Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.

• RE:

koska - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από Panagiotis T21: “Καλημερα παιδια. Πειτε μας εντυπωσεις απο την καινουρια ρομ. Να γνωριζουμε τι και πως.” Εγώ που ερχόμουν από stable 8.5.3 είδα πολλές διαφορές. Μπαταρία σίγουρα καλύτερη. Ωραίο optimization έχει γίνει και είναι όλα πιο σβέλτα . Μαρεσουν επίσης οι αλλαγές σε κάποιες εφαρμογές συστήματος κτλ . Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

• Καλησπέρα! Έχω stable 8.5.3 από το forum εδω.. για να βάλω την νέα 7.10.12 θέλει factory reset ή με flash από πάνω γίνεται η δουλειά ??? Ευχαριστώ !! Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά! Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος burn in στην OLED του Redmi Pro ? Δυστυχώς διακρινω status bar και κάτω κάτω στην οθόνη ένα αποτύπωμα από μία εφαρμογή. ( Instagram συγκεκριμένα) Έκανα ένα search βρήκα μία δυο εφαρμογές.τις έχει δοκιμάσει κανείς ή έχει εμπειρία από αντίστοιχο ζήτημα ? Ευχαριστώ Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

• RE:

koska - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από koska: “Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα θεματακι.. είμαι σε xtrv dev και ανεξαρτήτως weekly Rom δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω ως τώρα το long press action στο home button. Θέλω να βάλω το google now αλλά κάθε φορά που πάω να το σεταρω τρώει σκάλωμα , δεν κάνει τπτ και πρέπει να πατήσεις μία δυο φορές το back για να στρώσει και να ναι λειτουργικό το τηλ πάλι. Έχει αναφερθεί ξανά ? Υπάρχει κάποια λύση ? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk” Με αυτό κάτι παιδιά ?? Sent from my Redmi Pro using …

• Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα θεματακι.. είμαι σε xtrv dev και ανεξαρτήτως weekly Rom δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω ως τώρα το long press action στο home button. Θέλω να βάλω το google now αλλά κάθε φορά που πάω να το σεταρω τρώει σκάλωμα , δεν κάνει τπτ και πρέπει να πατήσεις μία δυο φορές το back για να στρώσει και να ναι λειτουργικό το τηλ πάλι. Έχει αναφερθεί ξανά ? Υπάρχει κάποια λύση ? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Δύο ερωτήσεις έχω παιδιά. 1) έχω την τελευταία xtrv dev και όταν βάζω το κινητό σε landscape για να δω ένα βίντεο μαυρίζει η οθόνη και ακούγεται μόνο ο ήχος. Όταν το γυρνάω κάθετα πάλι όλα κανονικά. Καμία ιδέα ? 2) Ποιες είναι οι διαφορές στην xtrv dev και xtrv stable επί της ουσίας ? Και αν έχει κάποιος εμπειρία και από τις δύο ποια προτείνει .. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

• Καλησπέρα και πάλι ομάδα! Να ρωτήσω κάτι.. από xtrv στην stable 8.2 ( αν δεν κάνω λάθος) με ποια διαδικασία πάμε ? Απλό install σαν αλλη εβδομαδιαία έκδοση της ελληνικής ή κάτι διαφορετικό? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

• Καλησπέρα ομάδα! Μια γρήγορη ερώτηση.. έχω δύο ίδια Redmi pro με 6.11.24 πάνω και με ολόιδιες ρυθμίσεις οθόνης ( φωτεινότητα,κορεσμό,αντιθέσεις κτλ) και παρόλα αυτά βλέπω αισθητή διαφορά στην αποτύπωση των χρωμάτων. Το ένα είναι αρκετό πιο θερμό σε σημείο να αντιστοιχει με την "ψυχρή" επιλογή του άλλου. Η διαφορά είναι αισθητή ειδικά στο λευκό χρώμα . Any ideas ??? Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

• δεν αναγνωρίζει την sim

koska - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

akrivws.vazw ti sim tis wind ola koble! vazw tis cosmote(simera epanekdothike) kai tpt! no sim detected ktl !

koska - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

παιζει να αποθηκευει τπτ ρυθμισεις παρόχου και να θέλει κάποια διαδικασία? λεω μηπως

koska - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

δεν αναγνωριζει τη σιμ ΜΟΝΟ απο κοσμοτε. της wind κανονικότατα. για το λόγο αυτό πήγα άλλαξα και τη σιμ μηπως ειχε φθαρει αλλα και μετα με τη νεα τπτ! βαζω της wind και παλι ολα καλα. δοκίμασα και άλλη μια της κοσμοτε πάλι τπτ. καμια ιδέα???