Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαεννοεις να το φλασαρω αφου βαλω τη custom rom ?οπως μου γραφει στις οδηγιες?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΌπως γράφω δεν ξέρω αν καν μπήκανε ..πως το τσεκαρω ? Τα βάζω όπως τη ρομ; Σε μορφή zip η τα ανοίγω πρώτα ?tSsiAEbimgur.com/a/tSsiAEb Αυτο το μνμ μου γραφειο οταν παω να το φλασαρω.
-
ΜήνυμαΣε εμένα απάντησες ?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι.εχω βάλει μια custom rom(pixel 3) σύμφωνα με τις οδηγίες.απο εκεί που την κατέβασα μου έλεγε να βάλω dm verity and encrypt disabler.προσπαθησα να τα βάλω όπως τη rom μέσω twrp αλλά δεν είμαι σίγουρος αν εγινε.πηγα να φλασαρω το αρχείο zip αλλά μου έβγαζε ένα περίεργο μνμ.πως μπορώ να τσεκαρω αν όντως μπήκε.? Ξέρει κανένας καποιον άλλο εύκολο οδηγό.? Και τι ακριβώς κάνουν αυτά τα αρχεία.; Έψαξα στο google αλλά δεν πολυκαταλαβα..κάτι για θέματα ασφάλειας νομιζω..η rom…
-
Εχω το mi 8.εχω την κινεζική έκδοση 10.0.10 ,stable κ έχω κατεβάσει την gcam 6.1.021 .δεν μου κολλάει καθόλου απλώς μου βγάζει αυτό το μνμ . Κ επειδή δεν γνωρίζω κ πολλά απο τις ρυθμίσεις της gcam δεν ξέρω τι να κάνω.Βασικα δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει ακριβώς το μνμ αυτό κ αν επηρεάζει την απόδοση της gcam ...
-
Ειδοποιησεις Instagram
Μήνυμαδεν νομιζω οτι αλλαζει κατι απο τις ρυθμισεις..εχω τις ιδιες ακριβς για mail,messenger,viber,instagram..στα πρωτα 3 δειχνουν ολα κανονικα..στο instagram οχι..ας επιβεβαιωσει καποιος αλλος με mui 10 global...
-
Weather app
ΜήνυμαΑυτο ρωτάω ..τι σημαίνει αυτόματα ? Ανά 30 λεπτά ,ανά μία ώρα ,κάθε φορά που ανοίγω το κινητό ...?
-
Weather app
ΜήνυμαΚαλησπέρα.η εφαρμογή του καιρού που έχει η. Xiaomi κάθε πότε ενημερώνεται γιατί δεν έχει ρύθμιση πάνω ...επίσης η ρύθμιση που έχει για αυτόματη ενημέρωση το βράδυ επηρεάζει κ την ημέρα ? Ξέρει κάποιος να μου πει πως ακριβώς λειτουργεί τελικά η ενημέρωση ?
-
Ειδοποιησεις Instagram
Μήνυμασ ευχαριστω.δηλ ισχυει για ολα τα anroid? (π.χ.samsung ) ουτε εκει ερχεται καποια ειδοποιηση>?
-
Ειδοποιησεις Instagram
ΜήνυμαΚαλησπερα,εχω το mi 8 global version 10.0 και εχω προβλημα με τις ειδοποιησεις στο instagram.Ενω εχω ρυθμισει να ερχονται κανονικα κ μεσω led,δεν παιρνω καμια ειδοποιηση οταν καποιος μ στελνει μνμ .Οι ρυθμισεις μου ειναι ακριβως ιδιες με το messenger ,εκει ολα ερχονται κανονικα.Δοκιμασα να διαγραψω την εφαρμογη και να τη ξαναβαλω αλλα το προβλημα παραμενει.Δοκιμασα κ τις ρυθμισεις μεσω μπαταριας κ εξεικονομηση ενεργειας εφαρμογων αλλα ουτε απο εκει ειδα λυση.Μου κανει εντυπωση γιατι ιδιες ακριβω…
-
Δεν θελω να αυξησω τη διαρκεια χρονου που απενεργοποιηται η οθονη γενικα.Με ενδιαφερει μονο οταν παιρνω η δεχομαι κλησεις το κινητο να ειναι συνεχεια ανοιχτο(ειτε το εχω στο αυτι ειτε το εχω ακουμπισμενο στο τραπεζι κ μιλαω σε ανοιχτη ακροαση)..αν καταλαβαινω καλα αυτο δεν γινεται οποτε πρεπει να εγκαταστησω π.χ. την εφαρμογη stay alive και να το ρυθμισω απο εκει?
-
Καλησπερα,υπαρχει καποιος τροπος να μην απενεργοποιηται η οθονη κατα τη διαρκεια των κλησεων.Εννοω να το εχω σε ανοιχτη ακροαση(οχι στο αυτι).Μου σβηνει μετα απο 20 δευτερολεπτα.Εχω δοκιμασει κ την επιλογη να απενεργοποιησω τον αισθητηρα αποστασης αλλα τιποτα....? ξερει καποιος κατι αλλο? εχω την global εκδοση 10.0 σε ΜΙ 8. Πρεπει αναγκαστικα να εγκαταστησω καποια εφαρμογη (π.χ. Stay alive )για να το πετυχω αυτο?
-
καλησπερα,να ρωτησω κατι σαν νεος χρηστης(poco f1) .Κατεβασα τη gcam Version 5.1 .Πολυ καλυτερο αποτελεσμα απο την καμερα που ειχε το κινητο μεσα.Αλλα εχω το εξης προβλημα.Μολις βγαλω 1-2 φωτο συνεχομενες αργει παρα πολυ να βγαλει την επομενη...παταω δηλ και μπορει να κανει και 10 seconds μεχρι να γυρισει ο κυκλος και να βγει.Αν το αφησω 1 λεπτο κ ξαναπροσπαθησω η επομενη θα βγει αμεσως.Δεν ξερω τι μπορω να κανω..εχω την mui global 9.6 stable ,γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο την εκδοση αλλα σκεφ…