Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• οπως και νά χει @Thracia και @derveni σας ευχαριστω , πάω τωρα για μελέτη στο φόρουμ

• Λοιπόν παιδιά να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφερον , ιδιαιτερα τον Derveni για την τεραστια βοηθεια που μου προσέφερε πανω που πίστευα οτι το τηλ τελικά ειχε πεθάνει . Thracia τελικά οντως εβαλα λαθος κωδικούς και εκανε factory reset , μετα απο παρένεση και του Derveni . Σας υπερευχαριστω όλους , με κερδισατε σαν ενεργο μελος του φόρουμ . τελικά τα xiaomi είναι όντως πολυ σκληρά για να πεθάνουν

• καλημέρα ειναι κλειδωμενο το bootloader εδωσα εντολη αλλα δεν εβαζε σε edl , ελεγε locked cannot enter edl κατι τετοιο. ειναι 64 bit λειτουργικο σε 64 αρι υπολογιστη την ψαχνω τωρα την δουλεια τι να κανω . το κινητο παντως σεν το αναγνωριζει σε κανενα port αλλα σαν φορητη συσκευη USB MTP =============== Μαρ 27th 2017, 12:11pm =============== USB MTP με θαυμαστικό ...

• καλησπέρα σε όλους , ακολουθησα την διαδικασια που ελεγε στο redmi 3s μου και αφου μου εβγαλε ενα error στο flashάρισμα και εφαγε ενα εξαισιο κολλημα το xaiomiflash και φυσικα το κινητο μου brickαρε Brickαρε τοσο που οτι δοκίμασα σε ADB ΔΕΝ δουλεψε , (παρολο που μπαινει σε fastboot ) ειχα βαλει drivers και ειχαν αναγνωριστει κανονικά (οπως και το κινητο) ο υπολογιστής δέν το αναγνωρίζει στα ports σε recovery ( vol+ power) μπαινει αλλα αγνοει αν το βαλω πχ σε download και μου ρημπουταρει και βγαζ…