Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 339.

• Παράθεση από baxalo: “Στο πρωτο ποστ ενημερωθηκε το twrp (υποστηριξη android 11, πολλα μπραβο στον @geoanto555) και η εκδοση του magisk. ” Βαγγελαρα Χρονια Πολλα . Τα περναμε αυτα να ειμαστε ετοιμοι??

• Νεκρο τηλ

sakisMIUI - - Poco X3 NFC (Surya)

Μήνυμα

Drivers εχεις περασμενους ? Ρωταω γιατι καμμια φορα κατι συμβαινει και χανονται .δες αυτα ισως βοηθησουν SDK Platform tools Αυτο χρησιμοποιω και γω ξεχνα το Windows shell SDK Platform Tools release notes | Android Developers adb and fastboot How to install the Android SDK on Windows, Mac and Linux | Android Central ολοι οι drivers εδω 18464849 με google translate ειναι οκ Πιθανο καπου εδω να ειναι το προβλημα σου μολις το δει τελειωσες . Καλη τυχη

• Νεκρο τηλ

Μήνυμα

Παράθεση από shagg: “Την μαμα ρομ κατεβασα και το τηλ ειναι global το εχω τσεκαρει, θα το βαλω στο φορτηστη του μας και γινει τιποτα -Tο πηγα 100% αλλα ακομα νεκρο θα το αφησω στο ρευμα μεχρι αυριο, ελπιζω να ανοιξει ” Δοκίμασε να μπεις fastboot με καλώδιο σε υπολογιστή συνδεδεμένο και χωρίς προσπάθησε το !

• Νεκρο τηλ

Μήνυμα

Βαλτο να φορτισει 100% και ξαναδοκιμασε Απο δικη μου εμπειρια αυτο εβαλε σε fαstboot τηλ που ειχα παρομοιο προβλημα μετα απο περασμα μιας palio-custom...Θα το επαναφερεις ειμαι βεβαιος ... Ηρεμια θελει και καλη τυχη!!

• Ποσες φορες το εχεις απαντησει αυτο με την ιδια ακριβως διατυπωση Κυριε Διαχειρηστα ? Ειναι το πιο βασικο σημειο που αναφερεις συνεχως για Ρομ ειτε σταθερες ειτε ΒΕΤΑ .Φτιαξτε τις 12 εντολες για Xiaomi νομιζω ειναι καιρος!!!

• Ποσες φορες το εχεις απαντησει αυτο με την ιδια ακριβως διατυπωση Κυριε Διαχειρηστα ? Ειναι το πιο βασικο σημειο που αναφερεις συνεχως για Ρομ ειτε σταθερες ειτε ΒΕΤΑ .Φτιαξτε τις 12 εντολες για Xiaomi νομιζω ειναι καιρος!!!

• Παιδια να κανουμε εδω απογραφη εμπειριων και προταεις για Ρομ για το τηλεφωνο μας . Ειναι λυπηρο θα ελεγα το γεγονος οτι η Xiaomi μας αφησε εκτος απο update σε MIUI12 . Ισως ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα μεχρι τωρα και με στεναχωρησε η μη συνεχεια των αναβαθμισεων . Οποιος θελει ας μας πει την εμπειρια του απο αλλη ρομ .Κατι βρηκα αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα. [MIUI 12] Download and Install MIUI 12 on Mi 6 (sagit)

• Redmi note 9 pro

sakisMIUI - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

Βαλε προσεκτικα την xtrv θα δεις αλλο λειτουργικο γενικα αλλο τηλεφωνο αν δεν το εχεις ξανακανει κανονισε μια μερα και ωρα να ειμαστε εδω να το κανουμε μαζι Φυσικα ο Βαγγελης ειναι απαραιτητος!!! Καλα Χριστουγεννα!!

• Redmi note 9 pro

Μήνυμα

Παιδια με την ευκαιρια που εδωσε ο φιλος να πω και κατι αλλο.εχω 2 καρτες Vodafone και Cosmote Αν η πρωτη ειναι για τις κλησεις και εχω τον ΟΤΕ στα δεδομενα εαν με καλεσουν τα δεδομενα σταματανε απενεργοποιουνται Ενω εαν ειναι και τα δυο ενεργοποιημενα -κλησεις δεδομενα - στον ιδιο παροχο δεν υπαρχει προβλημα .Αυτο ετσι ειναι ?

