Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 48.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαδεν το ειπα ειρωνικα..απλως να ρωτησω πως κ δεν βαζουνε στην ελληνικη rom να εχει απο πριν μεσα κ την gcam(αυτη που δεν κολλαει)...εχει καποιο παιδι δοκιμασει στην τελευταια rom να μας πει ποια gcam δεν κολλαει?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαευχαριστω...πιο κατατοπιστικη απαντηση...
-
Μήνυμα1.ευχαριστω 2.εκει κοιταξα κ δεν μπορεσα να βγαλω ακρη ...(εννοω να γραφει απλα πως για την xiaomi-miui-hellas-9.0_dipper_V10_XTRV_8.12.20 βαζουμε την ταδε εκδοση gcam και τελος...)
-
Μήνυμα2 αποριες.. 1.καθε φορα που βγαινει νεα εκδοση ελληνικης rom πρεπει να γινεται καθαρη εγκατασταση απο την αρχη?(δηλ καθε φορα ρυθμισεις ,αρχεια κτλ απο την αρχη?) 2.στην τελευταια εκδοση xiaomi-miui-hellas-9.0_dipper_V10_XTRV_8.12.20 ποια gcam μπορουμε να διαλεξουμε κ να μη κολλαει?(εψαξα στο αναλογο φορουμ κ δεν βρηκα απαντηση...)
-
μολις εβαλα την 8.12.13 κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος(κατοχος mi 8 deeper)..2 ερωτησεις στα γρηγορα... 1.update κανει μονο του (γιατι οταν δοκιμασα να κανω αναβαθμιση μου βγαζει αναφορα λαθους) η το κανω εγω..?κ αν ναι πως? 2.ποια εκδοση gcam να δοκιμασω ...?
-
Μήνυμαειχα παραληψει το format data...πηγαινα κατευθειαν στο factory reset...ολα καλα τωρα...να ρωτησω ..για να βαλω την camera google την εχει καπου εγκατεστημενη η την βαζω εγω?κ αν ναι ποια εκδοση ειναι συμβατη με τη rom αυτη?
-
Μήνυμαok..θα δοκιμασω μηπως μπει επιτελους η ελληνικη rom...παλι εχει βγαλει το λογοτυπο κ κανει πως φορτωνει....ποση ωρα πρεπει να περιμενω...?(ηδη περασαν 5 -10 λεπτα..)
-
Μήνυματσεκαρα κ το anti με την εντολη fastboot getvar anti ,μου γραφει anti failed(getvar variable not found),να ρωτησω κ κατι ακομα..προσπαθησα να βλαω τη pixel rom κ μετα φλασαρα το αρχειο που μ ειπες(lazyflasher) κ δεν ανοιγε...ενω την προηγουμενη φορα χωρις το αρχειο δουλεψε κανονικα..
-
Μήνυμαναι μια χαρα.θα κανω μια τελευταια προσπαθεια...ξεκλειδωτος ειναι..μολις το τσεκαρα
-
Μήνυμασε official γυρισα..πρωτα
-
Μήνυμαξεκλειδωτος ειμαι με global.τι εννοεις clean all?χρησιμοπιησα ακριβως λεξη προς λεξη τον οδηγο που εχει εδω στη πρωτη σελιδα...
-
Μήνυμαok ετσι θα το κανω...παντως στο downloads που κοιταξα δεν υπαρχει τιποτα για mi 8...ας το διορθωσει καποιος..update..το δοκιμασα...μπηκε κανονικα...αλλα οταν πηγε να ξεκινησει για πρωτη φορα...περιμενα 45 λεπτα....κ τιποτα..εδειχνε το λογοτυπο xtrv..και εκανε πως φορτωνει.θα δοκιμασω καποια αλλη....τζιφος η προσπαθεια...
-
Μήνυμαok..χρειαζεται να φλασαρω κ το αρχειο που μου εγραψες μετα η δεν χρειαζεται?(DM Verity & Force Encrypt disabler)
-
Μήνυμαμπορεις να μου πεις μια που κανει για αυτο το κινητο?για να μη τις δοκιμασω ολες...
-
Μήνυμαmi 8 dipper,δοκιμασα αυτη που σ λεω αλλα δεν μπαινει. error installing λεει
-
Μήνυμαstable.κοιτουσα στα downloads.τι διαφορες εχουν? * xiaomi-miui-hellas-9.0_ursa_V10_XTRV_8.12.13.zip αυτη ειναι οκ για mi 8 ?
-
Μήνυμαok.ευχαριστω.αυτο δουλεψε απο οτι βλεπω.k κατι ακομα..γιατι δεν βρισκω την ελληνικη rom στο σαιτ για mi8?