Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 339.
-
Δες εδω Αποσα γνωριζω δεν υπαρχει διαθεσιμη recovery gia Mi11 TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
-
Δες εδω Αποσα γνωριζω δεν υπαρχει διαθεσιμη recovery gia Mi11 TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
-
Παράθεση από sakisMIUI: “Σε Μι9 ολα καλα .Δεν γνωριζα για το Μι Drive Το Mi Drive ειναι ενεργοποιημενο στο file manager, που το βρισκουμε on web ? Ειναι στο Mi account αλλα ... δεν βγαζω ακρη .Ειναι το ιδιο με το Xiaomi cloud ? H εχουμε 5 Γιγα ακομα? Γνωριζει καποιος ? ” Αγαπητοι μου δεν πηρα απαντηση ισως δεν σας ενδιαφερει αλλα τελικα βρηκα τι γινετε και πως λειτουργει το Mi-Drive , Eυχαριστω σας !!
-
@baxalo Κυριε Γενικε εχουμε καμια εξελιξη εδω? Τιποτα καινουργιο?
-
Ειχες dev πριν?
-
Καλησπερα μπορεις να κανεις το προγραμμα να τρεχει σε linux-(Μιντ)? Ευχαριστω.
-
Σε Μι9 ολα καλα .Δεν γνωριζα για το Μι Drive Το Mi Drive ειναι ενεργοποιημενο στο file manager, που το βρισκουμε on web ? Ειναι στο Mi account αλλα ... δεν βγαζω ακρη .Ειναι το ιδιο με το Xiaomi cloud ? H εχουμε 5 Γιγα ακομα? Γνωριζει καποιος ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sakis*68: “Καλησπερα μπορειτε να μου στειλετε τη rom για το cepheus Mi9 ? ” Δεν έλαβες το VIP mail που στείλαμε με τις νέες Stable ROM ? BTW : Το Mi 9 έχει να λάβει Stable ROM από πέρυσι... ” OK Θα μεινω με την eu android 11 δεν με χαλαει...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sakis*68: “Καλησπερα μπορειτε να μου στειλετε τη rom για το cepheus Mi9 ? ” Δεν έλαβες το VIP mail που στείλαμε με τις νέες Stable ROM ? BTW : Το Mi 9 έχει να λάβει Stable ROM από πέρυσι... ” OK Θα μεινω με την eu android 11 δεν με χαλαει...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg Νέα MIUI 12 - Stable ROM (07-04-2021) 1) HMNote94G_HM9T_V12.0.13.0.QJQCNXM (lime) 2) MI10LITE5G_V12.1.4.0.RJIMIXM (monet) 3) MI11Lite_V12.0.5.0.RKQMIXM (courbet) 4) MIMix3_V12.0.4.0.QEECNXM (perseus) 5)MI10_V12.5.3.0.RJBCNXM_v12-11(Umi) 6) MI10Pro_V12.5.3.0.RJACNXM_v12-11.zip (Cmi) >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας << *** Xiaomi Miui Hellas Team ***” Καλησπερα μπορειτε να μου στειλετε τη rom για το cepheus Mi9 ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “miui12-logo.jpg Νέα MIUI 12 - Stable ROM (07-04-2021) 1) HMNote94G_HM9T_V12.0.13.0.QJQCNXM (lime) 2) MI10LITE5G_V12.1.4.0.RJIMIXM (monet) 3) MI11Lite_V12.0.5.0.RKQMIXM (courbet) 4) MIMix3_V12.0.4.0.QEECNXM (perseus) 5)MI10_V12.5.3.0.RJBCNXM_v12-11(Umi) 6) MI10Pro_V12.5.3.0.RJACNXM_v12-11.zip (Cmi) >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας << *** Xiaomi Miui Hellas Team ***” Καλησπερα μπορειτε να μου στειλετε τη rom για το cepheus Mi9 ?
-
Παιδια καλησπερα να ρωτησω αν και ξερω την απαντηση . Μπορω πανω απο την Dev eu MIUI 12.5 21.3.24/25 να περασω την ελληνικη ? Η παω για format ?
-
ΗNMNote 9 pro μπαινει στο 10?
-
ΗNMNote 9 pro μπαινει στο 10?
-
ramdisk magisk
ΜήνυμαΠαιδια στο Μι9 ειναι ΝΟ Περασα Ρομ dev ευρωπαικη και magisk με TWRP δεν εχω προβληματα . Στο redmi note 9 pro ειναι yes .
-
mi 9 νεκρο
ΜήνυμαΜητρικη?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sakisMIUI - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από steliosperamos: “Το twrp που κατέβασα για το Mi10T δεν έχει κατάληξη img τι πρέπει να κάνω για να το περάσω? ” απο Βαγγελαρο το tip Καλο ειναι να εχουμε ενεργοποιημενη την εμφανιση γνωστων επεκτασεων απο τα windows για να μην υπαρξει μπερδεμα με την εγκατασταση του αρχειου twrp. LINK: Εμφανιση επεκτασεων (win10)
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλημερα Επειδη γυρναω σε Linux Mint -εγκατεστησα ADB και Fastboot - οι εντολες ειναι οι ιδιες για TWRP fastboot κτλ? ? Δεν βρηκα drivers για το τηλεφωνο μου Mi6 και RN9 Pro joyeuse να εγκαταστησω στα linux . Tο συνδεσα αφου ανοιξα το adb εδωσα εντολη devices και το βλεπει κανονικα δεν προχωρησα παρακατω . Ευχαριστω.