Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Παράθεση από koziris: “Ναι όντως σχεδόν ίδιο είναι.. =============== Ιαν 24th 2017, 11:06am =============== βασικα δες.. όταν μπαίνω στο πρόγραμμα του κινητού..Πω οθόνη και μου λέει χρονος ενεργοποίησης 45 λεπτά... Ενώ όταν πάω στο gsam και πατάω στο screen μου λέει.. screen on 2:30 ώρες.. =============== Ιαν 24th 2017, 12:14pm =============== Παράθεση από goikon: “Επιβεβαιωνω ότι τα αρχεία αυτά διορθώνουν το πρόβλημα και σε helio x20 επεξεργαστές. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τώρα έχω κατανάλωση 1…

• Επιβεβαιωνω ότι τα αρχεία αυτά διορθώνουν το πρόβλημα και σε helio x20 επεξεργαστές. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τώρα έχω κατανάλωση 1με 2% κάθε βράδυ ενώ είχα κανονικά 25% απώλεια.

• Καλησπέρα στην παρέα. Νέος με το ίδιο κινητό και παιδεύομαι. Να ρωτήσω κάτι. Με το ADP βλέπω τον bootloader ξεκλειδωμένο. Έβαλα την official developer rom λοιπόν. Δοκίμασα να βάλω την ελληνική rom με recovery τώρα και δε την παίρνει γιατί λέει ότι είναι κλειδωμένο. Έκανα αίτηση ξεκλειδώματος στην xiaomi, με απέρριψαν. Ξαναέκανα και 3 μέρες δε μου έχουν απαντήσει... Πόσο καιρό κάνουν να απαντήσουν; Μπορώ να βάλω την ελληνική rom χωρίς αίτηση ξεκλειδώματος;;; Υ.Γ. Συγνώμη που ρωτάω αλλά έχει 10 δι…