Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 339.
-
Παράθεση από lbchX: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70046/ ” Τα ιδια και εγω ειναι οκ μαλλον η διευθηνση mail.
-
Παράθεση από lbchX: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70046/ ” Τα ιδια και εγω ειναι οκ μαλλον η διευθηνση mail.
-
Το βρηκα . Ενω πριν εκανε αποκρυψη και ειχε και τα 2 εικονιδια τωρα αμα πατησεις να κρυφτει δεν κανει τιποτα .Πρεπει να βγεις να ξαναμπεις στο magisk app και σου λεει οτι πρεπει να γινουν αλλαγες . Θελει να κανει reboot για να κανει τις αλλαγες Μετα το reboot λειπει το αρχικο app και στη θεση του ειναι ο λευκος Μαnager . θελει το wifi η τα δεδομενα ανοιχτα . Ολα ΟΚ τωρα Bro!!!! YΓ Να μην ξεχασω να επαναφερω τον αρχικο manager στην επομενη αναβαθμιση magisk Ξερεις Γιατι .... χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!…
-
Βαγγελη με το νεο magisk εκτος του οτι με τρελανε δεν εχει δυνατοτητα fingerprint η ALPHA εκανα εκκαθαριση αλλα δεν δουλευει. Επισης τωρα δεν ειναι κρυμενο το magisk εννοειτε οτι δουλευει το magisk hide αλλα η εφαρμογη δεν κρυφτηκε οπως στην προηγουμενη εκδοση.
-
Εμενα παντα δουλευε το playstore uncertified αλλα ειχα κολλημα να το κανω certified ....
-
Εμενα παντα δουλευε το playstore uncertified αλλα ειχα κολλημα να το κανω certified ....
-
Καλησπερα Υπαρχει το τελευταιο iso lite η να κατεβασω αυτο και να κανει ολα τα update που ειναι αρκετα και θελουν πολλη ωρα?
-
Ουτε εγω ειχα στο RN9Pro με την XTRV οπως και παλαιοτερα με το Μι6 που εβαζα developer Ακολουθωντας τον οδηγο που εδωσα ειμαι ΟΚ.
-
Ουτε εγω ειχα στο RN9Pro με την XTRV οπως και παλαιοτερα με το Μι6 που εβαζα developer Ακολουθωντας τον οδηγο που εδωσα ειμαι ΟΚ.
-
Θελει λιγο χρονο θα στο εμφανισει πιστοποιημενο. Clear data cache sto app google play εκανες?
-
Θελει λιγο χρονο θα στο εμφανισει πιστοποιημενο. Clear data cache sto app google play εκανες?
-
Παράθεση από atsarantos: “@gkalen το έκανα αλλά τίποτα. Πάλι βγαίνει ότι η συσκευή δεν πιστοποιήθηκε. ” Καλησπερα κανε αυτα και καθαρισες . Εγω ετσι πιστοποιησα την συσκευη μου how-to-fix-device-not-certified-by-google-error 1. Find your device’s GSF Device-ID. There’s a simple app on the Play Store called ‘Device ID‘, but since you obviously can’t access the Play Store I have mirrored the application here. 2. Open the app and copy the code in the second line called “Google Service Framework (GS…
-
Παράθεση από atsarantos: “@gkalen το έκανα αλλά τίποτα. Πάλι βγαίνει ότι η συσκευή δεν πιστοποιήθηκε. ” Καλησπερα κανε αυτα και καθαρισες . Εγω ετσι πιστοποιησα την συσκευη μου how-to-fix-device-not-certified-by-google-error 1. Find your device’s GSF Device-ID. There’s a simple app on the Play Store called ‘Device ID‘, but since you obviously can’t access the Play Store I have mirrored the application here. 2. Open the app and copy the code in the second line called “Google Service Framework (GS…
-
Παράθεση από savvas63: “Μια βοήθεια σας παρακαλώ, που μπορω να βρω την τελευταία ρομ για το redmi note 9 pro? ” [JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links) Η δικια μας και αλλα πολλα!! EDIT Mε προλαβε ο φιλος
-
Παράθεση από savvas63: “Μια βοήθεια σας παρακαλώ, που μπορω να βρω την τελευταία ρομ για το redmi note 9 pro? ” [JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links) Η δικια μας και αλλα πολλα!! EDIT Mε προλαβε ο φιλος
-
Βαγγελη δεν εγινε κατι ουτε πειραξα κατι .Την πρωτη φορα δουλεψε αψογα με το Termux Οταν εγινε αναβαθμιση δεν περιμενα να αλλαξει . Για κακη μου τυχη δεν περασε . Τωρα ολα ΟΚ Ευχαριστω!!!!
-
Παράθεση από sakis*68: “Βαγγελη εγινε update το magisk και δεν περναει safetynet ειναι κοκκινο . Εκανα update και το module magisk hide Αυτο θα δουλεψει ? MAGISK MODULE ❯ Universal SafetyNet Fix 1.1.0 | XDA Developers Forums Releases · kdrag0n/safetynet-fix · GitHub ” Με αυτο τελικα safety net fix Releases · kdrag0n/safetynet-fix · GitHub πρασινισε!!
-
το ειχα κανει ξαναμπηκα και το 2 ειναι εκτος θελει κατι με το fingerprint εκανες update το module? magiskhideprops? apo to magisk? Σου εστειλα pm