• Βαγγελη Ευχαριστω εισαι κατατοπιστικοτατος... Παράθεση από baxalo: “@sakis*68 κι επειδη εμεις τα ΠΑΟΚια ειμαστε ψυχαρες, ακολουθα τα παρακατω κατεβαζεις το logo που θες με την αναλυση (για το rn9pro) 1080χ2400 και το βαζεις στο κινητο πας ρυθμισεις-θεματα-My themes-import και βρισκεις το αρχειο-logo που κατεβασεις. ανοιγεις μετα την εφαρμογη themes. πας my account-theme components-boot animation και επιλεγεις αυτο που θες (πχ το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) και apply. ”

• Παράθεση από gkalen: “Συνέχεια αθλητικών .. NEA BOOTANIMATION , ΟΣΦΠ και ΑΡΗΣ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68833/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68834/ ENJOY !!! ” @baxalo Βαγγελη βοηθα με να περασω τον πρωταθλητη . Μετα εγω θα βοηθησω να καψουμε παρεα τον Αρη .

• XTRV STABLE MIUI 12

sakisMIUI - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Κριμα υποτιθετε ηταν ναυαρχιδα αλλα μαλλον ηταν...

• XTRV STABLE MIUI 12

sakisMIUI - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Καλησπερα ξερεις καποιος αν θα παρουμε stable miui 12?

• Παράθεση από stauros2653: “οχι κανενας κωδικος. ” δεν εχεις καμμια προστασια στο κινητο σου πατας κουμπι και ανοιγει? Ουτε μοτιβο ουτε αποτυπωμα τιποτα? Αν εχεις κατι απο αυτα εχεις και κωδικο προστασιας . Αυτον λεει ο Βαγγελης .

• Παράθεση από stauros2653: “οχι κανενας κωδικος. ” δεν εχεις καμμια προστασια στο κινητο σου πατας κουμπι και ανοιγει? Ουτε μοτιβο ουτε αποτυπωμα τιποτα? Αν εχεις κατι απο αυτα εχεις και κωδικο προστασιας . Αυτον λεει ο Βαγγελης .

• Redmi note 9 pro

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δεν υπάρχει εισαγωγές επίσημος ούτε αντιπροσωπεία. Είναι διανομεας με αποκλειστικότητα. Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο... ” Μολις απαντησει ο συνηγορος του καταναλωτη θα ενημερωσω . Εγω απο προσωπικη εμπειρια λεω οτι εχει υποχρεωση να καλυπτει .

• Redmi note 9 pro

Μήνυμα

αυτο με τον επισημο εισαγωγεα μου εχει κατσει στο λαιμο.Αμα παρεις το τηλεφωνο απο αλλου αρνουνται την επισκευη .Εγω για να τους τσεκαρω εστειλα μυνημα για βλαβη και μου απαντησαν οτι δεν το αναλαμβανουν.Εδω να ενημερωσω οτι ειναι υποχρεωμενοι βαση ευρωπαικης οδηγιας μη μασατε. Τους ειπα οτι θα λυσουμε τη διαφορα μας με την ενωση καταναλωτων και αν δεν συμορφωθουν με εξωδικο. Φυσικα δεν πηρα απαντηση ..εχω κανει ομως την αναφορα και περιμενω. Ειναι αδιανοητο να αρνουνται επισκευη .ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Καλ…

• Καλησπερα επειδη εχω μεινει λιγο πισω σχετικα με τις stable μπορει καποιος να μου πει αν θα βγει σταθερη MIUI 12 για το Μι6?

• Καλησπερα επειδη εχω μεινει λιγο πισω σχετικα με τις stable μπορει καποιος να μου πει αν θα βγει σταθερη MIUI 12 για το Μι6?

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

sakisMIUI - - Recoveries

Μήνυμα

Γιωργο τελεια η recovery για το joyeuse . Thanks!!