλλαζουμε την τιμη σε 92. επανεκκινηση.” Το έκανα φίλε θα το τσεκαρω σήμερα και θα σε ενημερώσω Edit η διαφορά είναι μικρή προς το καλύτερο, μήπως μπορούμε να δοκιμάσουμε και άλλες ρυθμίσεις εκεί μέσα μπας και δυναμώσει και άλλο; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από vag74: “Κανένας ρε παιδιά με redmi note 7 δεν έχει χαμηλό ήχο στις κλήσεις; έχω κάνει δύο φορές καθαρή εγκατάσταση Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχει αρκετα χαμηλο. το αντιληφθηκα καλυτερα σημερα γιατι ημουν αρκετη ωρα εξω και με αρκετες κλησεις. καμια σχεση με πριν που ακουγε και ο γειτονας τον συνομιλητη σου!” Υπάρχει καμία λύση να το δυναμώσουμε γιατί από ότι διάβασα θα κάνουμε να πάρουμε update 15 μέρες Στάλθηκε από το Redmi No…

• Κανένας ρε παιδιά με redmi note 7 δεν έχει χαμηλό ήχο στις κλήσεις; έχω κάνει δύο φορές καθαρή εγκατάσταση Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από vag74: “Έχει κανείς πρόβλημα με χαμηλή ένταση ήχου στις κλήσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν εννοεις στο ακουστικο η ενταση, δεν υπαρχει σωστη αναλογια αυξομείωσης της. οπως και στην προηγουμενη εκδοση, ετσι και σε αυτην μεχρι ~70% ειναι αρκετα χαμηλα χωρις καμια αλλαγη οσο και αν την εχεις, πχ 20-30% κτλ. Μετα απο το 70% ανεβαινει αποτομα η ενταση στο ακουστικο μεχρι και τερμα που το πας.” Αυτό εννοώ απλά νομίζω ότι στη καινο…

• Έχει κανείς πρόβλημα με χαμηλή ένταση ήχου στις κλήσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jvalas: “Παράθεση από erateinos: “Σας ευχαριστώ πολύ για την rom Έκανα την εγκατάσταση σε redmi note 7 και δουλεύει καλά Λειτουργεί το vowifi με cosmote (ανάξιο λόγου, μερικές μεταφράσεις όπως στις πρόσθετες ρυθμίσεις και στο δαχτυλικό αποτύπωμα δεν έχουν γίνει) ” Δηλαδή σχετικά με το VoWiFi εισε σε airplane mode, συνδεμένος σε WIFI, και μπορείς να κάνεις κλήσεις ?” Ποιο χαρακτηριστικό παράδειγμα δεν έχει02a18d7018f6eadfc66cdb4075ae3ebb.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοπο…

• RE:

vag74 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από jvalas: “Στο Forum μας στο Miui 11 20.1.15/16] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 24 συσκευές ένας από εμάς έχει γράψει ότι κάνοντας flash με αυτή την rom έχει WoWiFi σε Redme Note 7. Περιμένω extra επιβεβαίωση.” Με cosmote δουλεύει 100% Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jvalas: “Παράθεση από baxalo: “Σε RedMiNote7 ολα καλα φαινονται να ειναι. Συνεχιζει μονο αυτο με την ενταση ακουστικου κατα την τηλεφωνικη συνομιλια. δλδ μεχρι το ~70% ειναι ιδια ενταση οσο και να το εχεις.. απο εκει και πανω αρχιζει και αυξανεται. offtopic.... επανω απο το μενου επιλεγοντας download-τρεχουσα XTRV, παραπεμπτει στην προηγουμενη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66409/ ” Μπορεις να δοκιμασεις αν λειτουργει το VoWiFI στο RedMe Note 7 ?” Μια χαρά δουλεύει εδώ …

• Magic WormHole

Μήνυμα

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stauros2653: “Σε lavender περαστηκε μονο με wipe cache ελπιζω να μην παρουσιαστουν προβληματα γιατι προς το παρόν παει καλα εκτος απο την οθονη κλειδωματος που επιμένει να δείχνει το διπλο ρολοι πραγμα που δεν μπορεσα να αλλαξω.” είναι αλλαγή έκδοσης Android ίσως να χρειαστεί clean flash Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Clean install και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά από την κοινότητα, εχθές είχα βάλει την miuimix αλλά η δική μας σίγουρα είναι καλύτερη και δουλεύει και το wifi call στο redmi note 7 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από rascal: “Ναι δουλεύει και το WiFi calling και το volte Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Android 10 δεν έχει το k20 pro; γιατί στο redmi note 7 δεν δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από rascal: “Παράθεση από vag74: “Παράθεση από rascal: “Σε mi 9t pro περαστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστούμε παιδιά Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχεις cosmote?; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι Cosmote και Vodafone Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπορείς να δοκιμάσεις αν δουλεύει στη cosmote το wiffi call; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από rascal: “Σε mi 9t pro περαστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστούμε παιδιά Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έχεις cosmote?; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk