Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Επιστροφή στην αρχική ROM
ΜήνυμαΑπο εχθες παιδευομαι και ακρη δεν εβγαλα ακομα.... Προσπαθω ομως, που θα παει?
-
Μήνυμαmi flash που βρισκω? Απ οτι γνωριζω πρεπει να ειναι η τελευταια εκδοση σωστα?
-
ΜήνυμαΕργοστασιακή και την δοκίμασα και στις δύο θύρες
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για τον οδηγό... Για κάποιο λόγο ξαφνικά δεν παίρνει τηλ. Ενώ όταν βάζω την κάρτα σε άλλο, δουλεύει κανονικά, πάει κάπου το μυαλό σας?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, υπάρχει κάποιος οδηγός για επιστροφή στην αρχική Ρομ του τηλεφώνου μετά από root ?
-
Gcam ?
Μήνυμαευχαριστω για την απαντηση, εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη. Τωρα ως αναφορα, με τα εγκατεστημενα zip μεσω twrp πως τα κανουμε uninstal?
-
Gcam ?
ΜήνυμαΓεια χαρα, υπαρχει καποιος συνδεσμος να μας κατευθυνει για εγκατασταση Gcam σε redmi 4x?
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
termit - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαι εγενετο τηλεφωνο ξανα... Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!!!!
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
termit - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαwipe cache/dalvik ή reboot system?
-
termit - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαλοιπόν μόλις κατέβηκε το αρχείο, το τηλ. είναι σε περιβαλoν twrp 1) το περνάω στο στικακι σαν zip 2) swipe to factory reset 3) install και αλλαγη σε usb otg 4) εγκατασταση Σωστα??
-
termit - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπερναω το zip στο usb και μετα με otg αφου επιλεξω αποθ. χωρο otg κανω εγκατασταση... σωστα???
-
termit - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαxiaomi-miui-hellas-7.1_santoni_arΩma_Stable_V9.5.4.0 ισως να μην ειναι σωστη, αλλα ισως και να μην κανω εγω κατι σωστα λογω του οτι ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι μ αυτο το σκηνικο. Ευχαριστω για τον συνδεσμο και την βοηθεια!!!
-
termit - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕπειδη δεν το βλεπω να ανοιγει προτεινετε αλλη rom??? αν ναι δωστε μου ενα συνδεσμο!!!
-
termit - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπεριμενω μηπως καποια στιγμη αποφασισει να ανοιξει και θα σας πω νεα
-
termit - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΗ επανεκκίνηση μετά από εγκατάσταση παίρνει κανένα 15λεπτο?
-
termit - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαtwrp-3.3.1-0-santoni
-
termit - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣυγνωμη για την αργοπορια μου.... ναι εχω περασει,ψιλοβρηκα ακρη, το περασα με otg αλλα στην εγκατασταση μου εβγαλε Ε3004
-
termit - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαδεν μπορει να το δει ο υπολογιστης μου ή κατι κανω λαθος