Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 34.
-
φωτογραφιες
Μήνυμασας ευχαριστω πολυ ολους για τησ απαντησεις σας ολα μια χαρα
-
φωτογραφιες
Μήνυμαευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος ευχαριστω
-
φωτογραφιες
Μήνυμαγεια χαρα σε ολους εχω ενα θεμα. εχω το redmi note 5. θελω να βαλω κατι φωτογραφιες σε λαπτοπ και δεν μπωρο μπορει να μου πει καποιος τι φταιει; ευχαριστω προκαταβολικα
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμαευχαριστω πολυ
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμαεχω το redmi note 5 θελω να ρωτησο με το ξυπνητυρι αν εχεις κλειστο το τηλ θα χτυπησει η πρεπει να ειναι ανοιχτο το κινητο
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμαoxi παιδια ολα καλα
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμαναι γραφει Global Version ? Όταν κάνεις reboot, σου βγάζει unlocked κάτω από το mi ? οχι
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμαεπειδη δεν μπορεσα να ανεβασω φωτογραφια σας γραφω τι λεει ευχαριστω εκδοση android 8.1.0 opm1.171019.01 επιπεδο ενημερωσης κωδικα ασφαλειας android 2018-09-01 miui εκδοση miui global 10[ σταθερη 10.0.1.0(0EIMIFH) ονομα μοντελου MI803E7SG επεξεργαστης οκταπυρηνος max 1.80GHZ RAM 4,00GB εσωτερικος χωρος 51,19GB αποθηκευσης 64,00GB εκδοση βασικου φασματος 660-GEN-PACK- 1.164129.0.164270.1 εκδοση kernel 4.4.78-perf+
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμαναι θα ανεβασω ευχαριστω πολυ
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμαευχαριστω παρα πολυ φιλε μου. πως θα το τσεκαρω αυτο παροτι λιγο ασχετος με αυτα;
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμαοχι σημερα το εβαλα δουλευει κανονικα επειδη διαβασα εδω στο σαιτ αυτα που γραφουν λιγο φοβηθηκα επειδη καινουργια συσκευη την εχω 3 μηνες για αυτο ρωτησα ευχαριστω πολυ λετε να εχω καποιο θεμα παροτι ασχετος; ποιο μετα;
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμαναι αυτο note 5
-
παιδια καλησπερα
Μήνυμασημερα μου ηρθε αυτη η ενημερωση με την 10miui και την εβαλα καπου διαβασα εδω οτι θα εχω καποιο προβλημα με το τηλεφωνο μπορει να μου πει καποιος και τι πρεπει να κανω
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμακαλησπερα παιδια εμενα σημερα μου ηρθε αυτη η ενημερωση με την 10 και την εβαλα εκανα γκαφα τι κανω τωρα βοηθεια
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμαευχαριστω πολυ
-
καλησπερα σε ολους
Μήνυμαξερει κανεις να μου πει αν αλλαζει ο ηχος απο το κουμπι που κλεινει το κινητο και απο το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν βρηκα κατι ευχαριστω
-
χαιρετω ολη την παρεα
Μήνυμαευχαριστω