Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.
-
Xiaomi Mi Notebook Pro. Η νέα πρόταση 15,6 ιντσών που τα βάζει με το MacBook Pro
Rigoc - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα, παρακολουθώ με ενδιαφέρον όλα τα post. Δηλαδή το κλειδί υπάρχει ήδη για την ενεργοποίηση? Εάν γίνει το format φαντάζομαι θέλει το κλειδί, εκεί απο που θα έχεις να βάλεις κλειδί? Επίσης η διαφορά μεταξύ i5 και i7 είναι μεγάλη? Ευχαριστώ πολύ
-
Xiaomi Mi Notebook Pro. Η νέα πρόταση 15,6 ιντσών που τα βάζει με το MacBook Pro
ΜήνυμαΚαλημέρα, Ευχαριστώ πολύ!
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή είμαι ψιλοασχετος θα ήθελα να ρωτήσω η διαδικασία ενεργοποίησης του λειτουργικου πως γινεται όταν θα έχει τα κινεζικα? Υπάρχει κάποιος οδηγός στο internet, διότι δεν γνωρίζω, που θα μπορουσα να τον ακολουθησω? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους! Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την αγορά του Notebook θα ήθελα να ρωτήσω όσους το έχουν ήδη αγοράσει αν είναι εύκολη η διαδικασια αλλαγής απο κινέζικα σε Ελληνικά? Επίσης όσον αφορά το λειτουργικο υπάρχει ήδη το κλειδι για ενεργοποίηση του? Και κάτι τελευταίο, οι drivers γίνονται αυτόματα download? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους! Καινούργιος στην παρέα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω το notebook pro, είναι εύκολη η διαδικασια αλλαγής απο κινέζικα σε Ελληνικά? Τί χρειάζεται να κάνουμε? (Σορρυ παιδιά που ρωτάω αλλά ειμαι ψιλοασχετος) Και κάτι τελευταίο, οι drivers γίνονται αυτόματα download? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας