Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 339.
-
Kαλημερα Το Μi9 Cepheus δεν ειναι στη λιστα Θα βγει αργοτερα?
-
καθαρισμος δεδομενων μου μοιαζει δοκιμασε το.
-
O οδηγος αφορα το 9 pro Ας μας πει ο Μαστροβαγγελης την γνωμη του για το 10αρι ,παντως H ελληνικη εχει dialer kai call recording απο ΜΙUI οχι Google .
-
Σε Mi9 cepheus παει τρενο .
-
Τολη ολα ξεκινανε απο το adb Μολις βρεις και το TWRP και το μετονομασεις εισαι κομπλε. Λοιπον μολις το κανεις εγκατασταση _οδηγοι- πας C βρισκεις τον φακελλο adb και στην μπαρα δηλ στη διευθηνση του φακελλου πατας ενα κλικ και γινετε μπλε δηλ οπως το copy paste και γραφεις cmd και πατας εντερ MAo4gcAAAC2+D8etn8t7EYqTgAAAABJRU5ErkJggg== wNFheZBVB9DXAAAAABJRU5ErkJggg==
-
Βαλε απαραιτητα οδηγους για το τηλεφωνο Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Μπορεις να πας και μεσω Powershell Διαβασε τον γενικο οδηγο που σου εδωσα λεει πως εγκαθιστας και ανοιγεις το ADB Μια χαρα θα τα πας μην αγχωνεσε Οταν βρεθεις σε υπολογιστη θα ειναι ολα αυτα πιο κατανοητα.
-
Τα κατεβασες απο την πρωτη σελιδα του νηματος? Ειναι η σταθερη και η TWRP Βαλε οδηγους και ADB comands Δες εδω δεν ειναι τιποτα τρομερο Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020) Και εδω BOOTLOADER Πρωτο βημα για να προχωρησουμε ειναι να ξεκλειδωσουμε τον bootloader. Ακολουθουμε το παρακατω οδηγο. LINK: Ξεκλείδωμα του Bootloader TWRP Οταν ξεκλειδωθει ο bootloader ειμαστε ετοιμοι να προχωρησουμε στην εγκατασταση του custom recovery (twrp). Ακολο…
-
Επισης να ξερεις οτι πας για Format . Απατειται .... Δεν το γλυτωνεις . To root αργοτερα θα πουμε και γιαυτο. Δες εδω [JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links)
-
Παράθεση από tolisfar: “Να μην βάλω xtrv δηλαδή; Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk fcf0f35a8cb99cb83c0522c76922f518.jpg ” Mπορεις ομως να βαλεις TWRP και να κατεβασεις την ελληνικη Stable XTRV Rom η οποια ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που εχεις τωρα . Αν θελησεις υπαρχουν οδηγοι αν ειναι η πρωτη σου φορα θελει προσοχη! Ειμαστε εδω για καθε βοηθεια .
-
Οχι Φιλε μου δεν μπαινει η Dev xtrv.
-
Μιλαμε για Redmi Note 9 Pro ? Αν ναι δεν παιρνει dev μονο με stable . Μη κανεις τιποτα θα το brickareis αδερφε . Moνο stable και ειναι μια χαρα .
-
Με ποια ρομ εισαι τωρα?
-
Hey Iggi welcome , The only thing i found was a change on screen app icons for example , mean that i choose apps to shown as round icons and this change a lot the whole appearance of my joyeuse . Rhodium live wallpaper i use and choose through this the appearance and other themes . For me are really enough and like them alot ! Give a try .
-
Καλημερα Δουλευουν ολα δοκιμαστε το fingerprint bank app Μια χαρα ειναι .
-
Παράθεση από giannnis12: “Καλημέρα περάστηκε και η νέα στο RN8 αλλά το magisk μου βγάζει αυτό(φωτό 1) Από ότι διάβασα η Google έχει μπλοκάρει το magisk, ενώ με άλλη εφαρμογή δείχνει μια χαρα(φωτό 2) ” Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από giannnis12: “Καλημέρα περάστηκε και η νέα στο RN8 αλλά το magisk μου βγάζει αυτό ” βαλε αυτή την εφαρμογήSafetyNet Helper Sample details?id=com.scottyab.safetynet.sample ” Οποιος θελει ας δοκιμασει το canary version του magisk. app-debug
-
Παιδια το magisk βγαζει failed στο safety net αλλα στη πραγματικοτητα δολευουν ολα κανονικα Μολις βγει αναβαθμιση θα γινει οκ Μην τρελενεστε ολα καλα ειναι
-
Παιδια το magisk βγαζει failed στο safety net αλλα στη πραγματικοτητα δολευουν ολα κανονικα Μολις βγει αναβαθμιση θα γινει οκ Μην τρελενεστε ολα καλα ειναι
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΣτο Μι 9 θα εχει διαφορα θεματα με XTRV .Καλυτερα Stable τρεχει μια χαρα .
-
Τι εννοεις να περασεις φακελους? Εγγραφα μουσικη video τι θες να βαλεις?
-
Τι εννοεις να περασεις φακελους? Εγγραφα μουσικη video τι θες να βαλεις?