Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
τα εκανα ολα...η kenzo rom ειναι σε μορφη .tgz....πως να τη φλασαρω στο miflash???δεν το βρισκει σαν αρχειο
οταν κλικαρω το edl το αναγνωριζει στις θυρες com αλλα δεν μπαινει σε fastboot...ειναι μαυρη η οθονη
ενταξει...λαθος αρχειο παταγα.το βρηκε.αλλα βγηκε απο fastboot...ειναι σωστο αυτο?
δεν μπορει να το βρει παλι...πφφφ
το ειχα ενεργοποιησει ναι.τωρα ομως δεν ξερω αν μπηκε σε default γιατι το κινητο δεν ανοιγει
στο cmd οταν παταω adb devices δεν την βρισκει τη συσκευη.μηπως τα εχω κανει μανταρα?
οταν την περασω θα κανει μονο του updates?
Γιωργο ειναι κειδωμενος ναι..τι κανω τωρα?
τι να κανω παιδια??βοηθηστε..πως να το ξεκλειδωσω
ειχα κανει αιτημα και μου εστειλαν αποδοχη ναι
κατεβασα το miflash unlock..πως το τρεχω?
μου βγαζει μηνυμα flashing is not allowed
παιδια καλησπερα.προσπαθησα να κανω install την stable 8.1.1.0 με twrp και ξαφνικα το κινητο εσβησε.το ανοιγω και μενει στην αρχικη οθονη τη μαυρη με το miui..τι να κανω;
Παιδιά καλησπέρα..Πως να βάλω την πιο πρόσφατη rom στο redmi note 3 pro μου;Έχω αυτήν την stable που φαίνεται στην εικόνα.
Είναι δυνατόν να τα έχεις πληρώσει και να ανχωνεσαι ποτε θα έρθουν ,αν έρθουν,που βρίσκονται κλπ;;;Όταν πληρώνουμε δε μας ρωτανε.τα παίρνουν κατευθείαν
3€ έχει.λες να κολλήσει στο τελωνείο;;Μακάρι όχι.αθηνα είμαι ναι
παιδια καλησπέρα..Μέσω yanwen έρχεται.ποτε να το περιμένω; Φαίνεται ότι έχει φτάσει Ελλάδα.